0 oy
917 göst.
Diğer kategorisinde (236 puan) tarafından

Kızlaar bugün hić yasamak istemedigim birsey geldi basima allah boylelerinin belasini versin insallah sabah kizimi okula biraktim arkadasimin bebegi amleiyat olmustu benden ekmek almami rica etti bende aldim ona goturuyordum onun sokagina girmenden hemrn kosede motorsiklette bi adam seyini acmis oyle duruyo elindede telefon birsey izliyordu muhtemelen ben neye ugradigimi sasirdim beynimden asa kaynar sular indi ilkten inanamadim yanlis gordum sandim anam bidaha bi baktim harbiden şeyini cikarmis pantolon dugmesinden allahin belasi şansima etrafta tek bir insan bile yok oyle islek birseyde degildim sonra adam peşime takildi ben bagirdim adama baya adam o panikle bianda motoru ustume surdu basti gitti kendime gelemedim korkudan ya allahim sen evlatlarimizi koru yarabbim kimseye boyle birsey yasatma o an aklima okuldaki yavrular geldi kizim geldi dusunmesi bile berbat ya boyle bisey olabilirmi kask vardi kafasinda ne yuzunu gorebildim ne o korkuyla plakasini alabildim tansiyonum dustu zaten kimsede yoktu tek bir insan bile ya şansin boylesi ah keske elimde bir kesici alet olsaydida gidip onun seyini kesip eline verseydim ondan sonra ne *** yerse yeseydi ya ben bu korkuyu nasil aticam ustumden ya kamera falan da yokki pesine duseyim kendimi cok suclu hissediyorum onun yaninana kalmamaliydi bu ama sesimi kimseye duyuramadim oylece kacti gitti :(

28 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Orspu cocugu iste
-Reklam-
0 oy
(28,647 puan) tarafından
Polise gidip tarif edeydin keske ya
(236 puan) tarafından
Canim hicbisekilde yuzunu goremedim kasktan plakayida alamadim o hengamede cok korktum yaa normalde bu tip seylerden kolay korkan biri degilim hani pasif durup kacmam ama cidden sabah sabah boyle biseye denk gelmek yani o duyguyu nasil tarif etsem gozumun onunden gitmiyor ya aklima binturlu sey geliyor ya orda o saatte tek bi cocuk gorseydi neler olurdu kimbilir ya allahim kafayi yicem pskolojim bozuldu resmen yeminediyorum belk bana güleceksiniz ama eşimden uzaklastim şey görmek istemiyorum bugunden sonra ya tovbestagfurllah ya
tarafından
Canım sen polise gitsen illaki orda yoksa ilerde varde kameraları takip ederdi polisler böyle insanlrn yanına kalmamalı sen atlatmssn ama bi baskasi bunu daha ağır seklde belkide canyla odeyeblr bence hemen git anlat polise emin ol vicdanen de rahatlicAksn
(28,647 puan) tarafından
Cok dogru demis arkadas devir kotü cocuklarimiza cok dikkat etmemiz gerekk
(236 puan) tarafından
Canim polis tabiki aklima geldi vicdansiz bir insn degilim aman bana bisey olmasinda gerisi umrumda degil dusuncesinde Assslaa degilim benimde evladim var ama inanin oturdugum yeri gorseniz kamera falan ileride olsun geride olsun yokk dere yolunu kullanip basti gitti motor onu kim nerden bulsun dukkanlar marketler olan biryer degilki polis kamera takibi yapsin şu yoldan gitmistir desin daha oncede farkli olaylar yasandi ve polis hicbirsey yapamadi ortada herhangi bir ip ucu yoktu cunki ben eger orda sesimi duyurabilseydim o an biri mudahale etseydi direk sonu polisti ve sikayetci olucaktim ama oyle bi durum olamadi maalesef ben kendimi yirttikca adam ustume surdu motoru o vaziyetiyle bide ve son anda ben telefonu elime aldigimda basti gitti orman yolundan
(236 puan) tarafından
Bende istemezdim yanina kalsin tabiki gerci bizim ulkemizde adalet olamdigi icin polis alsa goturse bile geri salarlardi disari kimleri birakmiyolar bunumu tutacaklardi heleki ortada bi kanit yokken eşime soyledim sordu sorusturdu pesine dusulecek bir yol bulunamadi maalesef elimizden birsey gelmedi yani
0 oy
tarafından
Pislik pedofili galiba çocukların oralarda ne işi olsun Rabbım evlatlarımızı korusun
0 oy
tarafından
Ay çok kötü olmuş canım ya aslında o an polis arasaydın bulunurdu 
0 oy
(13,313 puan) tarafından
Annemin de adamı terlikle kovalamışlığı var. Çok geçmiş olsun. Sapık herif yaaa
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Pislik herif lanet olsun ona ve onun gibilerine 
0 oy
(1,013 puan) tarafından
Allah bunlari islah eylesin islah eylemezse de kahreylesin
0 oy
tarafından
Çok sinirlendimm
0 oy
tarafından
Pislik insan Allah cezasını versin . Üzerine sürdüğü zaman iyiki sana zarar vermemiş 
0 oy
(164,060 puan) tarafından
Keske motorun plakasini alsaydin
tarafından
Sevdooss ♥️
Efendim ⚘
tarafından
Nasılsın :)
İyim sen nasilsin
tarafından
İyiyim bende :):)))
0 oy
(1,475 puan) tarafından
Sen kendini kurtardgna sukret cnm geçmiş olsun 
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Hadım olacak bunlar sapıklar .
0 oy
tarafından
Peze. Venk ayyyy hiçte sevmem küfür Allahımmm sen koru 
0 oy
tarafından
Allah cezasini versin ins. Colul clcuk gorse nolucak. Nasil aciklicaz pislik 
0 oy
(1,521 puan) tarafından
Ayy kıyamam çok üzüldüm ya, inşallah atlatırsın tez zamanda . Keşke gitseydin yinede onlar illahi bilirdi bence, muhukkak bir yerden açik vermiştir o pislik
(236 puan) tarafından
Ah ah o anki aptalligim iste dedim iz yok bisey yok polise ne dicem dedim ***** kafam cunki kamera faln hicbisey yok hani yakinlarinda bakkal cakkal olsa dicem oranin kamerasindan bulunur ama nebilim yaaa offff
0 oy
(7,615 puan) tarafından
 Ay sapik pislik çok geçmiş olsun inşallah kimseye musallat olmadan  belasını bulur 
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Allak korumuş seni canım ya 

Adi pislik ne hakaret etsen az 
0 oy
tarafından
Ben yanimda biber gazı  tasiyorum sende al
(236 puan) tarafından
Kesinlikle bugunden sonra ilk isim onu almak en azindanetkisiz hale getirip o arada sesimi duyururdum birilerine onu bu halde gondermek istemezdim ******** köpek ya
tarafından
Ortalık  her gecen gun bozuluyor tasi cebinde yaklastimi acımam sıkarım gözüne  öksürür  gözü  acır  sonra grcer o zaman kadar ya polis yada birileri sesimizi  duyar artik
0 oy
tarafından
O motosikletin altın da kalıp da geberseydi keşke pis sapık 
0 oy
(54,507 puan) tarafından
polisi arasaydin keske 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,184 göst.
11 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,312 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,316 göst.