0 oy
445 göst.
Diğer kategorisinde (680 puan) tarafından
Ayakkabı üst baş falan alır mı benim eşim alır ama benim kızım doğdu onlar hic bir şey almadı be kaynana ne kayınbaba kızıma oyuncak aş derim eşim para yok der ama onlara gelince var acıkcası zoruma gidiyor 

32 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaynanama kayinbabama alir. Anneme de alir. O yuzden asla alma demem. Hatta ben derim gidiyosun yanlarina git bunu al falan die
-Reklam-
0 oy
(878 puan) tarafından
Abisine gömlek almıştı yakın zamanda
0 oy
tarafından
Durumu iyiyse alsın kız ne olcak ölümlü dünya
0 oy
tarafından
Eşim kardeşi yok bir abla bir abi var abisinin kızlarına tam aksine ben alalım diyorum ben karnımı zor doyuruyorum diyor bakarken herşeylerini eşim alır mış ama evlenince yükü arttı o yüzden alamıyor eskisi gibi 
0 oy
(1,468 puan) tarafından
Para vermisli  var al diye ama sorun etmedim
0 oy
tarafından

Alır hatta ben aldırırım 

Geçen gün kartı verdi bana bende gittim tv aldım geldim :D

Kesene bereket hayatım annem gile tv aldım dedim 

İyi yapmışsın dedi

tarafından
Neden desin ki annesine almışım anası babası bu güne kadar yedirmiş içirmiş büyütmül bide laf mı edecek ne haddine
Hiç bişey diyemez
Zaten beraber alacaktık
Bana denk geldi aldım ne var bunda ☺☺
(341 puan) tarafından
Canım sana bayılıyorum ya .... Çok iyi yureklisin
(228 puan) tarafından
heeee  kiz sen yanlis yazmişsın anam  ..  anneme  demişsin   onun için  bu kadar  şaşırdım
tarafından
Neden şaşırıyorsun ki eşim de benim aileme 3 aylık mutfak erzağı dizdi
Senin benim annem mi var hiç ayrımcılık yapmayız
Senin benim ailem yok BİZ VARIZ
ayrı gayrı yok
Allah eşimden razı olsun hiç birşey demez
Ailesi başımın gözümün üstünde yeri var aynı şekilde benim ailemde onun için aynı şekilde
Ailem eşimi çok sever
Eşimin ailesi de beni çok sever

Haydii saol canım o senin güzel bakan yüreğin ❤❤❤
(341 puan) tarafından
Rabbim daim etsin.... Allah bütün eşlere sizin gibi eşler nasip etsin inşallah ❤️
0 oy
tarafından
Hiçbişey almadı bi ara almak istedi bende aldırmadım.

Benim bebegimin rizkini harcayamazsın dedim helal etmem dedim öyle almadi
0 oy
(7,792 puan) tarafından
Alır dogumgunlerinde benimkine de alırız onunkine de eğer o ay para varsa niye almayalım ki ama benden bizden kismaz yani 
0 oy
tarafından
Onlar almadı ben aliirim ..onlar yapmadı ..olayını sevmiyorum ben..o eşinin.buyuklugunu gösterir..eksik değil.arti.kazandirir..bende ablayim.4 tane kardeşim var..şimdi yigenim olucak..yigenime alırım ben kardeşim sonuçta yani.karsilik beklemem.yaparsa a menna...eğer durumunuz kötüyse yokluk çekiyorsanız bisiy diyemem ona..
0 oy
(3,744 puan) tarafından
Bekar kaynım var calisiyo kaynanamgilin evlerine 2 maaş giriyo kaynimin ayakkabısını kıyafetini alırdı kaynımin maaşı olmasına rağmen
0 oy
(4,725 puan) tarafından
Yani eşimin almasına gerek yok babaları sağ
0 oy
(279 puan) tarafından
Kaynanamlarin durumu çok iyi bizim öyle değil eşim asgari ücret alıyor evimiz kira ama hiç dusunmezler bir gün olsun ne bana ne doğacak bebeğime birşey almadılar hata almayı bırak istiyor bile daha dün eşimden para istemiş annesi neymiş saçını boyatacakmis eşimde hep veriyor onlar zengin ama cimriler ah şu kaynanam insanın ömrünu çürütür 
(807 puan) tarafından
Ayyy bizimki de pazar parası isterdi eşimde kızdı artık ben evliyim kendi evime aldım da sen kaldın yeter ettiğin dedi ya kaynanalarin ben varyaaa diyecek şey bulamıyorum canım yordular artık yaa
(279 puan) tarafından
Aynen bende bıktım valla söylenince de ben kötü oluyorum keşke normal insanlar gibi olsalar
(807 puan) tarafından
Eşim kendisi diyor zaten benim bişey dememe gerek kalmıyor ailesini de hiç sevmez çünkü ne koparsam kardır kafasında hepsi. İnsan evladına bunu yapıyorsa ne diyebilirim ki canım. Enteresanlar hepsi ya benden uzak olsunlar
(279 puan) tarafından
Kesinlikle uzak olsunlar
0 oy
(807 puan) tarafından

Almaz haketmiyolar çünkü,zamanında çok almış kıymet bilinmemiş... hatta ben nişanlıyken dedim.anneler gününde hediye almayacak mıyız hayır dedi bana hatta asla ama asla hediye almaya alıştırma kimseyi dedi. Ben o zaman kızdım ona ama şuan da o kadar haklı ki çok daha iyi anladım. Birkaç kez bende aldım herkese biseyler ama ha i.t ha ben aldıklarıma da burun kıvırıyor hepsi. Çünkü bekledikleri altın falan yada para vermek hiç küçük seylerle mutlu olmazlar. Bizde almıyoruz hiç bişey. Altını ben buldum da o kaldı. Düğünümde bir iğne takmayan insanlar neler bekliyorlar. Kocanda almasın kendi cocuguna alsın alacaksa artık kendisi bir aile kurmuş yani 

0 oy
(1,319 puan) tarafından
Ben aldırmam beni ilgilendirmez 

Çok gaddarim bu konuda çünkü çingene gibi yeme pesindeler 

Hiç gram yararları yok 

Benim de kendi evim sürekli sürekli aş evi değilim uğraşamam.

Parası olmasa zaten yüzüne de bakmazlar bizimki ***** ne yapalım 
0 oy
(7,654 puan) tarafından
Alabilir alsinda bende alırım 

Onlarin alip almamasi da kendi insanliklarina kalmış  bisey 
0 oy
tarafından
Yani bana olmayan onlarada olmasın onlara olan banada olsun beni madur etmek için benimle evlendiyse hiç evlenmeseymiş derim ben yani ana baba hakkı ödenmez ger daim gönüllerini hoş etmek lazım ama benden çoluk çocuğun dan kısıp onlara yaparsanda rabbim zaten yanlarına koymaz hakkımızı çıkarır önceliği nikahlı karısı ve çocukları olmalı sonra anne baba kardeş vs vs 
0 oy
(324 puan) tarafından
Görümcem var oda memlekette hiç almadı eşim 
0 oy
(338 puan) tarafından
Yaramı deşme bacımmmmm 
0 oy
tarafından
Şimdi şöyle parasını bana esirgeyip onlara alırsa olay ciksr ama keyfi onlara alıyorsa elbet alacak evlat bu
0 oy
(3,036 puan) tarafından
Eşim annesine telefon aldı geçen gün kardeşine de bilgisayarına klavye mause falan almış kızdım ama bisey demedim bazen abartıyor:d

İlgili sorular

0 oy
44 cevap 1,315 göst.
3 Nisan 2021 Aile kategorisinde Serannur (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 208 göst.
0 oy
30 cevap 506 göst.
2 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Glstanbeste (296 puan) tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 656 göst.
26 Ocak 2024 Aile kategorisinde Pamuk şekeri (1,449 puan) tarafından soruldu