0 oy
514 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşimle kavga edince öyle kırıcı kosuyorki anlamıyorum.acaba oda benim gibi kırılıyor mu? Yoksa umrunda değil?

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kırılıyor tabi herşey karşılıklı olup bitiyor cnm üzülme
tarafından
Sinirle öfkeyle söylenen şeydir bence irtiba etme
-Reklam-
0 oy
(2,127 puan) tarafından
İlla kırılıyor dur bence canm ama rahat olmaları da zaten aldirmadiklarini gösteriyor
tarafından
Çok rahat herşeyi söyleyen o beni engelleyen o
(2,127 puan) tarafından
Aaa niye engelledi ah bu erkekler varya
tarafından
Bilmiyorum bir baktım  engellemis
(2,127 puan) tarafından
Ah ah Allah sonumuzu hayır etsin
0 oy
tarafından
Benimki paramparça olur kafasına takar aksama kadar huyunu biliyorum ama o sakinleşmeyi bekler ben öyle olmadigim için daha çok damarına basıyorum 
tarafından
Benimki herşeyi soyler
0 oy
(466 puan) tarafından
Biz kadınlar daha duygu yükluyuz daha kırılganiz erkeklere göre daha çok inciniriz çünkü biz bir cümleyi bile 10 defa düşünürüz onlar düşünmez bizim baktığımız yerden bakmazlar evet kırılırlar ama biz kadar değil iki oyun iki sosyal medya uçar gider onlarda bisey kapmaz bnce biz kadar
tarafından
Evet beni engellledi
(466 puan) tarafından
Sende engelleyeceksin . Yok öyle şey tek taraflı degil bazı erkekler kendini ne zannediyor bilmiyorum
tarafından
Direk numarası ni sildim
0 oy
tarafından
Tastan yapilmadik ya canim esinde sana kiriliyordur ama her insanin gosterdigi tepki bir olmuyor. Kimi salya sumuk, kimi duvar gibi.
tarafından
Öyledir inşallah
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Bazısı kırılıyor.  Benim esim kiriliyo
0 oy
tarafından
Erkekler o kadar gelişmedi maalesef onlar düz mantık olduğu için üzülmek nedir bilmiyorlar
0 oy
(1,541 puan) tarafından
Kırılıyor tabiki bende eşimi takmıyor sanmıştım en son tartismamizda adam ağladı sen benden ne istiyorsun ne yapsam memnun değilsin diye anamm içim yandı çok bunaltmisim fark etmeden

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 898 göst.
+1 oy
10 cevap 483 göst.
0 oy
29 cevap 1,890 göst.
16 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 558 göst.

Kategoriler

1,496,094 soru