Biraz uzun bi hikaye okurken sıkılabilirsin ama yinede anlatayım. Bn babamın ikinci eşinden olan kızıyım ilk eşindende üç tane ablam var nys Babam içki içip aile içi şiddet uygulayan biriydi bu yüzden ben kendimi bildim bileli annemle bi çok kez ayrılıp barıştılar neyse 2013te anne babam ayrı olduğu dönemde eşimle çıkmaya başladık bir ay sonra eşim almanyaya döndü bnde bayram için babamın elini öpmeye gittim ama babam annemin yanına geri göndermedi kal burası senin evin dedi ardan iki ay geçti annem bnm hatırom için eve geri döndü. Üç ay sonra eşim memlekete izine döndü o sıradada babamla tanıştılar, babaö eşime iki yıl daha okulu var önve ojuşu bitirsin sonra iki yıl daha bnm yanımda dursun çalışsın çeyizini hazırlasın öyle dedi eşimde bende hemen evlenelim demiyorum herşeyi sırayla istiyorum dedi. Aradan geçti iki yıl bi akşam babam yine içip içip anneme kendi kafanıza göre iş yapıyorsunuz ben onu başka zengin bi aileye gelin vericem demiş annemde bn kızımı sevdiğinden ayırıpta sevmediğine veremem hayat boyu kızımın ahını alamam demiş, babamda bunu duyunca vay Allah siz beni dinlemicekkseniz defolup gidin diye kavga çıkarttı bizde annemle annemin kardeşinin yanına gittik aradan geçti bir ay babamın ilk eşimden olan 3cü ablam beni aradı ve ağzına geleni söyledi birde sonunda bana dediki sözde babam bnm hakkımda ona demiş ki bn başkalarıyla yatıp kalkmışım onun başını öne eğmişim sonradan bunun ablamın beni babama karşı doldurmak için yalan söylediğini öğrendim neyse eşimle evlendikten sonra babama el öpmeye gittik ama vermedi elini. Aradan geçti 7ay eşim dedi geçmiş düğün yapalım gelinlik giy içinde kalmasın dedi bnde tmm dedim düğüne bir ay kala tekrar gittim babamın yanına bu sefer elini uzattı bnde düğüne davet ettim, kapım sonuna kdr açık ama düğüne gelmem dedi ve gelmedi. Senin neden kimse gelmedi?