0 oy
267 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
2 yas 3 aylik kizim sadexe uyurken oglen ve aksam uyukusu .

emzik istiyor onunla uyuyor .gunduz hic emmez .sizce biraktirayimmi yoksa zaten uyunca aliyor buyunce birakirmi? benim icin bi sikinti yok.sadece uyunca aldigi icin.kizima zarari varmi peki

11 Cevaplar

0 oy
(13,672 puan) tarafından
Orta kulak iltihabını tetikler bıraktırmayı dene canım
tarafından
Emzik mi bunu yapıyormuş canım ?
(13,672 puan) tarafından
Evet canım
tarafından
yapicam kuzum
tarafından
Aaa öğrendiğim iyi oldu benim kızım 2 aylık naptiysam tutturamadim emziği, şimdi bunu görünce iyiki de tutmamış dedim. Çok sağol canım
(13,672 puan) tarafından
Emzik hem iyi hem kötü canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
17 aylıkken biraktirdim çok uzun süre emmesi iyi değil bence biraktir cnm zamanı çoktan geçiyor
tarafından
tamam kuzum  sagolasin
0 oy
tarafından
Postlarına yetişemiyorum :) ) 
tarafından
:))) napayim kuzum cocuklar uyudu .uyaninca soramiyorum uyunca gire biliyorum buraya
0 oy
(3,818 puan) tarafından
Bıraktı bence canım sonra iyice bağlanıyor lar emziğe 
tarafından
tamam kuzum bu gunden baslicam.hatta pglen uykusuna yatti agzindan cikardim agzina koymadi daha
(3,818 puan) tarafından
Ne güzel az alırken tamemen unutur işte
tarafından
tamam
o yuzden sordum istersem biraktiririm.sadece zarari varmi diye sordum..zararliymis disleri icin.o yuzden bu gunden biraktiricam .kizim cok uslu hr weyi cabuk oyreniro masAllah bunuda bikakicana eminim
(3,818 puan) tarafından
Maşallah canım ne güzel
0 oy
(12,841 puan) tarafından
Valla ne kdar erken braktrrsan o kdar iyi. Arkadaşmn kzı 2buçuk yaşına kdar emdi çocuğun ön dişleri kotu durumda şuan. Agız yapısını bozdu dışa doğru dişleri
0 oy
(6,074 puan) tarafından

Benimde 18 aylık bende biraktiracam görmese istemez ama görünce de ağzından düşürmez 4 dis birlikte çıkarıyor şuan seslenemiyorum bide çok güzel emiyor öylece izliyorum :kissing:

tarafından
evet ya uykuda emiyor bizimki nasil emiyor bi gorsen ben onun yerjne yoruluyorum ama o zevk aliyor :))) qarip seslerde cikiyor emdikce :)))))
(6,074 puan) tarafından
Cok tatli ama dimi :)) Ayda 2 emzik alıyorum genel de geçiyor kopma derecesine getiriyor
0 oy
tarafından
Benimkide ayni oglen uyurken ve gece oda tam dalinca birakiyo suan 18 aylik 2 yasina kadar bende beklemeyi düşünüyorum:)
0 oy
(3,834 puan) tarafından
ben hiç vermedim sonra bi ara özendim kizim da tutmadı zaten. faydası varsa da bilmiyorum kaynatam vermein dis yapısı damak yapısı bozulur falan dedi vermedim bende zaten
0 oy
(4,284 puan) tarafından
Ben 22 aylikken biraktirdim 
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Doktor oğlum dogduğunda bence verme zaten bir yaşta bıraktırmanı isteyeceğim demişti. Aklı basmaya başlayınca bırakmalı demişti canım. 
0 oy
(807 puan) tarafından
1 yaşına girmeye yakın bırakması lazım damak yapısını çene gelişimini dişleri falan bozuyor zararlı... Düşünüyorsan eğer bir an önce bıraktır bence. Şuan sana kolaylık olsada ileride çocuğuna zararlarını görürsün. O yüzden bırakması iyi olur canımm 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 213 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 1111 (386 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 424 göst.
31 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biriiste (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 569 göst.
8 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yarin (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 339 göst.
28 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yarin (122 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,462 soru

24,491,818 cevap

357,676 kullanıcı

...