Kaynanamlardan o kadar soğudum ki artık başta çok benimsedim çok sevdim. Amacım bisi beklemekten değil ama bi çorapları nasip değil.. kızı da yok kaynanamın iki oğlu olmuş ama hiç olmasını istememiş sanırım bi saygısızlıkta yapmam. Biz ev taşıdik naptnz diye gelmediler bile biz arada geli gdiyoz hala.ona rağmen yaranamadım.ben taşınınca onların mi oğlunun yanına naptnz diye gelemsi lazım benim mi gitmem lazım.ben bu hayatra anladım ki insanlara yaranilmiyo naparsanız yapın.yine gidiyom evlerine bazen hicbisiden bisi yokkken sürat somurtuyo kayın babam otomatik olarak çok soğudum bende yüzlerini göresim yok. Cuma günü mangal yapalım diye cagirdilr gitmistik. Iki baget tavuk almışlar içinde 16 baget falan var 7 kişiyiz kime yetcek o dememişler kaynanam bide kurban etleri hiç ynmedi bu sene diyodu bide 3 tane kurban kesiyolar. Insan bi poşet yanına çıkarır. Ben iki güler yüz gösterdiler mi elimdekini avucumdakini yediresim geliyo.cok soğudum artık kızlar. O kadar benciller ki .Biz asgari ücrete geciniyoz bizden zenginler bizden para umuyorlar. Bende seyrek gidip gelmeye karar aldım . Önceden her cuma arardım aramiyom artık çünkü yaranamıyorum pes ettim..