Kızlar bugün benim dogumgunu ama mutsuzum esim işten gelirken annemi bıraktı annem bendeydi pasta getirmiş annem kğcğk pasta al ben alamadım demiş bende anneme dedm nye karısıyon o alsın dedim snra esimde yalan atıyo beni mutlu olsun diye önceden aldıydım die bende ywlan spyluyosun die kızdım snra resm cekilelim dedik buyuk kızım pasta yıcem die agladı durdu basıma agrılar girdi zor resm cekildik ben tekrar üstümü giyindim fln sacımıda yalandan yaptım annemle ablam fotoda sacın cok acılmıs o fotoyu kaldır igrenc diyo suratınız degişik cıkmıs diyo bende sildim annemde msjatmos yarın hemen kuafpre gidiyosn sacına boya lazım kestir insan kahkulle kapatır sacının önleri cok acılmış dio cok cnm skıldı iki bebeyle kendi basıma mücadele ettim sürekli gelmeme derdindelerdi smdi böyle laf demesi kolay her fotoya kotu dio ben nasıl bu acılan saclarımı geri getircem siz söyleyin bide sacın yamuz oldu 2ay önce kestim kestiğim yerler kısacık kaldı sacımın aralarında bellı degıl ama yınede cansız kotu druyo sacım cok cnm skldı