0 oy
748 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,227 puan) tarafından
Ben çocukları çok seven bir insandım ki mesleğimde çocuklar.Evlendim eşimle çok şey yaşamak istedim sonra çocuk oldu zaten eşimle sorunlarımız vardı üstüne çocukla ilgili sorunlar geldi sonra büyüdü tam rahatladım iş hayatına da çocuğumla birlikte başlarım derken ikinci çocuk oldu eşim istedi ben daha ilerleyen zamanlarda düsunyrdm. Şimdi iki çocuk sorumluluğu evin sorumluluğu eşimle olan sorunlar iyice yıprandım yani yıprattı diye dusunuyrm çok şükür varlıklarına canları sagolsun ebet bir gün büyüyecekler ama içind e olan anın tadını cıkaramyrm ne anneligimin ne eş sevginin.Sorunlar gitgide büyüyor çok kızıyorum her gün eşime benim istediklerim hiç önemli olmamış. Şimdi boş boş geçiyor günler seneler bu canımı çok yakıyor. Böyle hisseden var mi nasil geçecek böyle seneler kızlar  bir çözüm bulamiyrm ben . 

27 Cevaplar

0 oy
(13,384 puan) tarafından
32 yaşıma kadar tek tel beyazım yoktu demin saçımı kuruturken aynaya baktım. 1 yıl... Diplerde yeni gelen en az 10 tel beyaz saydım. Çocuk hem nefes hem yorucu. Feda olsun gençliğim ömrüm 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yipranmadim ama yorucu oluyor tabi hiç şikayetçi değilim
0 oy
(20 puan) tarafından
7 buçuk aydır sanki hep yorgunum hic dinlenemedim uyusamda dinlenmis hissedemiyorum hamilelik gunlerimi cok ozledim :) 
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Artık ben ben değilim.1bucuk yıldır uykusuzum.Allah evladımı bana bağışlasın uzun ömür versin ama çok zorlandım ve yıprandım  ben ya .Oğlum çok gazlı bir bebekti.8.ayda tam gazı bitti derken diş sıkıntısı başladı.Halen dişlerinden ötürü huysuz ve mızmız .Gece 5-6kere emmeye kalkar emer gözler kapalı inleyerek ağlar , ayağımda sallarım o şekilde sızar kalırım.

Mutfakta gap gacakla oynamak ister oyuncaklarına dönüp tanımaz , çekmeceleri açar döküştürmek ister.Önüne oyalansın diye evtik veririn yediğini yer yemediğini ezer savurur.

18aydır çocuklu hayata alışamadım enkaz gibiyim.
0 oy
tarafından
Yıpratıldım hem bedenen hem ruhen. Çünkü anneliğimi bile eleştiren Bi kocam var halbuki tek başıma büyüttüm ben.. yoruldum çok yoruldum... 
0 oy
(612 puan) tarafından
Vallahi şu an tek çocukla tükenmişliğin dibindeyim. Evliliği de yıprandı, aile ilişkilerim de, arkadaşlar ilişkilerim de, iş hayatım da... Bazen o kadar gergin oluyorum ki.. Bugün yemek yediremedim diye elimden çatalı mutfak tezgahına fırlattım. Sonra bin bir pişmanlık duygusuyla savaş dur bi de.. Annelik çok zor. Eskilerin mükemmel çocuk büyütme hikayelerini dinlemek de ayrıca gıcık. Bilmiyorum çok bunaldım ben de. Yalnız değilsin. 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 363 göst.
0 oy
15 cevap 199 göst.
0 oy
17 cevap 381 göst.
4 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,038 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 150 göst.
26 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Gulcece (2 puan) tarafından soruldu

411,326 soru

12,381,896 cevap

43,280 kullanıcı

Kategoriler

...