Oncelikle haklisin evet ulkede issizlik ve fakirlik yuksek oranda ama yine bakarsan pandemi doneminden once avmler ve restoranlar dolup tasiyordu, simdi acik olsa yine dolup tasar. Kendimden ornek vereyim hamileydim ve esim bi aksam yemek yapamadigim icin disari cikardi beni, hatiri sayilir bir restoranin onunden gecerken abartisiz restoran dolu oldugu icin 5metre kuyruk vardi onunde. O sahneyi gorunce hani fakirlik dedim..ordaki grubun icinde asgari ucretiyle gecinmeye calisan yoktur muhtemelen ama bizim basimiza ne geliyorsa zenginin daha da zengin olmak istemesinden geliyor, yorumlarda suriyelilere laf edilmis ama cok sukur ulke olarak bir savastan kacmak zorunda birakilmadik, cok sukur colugumuz cocugumuzu vatanimizdan kaldirip baska yere goturmek zorunda kalmadik, uygulanan yanlis politikalar icin bence suriyeliler suclanmamali neden geldiler gibi.. kimse vatanini birakmak istemez, yonetime gelince bu ulke bundan once de kotu durumdaydi, simdi en azindan sosyal devlet fikirleriyle biseyler yapilmaya calisiliyor muhtesem diyemeyiz ama elimizde olanla yetinmek durumundayiz ne yazikki.. sukur diyelim