0 oy
1,310 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (895 puan) tarafından
Hayatinizda yasadiginiz hatirlamak istemediginiz hafizalrdan silmk istediginiz en buyuk korku aci kotu an nedir

33 Cevaplar

0 oy
tarafından
Şükür şimdiye kadar deprem dışında ölüm acı yaşayacak bişi olmadı 

Elazığ depreminde batmandan hissetmiştim çok korkmuştum 
(895 puan) tarafından
Bende 4 civarlarindaki bi depremi hissetmistim.ust katlarda oturmaminda etkidi var sanirim.ama depremin okadar korkutucu oldugunu bilmiyrdum cok korkmustk.buyuklerini hic dusunemiyrm bile
-Reklam-
0 oy
(45,036 puan) tarafından
Yok çok sukur
0 oy
(6,978 puan) tarafından
Oyy Allah im neler okudum burada, kendiminkilere aci demeye utanırım. Rabbim herkesin yardimcisi olsun, be acilar varmis, dermansiz dert vermesin RABBİM 
0 oy
tarafından
Oğlumun hakimin kararı ile yazın 2 yaşındayken 1 ay eski eşimde babada kalması 1 ay boyunca ne sesini duyurdular ne yüzünü gösterdiler hafızamdan silmek isterdim çünkü en büyük acım oydu 
tarafından
malesef o dönemde emziriyordum hala geldiğinde direk mememe yapıştı emdi :)) ama çok şükür geçti o günler şimdi ikinci evliliğimi yaptım huzurum yerinde ikinci bebeğimi bekliyorum allah o kötü günleri göstermesin bir daha
(2,208 puan) tarafından
Amin amin.. allah evlatlarınizdan ayırmasın inşallah
(895 puan) tarafından
Allah birdha ayirmasin cnm.simdi berabermisinz yoksa babadami
tarafından
Aminn oğlum benimle yaşıyor velayet bende babada değil
(895 puan) tarafından
Cok sukur
0 oy
(826 puan) tarafından
Annemin gözümün önünde öldürülmesi bizide öldürmek isteçesi. Abimin kendini asması ve daha neler neıer. Hala hatırladığəmda çıkamıyorum ordan haıa aynı şeyıero ayni hisle yaşıyorum
(895 puan) tarafından
Aaa cnm inanmiyrm.kim yapti sizlere bu kotulugu
(826 puan) tarafından
Babam annemin boğazını kesti gözümüzün önünde. Abimde 3 sene önce  kendini astı kurtaramdık morgda bedenini kestiler ambuıansa kendimi atıb kucakladığımda üstüm kan oldu cansız bedenine sarıldım hemde düğünü olacaktı. 1 ay sonra
(895 puan) tarafından
Ya bu tam bi vahset
0 oy
tarafından
Geçen sene yağmurlu havada kaza yapmıştık. Araba kaydı savrulduk bariyerlere çarparak durmuştuk. O an tek hissettiğim şey kesin öleceğiz olmuştu. Çok şükür bize birşey olmadı arabamız hurdaya döndü. Rabbim kimseye yaşatmasın.
(895 puan) tarafından
Veeilmis sadakaniz varmis cnm.Allah korumus
0 oy
(341 puan) tarafından
Kuzenimin kendini iple asması bize hastadır deyip sonra gecenin yarısı dışarıya çıkınca amcamın kızı agliyodu sordum ne oldu diye dedi abla kendini intihar etmiş bende dedim yok hastaneye götürmüşler o iyi olacak ölmüş demesiyle yere düşmem aylarca gündüz bile evde korkmak hiç bı şekilde tek uyumamak annemle babamın yanında uyumak çok kötü psikolojikti çokkk rabbim kimseye yaşatmasın :((( en sevdiğim ablamdi o kadar iyi temiz kalpli bı insandi ki öyle bişey nasıl yaptı bilmiyorum o çocuklarını nasıl bıraktı bilmiyorm ama Allah affetsin rabbim o iyiliğine baksın :(( 
(895 puan) tarafından
Off Allahim onu affetsin sevenlerine sabir versin ins:(((
(341 puan) tarafından
Aminn aminn :((
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Yeni doğum yapmışım bebeğim beşikte uyuyor sandm meğer kusup boğulmuş kalbi durmuştu sonra vefat etti 
(895 puan) tarafından
Ay cnm yaaaa cok uzuldum.okudukca okadar sasryrm ki neler var ya.Allahim cennetinde bulstrsun sizi ins:((((
0 oy
(175 puan) tarafından
Yenı dogum yapmıstım 2 gun olmustu daha hastanedeydım. Esıme telefon gelmıstı ve yenı dogan yogum bakıma ınmıstı.5dk sonra cocuk doktoruyla odaya gelmıstı. Ve doktorun annesı 2 numaralı bebegı maalesef kaybettık demesıyle basımdan asagı kaynar sular dokulmustu.2 bebegımı hastanede bırakıp bı bebegımın cenazesıyle hastaneden cıkmıstık. Benım ıcın anlatılmaz bı acıdıydı. Allah kımseye yasatmasın. 27 ay oldu hala dun gıbı
0 oy
tarafından
Babamın hastane odasında ruhunu teslim ettiği an üryan kaldım ben 

Yüzünü son kez öptüm sıcacıktı

Ertesi gün tabutu açıp son kez öpmek istedim öptüm hastane odasındaki gibi sıcak değildi buz olmuştu buz adam olmuştu babam dudaklarım yüzüne yapışacaktı o an babamın cansız bedeni bana tokat gibi geldi " senin baban öldü" Dedi sanki. ama o an onun bizi duyduğunu bildiğim için ağlayarak " babacım biz yanındayız sen bizi duyarsın ama biz seni duyamıyoruz korkma tamam mı biz burdayız " dedim

Aahh ahh babamsız 4 yıl.. Üryan olduğum 4 yıl 

Acının, zorluğunun tarifi yok. 
0 oy
tarafından
Anlatsan yüreğin dayanmaz okumaya 
0 oy
(3,699 puan) tarafından
Kızımin üstüne dolap düşmesi başka bir gün kolunu çıkarması yaramazdir biraz:) ikinciye hamileyken kan gelmesi aklım çıkmışti bişey oldu diye ve doğduğunda bana vermeden direk götürmeleriydi 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 447 göst.
30 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 552 göst.
10 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Mbbatnngghu (304 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 259 göst.
18 Şubat 2023 Diğer kategorisinde fadimana (423 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 501 göst.