Sevgili hanımlar düğün gününüzde nelerden memnun oldunuz ve nelerden memnun olmadınız?
Düğün günüm çok güzel geçti herşey istediğim gibiydi en önemlisi de hiç trafik yoktu en sevdiğim takı takıkdıktan sonra 10 kişi erkek tarafından içeri girmeleriydi çıkın diye bagırsamda kimse cıkmadı **** oldum
Düğünümüz de düğün salonunda elektrikler gitmişti ama yarım saat gelmemişti :((( bide biz kaçarak evlendik kimse gelmez diye küçük tuttuk 300 kişilik tuttuk ama 500 kişiden fazla gelen oldu düğüne tabi benim tarafımdan da gelen çok oldu ummadigim kişiler geldi bu beni mutlu etti
Düğünüm çok güzel ve istediğim gibi oldu ama tek eksik babam ve babamın tarafından kimse gelmedi.
Ya ben nisanimda istediğim gelinliği giyemedim .eski bir gelinlik giydim etek kısmı yırtıkti. Kayinbabam isteğim gelinliği almadı 600 tl idi izin vermedi gittim eskiyi giydim ve kuaför benim orta parmağını maşa ile sıkıştırdı ve yaktı boydan boya yandı parmağım 3 ay boyunca iylesmedi. Dugunumde ve kinamda istediğimi giydim ..bende genellikle olumsuz şeyler oldu .dış çekim yapılmadı .disari yemeğe goturmediler öyle arabanın içinde ekmek arası yedik .daha çok şeyler oldu ...
Benim düğünüm hiç güzel olmadi istediğim gbi. Eşim askerdi ailesinin zaten umrunda değildi benim ailemde ben onların bitanecik kızı olduğum içinde 24 yasimda bile hemen vermek istemedi. Yanı tek başıma altından kalktim eşim para atti salonu tuttum en ucuzundan. Bir sayfadan ikinci el gelinlik buldum başka şehirden olurmu olmazmi tereddutte kaldim ama yinede aldım 400 liraya. Dugunumde fazla akraba falan yoktu eşimin ailesi düğünde takı merasiminde kavga çıkardı hem bisey takmadılar hemde bizde kalck dye aptallık yaptilar. Devreye babam girip işi halletmişti. Saçım da iğrenç olmustu yüzüme makyajı doldurdular. Hiç güzel değildi
Kacarak evlendim ama herşey istediğim gibi oldu davetiyeleri düğün salonunu gelinliği hatta esimin damatligini ayakkabılarimi kuaförümü kina esyalrini kinaligimi bindallimi hepsini bana sectirdiler hic aa para cok felan demediler herşey istediğim gibi oldu ama annemle babam yoktu cok koydu bu bana ilk basta esimin ailesi coi iyiydi bana karsi eltimle kavga edince hepsi onun tarafını tuttu maalesef gercek yüzleri cikti ortaya gel gorki suan hepsinden nefret ediyorum ama bebegime yine daha dogmadan istediğim herşeyi alıyor esimin annesi
1,491,642 soru
24,374,191 cevap
348,216 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın