0 oy
349 göst.
Aile kategorisinde (266 puan) tarafından
Ben 4yaşinda bir oğlum  kaynanam Lada atl üst oturuyorum oğlum sabah gider oraya  gece gelir ne yatıysam gidiyor kaynak da beni her gördükçe söyleniyor diyor huzurum yok kendi evim de rahat oturamıyorum  ben zaten oraya gidince sanki düşmanıyım gibi bakıyor ne yaparsam oğlum oraya gitmez

5 Cevaplar

0 oy
(2,066 puan) tarafından
Torununu istemiyormu ben anlaamdim soruyu
(266 puan) tarafından
İstemiyor herhalde oğluma yaramaz bir çocuk
(2,066 puan) tarafından
Insan hiç torununu istemezmi sende bir şekilde söyle canim  çoğuna  yaa kıymam onunda canı skiliduur
-Reklam-
0 oy
(8,080 puan) tarafından
Oğlunla evde vakit geçirirsen oyalarsan sevdiği şeyleri yaparsan gitmez 
(266 puan) tarafından
Emin ol ne yaptıysam olmadı
0 oy
tarafından
Babaanne evde yok de Bi kaç gün oyala gönderme sonra alışır neden gidiyor orda dikkatini çeken ne var ki
(266 puan) tarafından
Ya orası kalabalık nenesine dedesine çok düşkün bı de 7 yaşında amcası var onunla oyun oynuyor
tarafından
Amcası size gelsin o zaman
(266 puan) tarafından
Geliyor bir iki dakika duruyor oglumuda alıp gidiyor
tarafından
Valla o kaynananın evine çocuğumu göndermem istediği kadar ağlasın evde Bi şekilde tutarım kadın resmen çocuğu istememiş
(266 puan) tarafından
Ya gidip zorla getiryorum bırakmıyor diyor Allah belamı versin bende bu çocuğtan kurtulayım
tarafından
Oha ya kadına bak allah belanı versin de sende gittiği zaman kapıyı açmasın kaynana evde yok diye gelir oğlun geri
(266 puan) tarafından
Vala  öyle de deniyecem
tarafından
Söyle kaynana müsvettesine gelince hiç kapıyı açma diye açmasın
(266 puan) tarafından
Diyecek cnm ama cadı yine açar  bana bela etmiş kendini
tarafından
Açarsa da mecbur bakacak o çocuğa deli mi ne
0 oy
(679 puan) tarafından
Kaynananda bir yerde haklı ne yapsın kadın hep torun bakamaz sizde çıkın arada bir şekilde çocuğu kandırın alın eve ve aglasada  kapıyı kilitleyin  çıkmasın 
(266 puan) tarafından
Öyle yapaca zaten
tarafından
Kadın Allah belamı versin ben bu çocuktan kurtulayım diyormuş nesi haklı bunun kız insan torununu istemez mi
(266 puan) tarafından
Wala söze gelince çok seviyor  vala artık psikolojimi buzdu o kadın
(679 puan) tarafından
He öyle dediğini okumadım da sonuçta her annene babanne her gün sabahtan akşama.istemez valla öyle kolay değil biz zor bakıyoruz yoruluyoruz  istemeyebilir ama.tabiri yanlış tabi
0 oy
(1,928 puan) tarafından
Daha 4 yasinda anlamaz ki benim kizimda 3 yasinda kapiyi kitliyorum cikmasin diye uoksa anlamiuor gidiyor geliyor inip cikiyor surekli bi oyuncaklariz dokuyorum oynasin diye kagit kalem veriyorum onlarla oylaniyor

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 304 göst.
16 Mart 2024 Aile kategorisinde Ahmet Asaf in annesi (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 202 göst.
31 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Fadik63 (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 334 göst.
29 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,049 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 253 göst.

402,455 soru

12,049,313 cevap

36,285 kullanıcı

...