Kaynanam çok değişik bi kadın aynı binadayız onun evi duplex ama küçük kayınpederiminde durumu iyidir şimdi Allah var havalar soğuk olunca kaynanama eve geldiğinde ev soguk kombiyi aç der açık olmayınca kızar adam haklı olarak çocuğumla ona inerim evi buz gibi olur kaynanam neyin cimriligini yapıyor anlamıyorum kayınpederim evde yokken petekleri kapatır girişte oturuyor altı boş buz gibi oluyo evi kendide halbuki normalde çok üşüyen biri ben yakarım peteklerimi kimine yani bize gelir ay eviniz çok sıcak bu kadar açma Merve yakma Merve sanane yani kocam da eve gelir soguk der petekler yanmıyomu der herneyse başka bi konu daha var ya gerçekten analarımız gibi kimse olamaz kaynanan hele öz anan gibi hiçççç olamıyo onlara indim geçen yemek falan yaptım neyse bişey dokundu bana heralde eve çıktım affedersiniz sürekli lavaboya gittim durdum sonra baş ağrısı tuttu vücudum karnım falan ağırmaya başladı ertesi gün iştah falan sıfır sırf emziriyorum diye zar zor bi çorba içtim bitki çayları vs geldi bize hastayım çok kötüyüm dedim sanki kemiklerim kırılıyordu ya hımm dedi sadece bu kadar neyse akşam kocam evdeyken de geldi kocamında başı agrıyordu işte ona oğlum annem nasılsın falan iyimisin merve oğluma bi nane limon kaynatsana sen böyle olunca üzülüyorum dedi böyle üzgün tavırlar falan ben ben kocamdan daha kötüyüm yahu kalkta sen kendin birşey yap hem çocukla da uğraşıyorum o halimle gerçekten bazen beni çok sinir ediyor kendi annem günde 50 kere aradı beni nasıl oldun kızım diye o hiççç gitti sonra kocama dedim valla ben senden daha kötüyüm annem bana nasılsın iyimisin diye hiç sormuyor etmiyor dedim anca seni düşünüyor ben anneme dedim kocam da çok başı agrıyor diye benim annem böyle durumlarda onu da arar sık sık sorar nasıl oldun oğlum diye neyse artık oda annesine söylemiş mi ne ertesi gün kaynanam arayıp Merve hastaymışsın nasılsın diyor dedim tövbe bu kadın benle dalga geçiyor heralde bende dedim ki e söyledim ya gördün ya dedim şuan iyiyim dedim neyse kızlar kusura bakmayın uzun oldu gerçekten böyle düşüncesiz samimiyetsiz insanları hiç sevmedim gelmiyor
Yarışına kadar okuyabildim gücüm yetmedi geri kalanına ama kananalar kötü
Kiz okumaya usendim sonuna kadar kaynana kaynana kizilca kazana atilmali
1,492,192 soru
24,381,992 cevap
348,792 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın