0 oy
237 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ise gitcek olsanız bebeginiz kac yasinda iken baslarsiniz bide ise gidince bebeğimiz bizi ozler illaki ağlarsa üzülürse sizce bebeğinizi kendiniz buyumek hic çalışmamak mi yoksa belli bir yasa getirince mi çalışmak yada hic mi çalışmamak:))

19 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben 3 yaşındayken başladım canım
tarafından
Nasil oldu peki zorlandiniz mi  çocuğunuz durdu mu siz olmadan siz yokken kim bakti guzel yemeğini yedirip ilgilendi mi cok kafama takiliyo bunlar
tarafından
Bakıcıya vermedim, kreşe de yollamadim kiyamadim. Annem baktı. Baktım olmuyor herkes uzakta ikinci bebeği yaptım şuan ikisinede ben bakıyorum izindeyim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hic calismamak tercihim :)
0 oy
(2,128 puan) tarafından
4 yaşındayken felan başlardım anneme batırırdım 
0 oy
tarafından
Büyük kızım da iznin bitti başladım çalışmaya ama bu sefer öyle yapmıcam 2 yaşına kadar beklicem.
tarafından
Bencede allah mecbur birakmasin kimseyi 2 yastan önce cokk kucuk ya bebekler daha
tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
tarafından
Ben calismayi seviyorum ama ihtiyac disunda cocuk varken 5 yasina kadr  calislmasina karsiym çünkü cocugun tamda egitilme dineminde ve anneye ihtiyax duyduğu dönemde anne yok hatta cok üzülüyorum 
0 oy
(7,133 puan) tarafından

Bi 3 - 4 yaşına gelsin imkanım olursa çalışırım. Tabi o zamana kadar ikinci gelmezse :D

0 oy
tarafından
Eğer çalışmassam aç kalacaksak 3 te baslardim hiç calismayi düşünmedim bu zamana kadar kıyamam ele bırakmaya evladımı ha açlık falan söz konusu ise o başka ama keyfi eve fazla para girsin diye de bırakmam çocuğumu
0 oy
(3,902 puan) tarafından
Ögretmenim cnm bn de seneye baslamayi düşünüyorum..2 yasini bitirmis olck..özel sektördeyim cok da ara vermek iyi degil..
0 oy
(7,441 puan) tarafından
İki yıl ücretsiz izindeyim 
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Ben hep çalışan biri olarak zorlandım açıkçası sütten kesince annem ben bakayım diyor ama gönlümden geçen kızım kreşe gitme yaşına gelince artık 3 ya da 4 yaş bilmiyorum o zaman çalışmayı düşünüyorum o da okula gitsin ben ise gideyim onu bıraktım gitti gibi hissetsin istemiyorum 
0 oy
(1,154 puan) tarafından

Bence hiç çalışmamak :D ben öyle yapıcam gibi gözüküyo :D

0 oy
(1,157 puan) tarafından
Oglum 4 yasina falan geldiginde krese yolayip calismayi dusunuyorum insallah aksilik bisey olmaz o gunleri gorursek allahin izniyle 
0 oy
(871 puan) tarafından

Okula başladığı zaman çalışmak isterdim 

0 oy
tarafından
En az üç yaşında olsa iyi olur 
0 oy
(14,168 puan) tarafından
 3 4 yaşına gelince çalışmayı düşünüyorum 
tarafından
Bende oyle düşünüyorm bide ozaman tam ise baslicam 1 2 yil calis sonra 2.cocuk olursa yine evde kal.onu buyut :))oda var iste
(14,168 puan) tarafından
Ben en az 7 8 sene düşünmediğim için böyle bir derdim yok Rabbim gönlümüze göre versin :)
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Ben iki yaşına gelsin öyle çalışayım derken ev borcu yüzünden 6 aylıkti işe başladım şimdi 18 aylık o da alıştı benim de kafam dağılıyor iş yerinde hava alıyorum resmen :D ikinci çocuk olunca en az bir sene çalışmayı düşünmüyorum
tarafından
Kim bakiyo cocugunuza peki siz yokken yemek yer mi duruyo mu
(3,000 puan) tarafından
Komşumla anlaştık bin liraya bakıyor 3 ay oldu öncesinde annem bakıyordu o zamanlardan da alışkın arkamdan ağlamaz şükür.  Öyle olsa bırakıp gitmeye dayanamam.. evde çorba da yapıyorum bakıcısı yediriyor iciriyor uyutuyor şimdilik iyi gidiyor bakalım :)
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Valla çocuğum ilk okula başlayınca çalışmak isterim o zaman  beni işe alıcak işyeri olur mu bilmem yaş arıyolar ya bizi iş yerleri hem babaannesi getir götür yapar okula hemde bebekliğini benimle geçirmiş olur okul döneminde de arkadaşları olucak zaten iyi kötü işten gelince akşam evde birlikteyiz yani küçük bir çocuğu bırakıp çalışmak zor olur hem anne hem bebek acısından 
0 oy
(271 puan) tarafından
Ben 3 aylıkken başladım.
0 oy
(707 puan) tarafından
Okula başlaması lazım diye düşünüyorum.Zira küçükken anneye daha çok ihtiyaç duyuyorlar.Ya eğer diploması varsa bir kadının ve eşinin de durumu iyiyse çalışmamali.Esiyle bosanirsa diye diploma bir kurtuluş.Ama bir çocuğun her zaman anneye ihtiyacı var.Ve sadece ayaklarının üstünde durmak niyetiyle çalışılmamali.Benim annem çalışıyordu ama ben hep çalışmamasini isterdim.Hep yorgun olurdu.Ne bileyim gezdirmezdi mesela.Vakti olmazdı kadincagizin.Bilmiyorum.ben böyle düşünüyorum.

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 474 göst.
14 Mart 2021 Diğer kategorisinde Leylam_ (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 375 göst.
26 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Neslihankce (1,947 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 72 göst.
4 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Mami (579 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 274 göst.