Ilk lise 2 deydim bn oda 3 de dedim seni alacağım tabi icimden dedim haberi yok 8 yıldır hala ayni askla hatta dahada katlandı aşkım hala kalbim carpar ilk gunku gibi gözüne bakınca aşkını görüyorum
Ne saf bi oğlan dedim
Çok heycanlanmiştim kafamı kaldırıp gozlerine bile bakamıyordum ailesiyle tanişinca da o kadar kasmişim ki kendimi belime ağrılar girmişti
İlk görüşte otelin müdürümü bu ya dedim
Acikcasi kardeşimle arkdaşı ayarlamıştı bizi ilk fotosunu gösterdi uykulu halimdeydim Himmm tamm olur dedim sonra sabah kardeşim foto yine gösterdi ayy bem bunami tammmi dedim sonrada yüzyüze görüşem dedi gorusutuk begendim demmeki fotolar insani yanıltıyor
İlk yüz yüze görüşmede kafeden kalktığımızda cam kapıyı açık sanıp kapıya kafa atmıştım düşün artık nasıl leyla olduysamm. Ama şimdi olsa o cam kapıya onun kafasını sokarım
Çok uzun boyluydu tekrar arabaya binmek istedim ama izin vermedi yengemgil nasıl birisi diye sorduklarında
Ben ona boyle o bana boyle bakıyor demistim
Hissettiklerimi unuttum
Ben onu gördüm o beni görmedi o benim olmalı yarabbim dedim dua ettim öyle arkadaşlarıma o benim olacak diyorum onlar benimle dalga geçerdi hicbir şeyini bilmiyom etmiyim dedi çalıştığı yere de hiç gitmedim tam 1 yıl sonra o benimle konuşmak istedi ortak arkadaşımız vardı onunla haber yolladı bekle falan dedim 3 gün beklettim konuşmaya başladık niyet önemli :) beni görmedi için hiçbir şey yapmadım o beni siteye girerken görmüş ayriyeten biz 6 yıldır aynı binada oturuyormuşuz hiç haberimiz yok :)
Ailesiyle evlendikten. Bı süre sonra tanıştım eşim ilk bana yazdı 2 3 ay tersledim istemedim çünkü keldi. Sonra tatile gittim ordada sürekli yazdı teyzemin kızı bı konuş dedi .2.3 ay konuşur ayrılırım dedim 2 yıl bitmek üzere evliyiz 1 senede sevgili kaldık. 2 ay takilcam dedim 3 yıl oldu
1,492,767 soru
24,391,001 cevap
349,300 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın