Kayit icin mi yuh valla napacaklarini sasirdilar artik
Hahahahahahahhaaha kahkaha attım
Bende nüfusumu suriyeye aldırcam
Yaziklaaarrr olsun boylee duzene bunu kuranlarada yapanlarada kendi vatandasini ez ezebildigin kadar ulkesini savunmayanlari besleeee reva mi bu adalet mi hak mi
Bizden 300 istedileer bursa..ilk taksit icinde ve kagit fotograf ve yaka karti parasi adi altinda esim cildirdi duyunca hemen milli egitim bakanligjni aradi ve kayit parasi adi altinda hic bi ücret isteyemeceklerini ögrenince hemen okulu aradi ve bu ne demek oluyor diye cikisti okulun yaniti " yaa iste zorunlu tutmadik ( oysa bana zorunlu olmadigi istegimiz dahilinde alinacaklari kendimizinde alabilecegi hakkinda hic bisi soylemediler )biz sadece masraflar icin".....arti okul taksiti icin okul taksiti 170 lira kalan 130 lirayi ne hakla bi foto bi kagit bide kart icin bu kadar para istenebilir..hakkinizi arayin ve yedirtmeyin..suan okulla konustu kagidida fotoyuda kendjmiz goturecegiz ve okulun 20 liralik yaka kartiyla en fazla masrafimiz 50 60 tl olacak arti okul taksidi 170 tl ) sizde okulu arayin boyle soyleyin zaten okula baslamadan daha sivi sabun islak mendil tuvalet kagirdi kagit havlu ve kirtasiye masraflari zaten bunlara en az 400 lira gidiyor allah yardimcimiz olsun ve bizim ikinci senemiz
1,486,644 soru
24,303,787 cevap
344,226 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın