Kızlar ben kayınvalidemi gerçekten seviyordum nişanlılık evlilik süresi boyunca gerçekten bana herhangi bir kötülük yapmadı kırmadı beni tabi herşey karşılıklı ben de saygım da kusur etmedim kayınbabam çalışmaya gitti şuan bizimle kalıyor ben de 13 haftalık hamileyim ve hamileliğim çok zor geçiyor ama bana yardımcı olmuyor yemek yaparken midem çok bulanıyor mesela ama canı ne yemek isterse onu söylüyor kenara çekiliyor ben de kendimi baskı altın da hissediyorum bu durumu eşimle paylaştım eşim annesiyle konuştu ama Bi gün yaptı ikinci gün oturdu sizce ben mi bu durumu abartıyorum?, 2.konu ben daha çocugumun ismine karar vermeden her sorana adı benim adım olacak diyor her arayana aynı şeyi söylüyor ben zaten bi kzım olursa yanına ek bir isimle koymayı düşünüyordum ama neden benim fikrimi bile sormadan benim adıma kararlar veriliyor? Benim bu bebeğin üstün de hakkım yok mu ya annesiyim ben onun ve doktor büyük bir ihtimalle kız bebek dediği günden beri kız değildir daha organı oluşmamıştır belki yok şuna da kız dediler erkek oldu belli olmaz şimdi babası gibi güzelse kız sanmışlardır falan deyip duruyor sonra ben hissediyorum benim kızım olacak deyince ben zaten kız olsun isterim diyor gerçekten çok sinirleniyorum kendimi çok zor tutuyorum!