0 oy
500 göst.
Diğer kategorisinde (25 puan) tarafından
Hamilelikte 82 dim 90 ile doğuma girdim ama şuan 85 im kilo veremiyom sürekli canım tatlı şeyler cekiyo abur cubur bide emziriyorum  mecbur biseyler yiyorum kiyafetlerim olmuyo:((

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende böyle bir post bekliyordum napıcaz biz :(
tarafından
Ben elime alıp sallıyorum psikolojim bozuk :D
(12,771 puan) tarafından
Ahahaha bugun bende  salladim :))))) ya ekmeksiz doyulmuyo ben sigara da icerdim hamilelikde biraktim hoooppp kglar bide ekmekle doyurdum karnimi bakan yoktu şimdide oyle emzirmesem hic yemem yedikcede yiyorum
tarafından
İbrahim tatlıses- yalnızım dostlarım :D
tarafından
Bize gelsin :D
(12,771 puan) tarafından
Gobegimle mum esliginde yemek yiyorum oda bi ayri cumhuriyet gibi ilan etti kendini
-Reklam-
0 oy
(1,932 puan) tarafından

Aramıza hoşgeldin bende öyleyim emdikce yiyesim geliyor elbise bulamıyorum ne olacak benim bu halim :getlost:

0 oy
(2,200 puan) tarafından
Sadece 8kilo almissin onu mu dert ettin ben 20 kilo aldim 10 kilo verdim 10duruyo ölüyüm o zaman
(6,398 puan) tarafından
Bende 23 kilo aldm 14 kilo verebildim sadece diğerleri duruyor
(1,932 puan) tarafından
Bende 26 kilo aldım halada almaya devam ediyorum
(25 puan) tarafından
Kiz 85 kiloyum diyom
0 oy
(2,444 puan) tarafından

Yalnız değilsin canım. Baktım olmuyor koy verdim bende :D

(25 puan) tarafından
He kocalarda öyle diyodu balina gibi avratlarla ugrascak:)))
0 oy
tarafından
54le hamile kaldım 70dim dogurdm erken doğum oldu. ve cok kısa zamanda da eski kiloma geri döndüm hatta bi deri bi kemik kldim keşke bende kilo alsam diorm alamiorm diye üzülüyorm :((( 
0 oy
(758 puan) tarafından
67 hamile kaldim 83 doguma girdi. Dogumdan 5 gun sonra 72 kiloydum 42 oldu dogum yapali kesin 80 kilo olmusumdur korkumdan tartilamiyom hic bi kiyafetim olmuyo surekli emzirdigim icin yiyorum bide hep tayli istiyo canim 
0 oy
tarafından
Kac kiloyla hamile kaldin 
(25 puan) tarafından
82 canim sonra 90 la dogurdum
0 oy
(904 puan) tarafından
Benmde  aynı sezeryan olan bölge bir türlü gitmiyo
0 oy
tarafından

bn daha dogurrmadm  en son 80 kiloydm gecen haftalarda acaba suan kacim bilmiyrm ve ayni dert bnde de var oy oy :'(

0 oy
(1,554 puan) tarafından
Bnde 76 da tikandim. Surekli tatli cekiyo canim. Kurt gibi acikiyorum. Istahimda cok acik. Vermem gereken 16 kilo var zayif gorunebilmem icin.
(25 puan) tarafından
He kız bnde anormal bi şekilde tatlı cekiyo canım günde 4 çikolata yiyorumdyr manyak gibi
(1,554 puan) tarafından
Ne olacak sonumuz hayir olsun insllah. Ben artik tatli secmez oldum. Onceden serbetli tatli sevmezdim. Simdi ne bulursam yiyorum.
0 oy
(12,771 puan) tarafından
Suan 70 72 geliyorum ve 10 kg fazlam var :( yemeden duramiyorum yemek yemeyen ben hamilelikde iyiiice degistim
(25 puan) tarafından
Ah 70 e düşsem keşke 85 kiloyum moralim bozuldu:(
0 oy
(2,849 puan) tarafından
Bayanlar bakin bende dogum yapali 55 gün oldu 

82 ile hamile kaldim 97ile dogum yaptim ve suan tam 76.600 emziriyorum ama yemiyorum caniniz tatli mi cekiyo yuklenin karpuza karpuz hem sutte yapiyo ben diyet yapiyorum sadce corba ve salata yiyorum acikirsam ara ogun olarak elma yiyorum ve karpuz yiyorum inanin ise yariyo sadce beyinde bitmesi lazim ayrica bol bol su
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Doguralı ne kadar oldu bacım 
(25 puan) tarafından
3 ay canim..
(9,718 puan) tarafından
6 aydan once dıyet onermıyolar canım doktorlar sıkma canını. Emzırdıkten sonra canın muhtemelen kalorili seyler ıstıyodur buyukce bardak su iç önce sonra hurma ye bı kac tane tatlı ıstegını bastır.
0 oy
(1,508 puan) tarafından
Bende 80 ile girdim simdi 73 kilodayim hembkilo gitmiyo hem gobek
0 oy
tarafından
İnsulin direncin var mı canım? Varsa sürekli tatlı yeme isteği oluşturabilir. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 127 göst.
14 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nesrinsonmez (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 208 göst.
7 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Asafin annesii (182 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 780 göst.
8 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 323 göst.
6 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,317 soru

12,381,748 cevap

43,268 kullanıcı

Kategoriler

...