Selam anneler ben 28 haftaligim esim şoför yani nakliyatçı bu aralar is olmuyor bende kızıma kıyafet alanıyım die icim içimi yiyor ins rabbim rızkını verir diye dua ediyorum ama hergun ağlıyorum cok canım sıkılıyor
Bak ağlama sen ağlayınca yavrunda hissediyor üzülüyor neden kendinide evladınıda üzüyorsun Rabbim büyük verir rıskını sen üzülme bir kapı kapanır bir kapı açılır bol bol dua et canım Allaha sığın sen üzülme ki bebeğinde üzülmesin inşallah eşinin işleri düzelir bebeğine aldığın kıyafetleri koyacak yer bulamazsın inşallaaaaaah:))
Allah bebeğinin riskini verir sen hiç korkma.. bebekler bereketiyle gelir
Hiç birikim yapamadiniz mi bugüne kadar keşke maddi durumu göz önüne alıp bebisi planlasaydiniz nerde yaşıyorsunuz suan hamile olduğunuz icin daha da duygusal olacaksınız bu duruma karşı Rabbim yardımcıniz olsun
Ahh canım hic sorma maddi durum cok zor bende 28 haftadayım benim kocamda araba aksesuarı satıyor. Bu aralar iş hic yok sıkısık. Teyzemlerde kalıyorum. Hic bir sey alamıyorum bend cocugma diyilde kendime yani bende inanc var cocuk doğmamıs ne bir sey alirim nede kimseye aldıtırım. Kocamında duru cok kötu her gece dua edib aglıyorum evime gitmek isdiyorum artık parası yok konbiyi tamir ettirmeye ev cok soğuk diye göturmuyor beni eve. ALLAH SENİNDE YARDIMCIN OLSUN. AKAHIM KOCALARMIZIN RUZUSUN VERSİN. BEBİSLERMİZ GELENE KADAR BOL BOL İŞLESİNLER. AMİN SIKMA CANINI CANIM İNSEALKAH İYİ OLUR HER SEY
Benim esimde asma tavan isinde malesef kışın hic is yok zaten berbat bir firma da 3 aydir maas almiyoruz ve 11.000 alacagimiz oldugu halde elimiz para gormuyor karta o kadar yuklenmisiz ki bilezigim gitti malesef gecim cok zormus hele emeginin karsiligini alamamak daha zor esim gurbette ben yalniz ama gene yok gene yok buna da elhamdulillah diyorum RABBİM daha buyuk dertler verip sinamasin elbet duze cikariz canim RABBİM cok buyuk sabirla isyana dusmeden beklemek lazim suan gene gurbette 1 haftaya is bitiyormus kışın evde olcak nasil yapcaz hic bilmiyorum ama ALLAH buyuk
Hiç canını sıkma Tuzla Rabbim Kefil hem sizin hem onun rızkına birde kıyafet alamadım diye de hiç üzülme herkes sbirsey getirir zaten canım bebeğim sağlıklı olsun da böyle şey için kendini üzme herkes kıyafet getirir
Rabbim hepimize hayirlibil bereketli kul hakkı yemesine bol bol rızık kar versin İnşallah tez zamanda Er Rezzak ismi hürmetine İnşallah Allah yardım eder sen bol bol dua et Er Rezzak de bol bol salavat çek
Hiç canını sıkma Rabbim onu rizkiyla gönderiyor dünyaya beterin beteri var ya hiç çocuğun olmasaydı veya farklı durumlar yaşasaydı? Afrika da veya bizim ülkemizde çocuklar doğuyor ya açlık dan ya susuzluk dan ya da anne baba sorumsuzlugundan ölüyor beteri beteri var bugününe sukret sağlıklı olsun bebeğin başka birşey düşünme hersey yoluna girer aç açık da kalmaz hiç merak etme Yaradan Allah rizkiyla gönderiyor dünyaya
Canım hiç üzülme inan ki üzülecek en son şey sağlıklı eli ayağı düzgün özürsüz kusursuz olsun elbet giydirecek bir şey bulunur yeter ki sen sağ salim kucağına al allahım onun rızkını bi yere gizlemistir emin ol
Yahu kız Allah rızık kapısı açar elbette. Ağlama bende 30.hadtadan sonra her şeyini aldm. Hala ufak tefek eksik var. 39 gün kalmış bmm. Merak etme alirsnz kuzum . Eşin olsa almaz mi yavrusuna
Inşallah rizkiyla gelsin yavrun canım. Rabbim yardımcın olsun üzme kendini.
ben yün alıp video izleyerek örgü ördüm 5 liraya çok şık elbiseler falan örebiliyorsun ki bence hazır almaktansa el emeği bak sana bunu ben ördüm demek çok güzel olacak
Allah veriyor üzülme canım dua et inşallah Allah gönlüne göre versin
1,491,684 soru
24,375,073 cevap
348,279 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın