0 oy
517 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Vardiyalı çalışıyor anlıyorum sabah gelince asla rahatsız etmem onu istediği saatte kalkar en erken akşam 6 buçuk en geç 7 buçukta uyanır ama dün öğlen gitti işe akşam 11de geldi 12 1 gibi uyuduk ben 9 buçukta kalktım o uyuyor saat 12 oldu gittim yanına hadi kahvaltı edelim dedim tamam dedi yine yok uyuyor ben hergün 2 kez kahvaltı hazırlıyorum bi çocuklara bide ona artık illalah geldi izin günleride zaten hep uyuyor şimdi kahvaltı yapar işe gider işide yorucu değil oturup geliyor inanın ben daha fazla yoruluyorum yaptığı tek şey market alışverişi ve işe gidip gelmek hergün 12 13 saat uyuması belkide daha fazla normalmi 

12 Cevaplar

0 oy
(3,033 puan) tarafından
Gece uykusuyla gündüz uykusu bir değil benim eşimde öyle ayilamiyor
tarafından
Vardiyalımı çalışıyor
(3,033 puan) tarafından
24 saat çalışıyor haftada 2 gün
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kaç saat çalışıyo kuzum eşin 12 mi 8 mi? 
tarafından
Evet kuzu 12 8 çalışıyor
tarafından
Anlamadım ki  :) mesela öğlen 12de gidip akşam 8 de mi geliyo
tarafından
Hayır mesela bugün 4te gidecek akşam 10 da gelecek yarında aynı şekil ondan sonra sabah gidecek 4te gelecek salı çarşamba evde perşembede ta gece gidecek
tarafından
Anladım canım muhtemelen uyku düzensizliğinden oluyo ama sana da yazık 12 de de hazırlıyosan kahvaltı kalksın yani kalkmıyosa kendin hazırlarsın beni yorma bidha de kendi hazrlasın kahvaltısını
0 oy
(649 puan) tarafından
Yorulduğu bir iş olsa normal diycem de bu durumda normal diyemiyorum 
0 oy
tarafından
Gece uykusu ile gündüz uykusu aynı olmaz bende gece çalıştım uzun bir süre ama gündüz uyusam bile gece gibi olmuyordu 
tarafından
Tamam canım anlıyorum ama haftanın 2 günü gece gidiyor yalnız ondan sonra hep 4te gidiyor uykusunu almış olması gerekmiyormu
tarafından
Ben akşam 11 de gidip sabah 6 da eve geliyordum ev işini bitirip yatıyordum yani 9 da yatıyordum akşam 10 da kalkıyordum yemek molası hariç yine de uykumu alamıyordum
0 oy
tarafından
Canım uyku düzeni olmayınca insan ayamıyor ya gece uykusu hiç birşeye benzemiyor bişey yerini tutamıyor valla 
tarafından
Tamam canım anlıyorum ama haftanın 2 günü gece gidiyor yalnız ondan sonra hep 4te gidiyor uykusunu almış olması gerekmiyormu hele izinli günlerinde öğlene kadar yatıyor
tarafından
Vala beni bile bıraksalar habire uyurum bazı insanlar çok seviyor uykuyu eşinde öyle heralde ama sende haklısın sana da zor tabi
tarafından
Çok zorlanıyorum
tarafından
Allah yardımcın olsun canım
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Eşi le konuştun mu canım sende de 1 2 saat erken kalk yük al üstümden de benim de eşim geçebilen 5de kalkardı yemeği yerdik 2 saat kızımla oynardı kızımı uyuşturdum 7de eşim tekrar üyesi keşke yardım etse iside yorucu değilmiş benim eşim mobilyacı hem yapıyor kasalarını hemde indirip bindiriyor paletlere ben yat uyu dedikce o uyanıyor biraz insanın içinde olmalı bence
0 oy
tarafından
Normal değil ama eşinin uykusu ağır ve rahatına düşkün biri demekki
0 oy
(5,373 puan) tarafından
Kahvaltısını neden kendisi hazırlamıyor ki görmüyor mu senin isinin olduğunu.
0 oy
(747 puan) tarafından

Aman Allah'ım kocamı gördüm :D Benim kocada vardıyalı çalışıyor.Senin koca yorulmuyormuş ama benimki hastanede çalışıyor çok yoğun sürekli hareket halinde.İşten gelir 2 3 saat uyanık sonra uyur vardıya saatine kadar.İzin gününde artık kahvaltı için uyandırmıyorum hamileyim ben yiyorum onu bekleyemem seslensemde kalkmaz kendi haline bırakıyorum.Bunun için çok trip attım valla kendisine sen uyurken yanlız kalıyorum sıkılıyorum yok gibisin diye ağır konuşmuşluğum var oturup ağlamışlığım adamda oturup benle ağladı.hastane çok yoğun nolur anla beni diyor artık dert etmiyorum.Benimlede ilgileniyor uyuyorda yapcak birşey yok buda onun işi alıştım ben sende alış bence çünkü değiştiremeyiz bunları :'(

0 oy
(45 puan) tarafından

Ay benimkide uyusa sürekli keşke :D

0 oy
(449 puan) tarafından
Benimkiside vardiyalı gece 1 de uyuduğumuz zaman mğlen 1 gibi uyanır gece işe gittiğindedi sabah 9 da uyur akşam 7 gibi uyanır aşırı uyuyor bide uyandıktan sonra yatak sefasıda var ben deli oluyorum acaba bizimle vakitmi geçirmek istemiyor diye düşünüyorum artık bende bu durumdan çok sıkıldım
0 oy
tarafından
8 saat uyku normal yetişkin bir insana 13 saat nedir günün yarısı gidiyor zaten 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 564 göst.
18 Aralık 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 98 göst.
0 oy
5 cevap 277 göst.
18 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Anneeecilik (279 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 330 göst.

Kategoriler

1,453,327 soru

23,856,441 cevap

320,160 kullanıcı

...