0 oy
1,523 göst.
Diğer kategorisinde (266 puan) tarafından
Kuzeniyle başka bir kuzenimin evine gittiler gelmiyor bu gece ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim

18 Cevaplar

0 oy
(9,683 puan) tarafından
Konu ne bilmiyorum ki....kuş olduğu için mi gitti arada yapar mı 
(266 puan) tarafından
Kuzum bir önceki postuma bak
-Reklam-
0 oy
(687 puan) tarafından
Konu ne bilmiyor oldugum icin net yorum yapamam ama hakdizsqn ara degilsen arama hatasini anlasin
(266 puan) tarafından
Cano bir önceki postuma bak
(687 puan) tarafından
Bence ara gururu incinmis bazen alttan almak iyidir yoksa sogukluk girer annenin babanon parasini yeme meraklisi olsa hosmu
0 oy
(2,123 puan) tarafından
Mesaj at bence kendini özlettir
(266 puan) tarafından
Mesaj hakım yok
(2,123 puan) tarafından
Yarın eve gelir o zaman konuş o zaman
0 oy
tarafından
Senin yapacağın bişey yokki gurur yapmazsan ara gel de başka ne yapılır ki bilemedim 
(266 puan) tarafından
Ama arayamam
0 oy
tarafından
Hiçbir şey yapma gelmesin ben de eşimle kaç gündür küsüm gıcık şey yüzüme bile bakmıyor 
(266 puan) tarafından
Vala benimde
tarafından
Ne hali varsa görsün inan ki saldım artık ya ona yalvarmamı istiyor eminim ama kendisi bilir barışmazsa barışmasın yokluğuna alıştım varlığı ağır gelir artık sanki tanımıyorum bile
(266 puan) tarafından
Vala bende çok soğudum
tarafından
Soğutmaya bayılırlar zaten gönlümüzü hoş tutmak için asla uğraşmazlar bizim küstüğümüz günn de evlilik yıl dönümümüz vardı o bana hiçbir şey almadı bense ona hediye aldım masa süsledim kendi elimle pasta yaptım sürpriz yaptım ona rağmen 3 saat sonra küstü kendi bilir valla ağlayamıyorum bile
0 oy
(164,495 puan) tarafından
Vur kafayi yastiga yat cok takma umursama sen delircene o delirsin
(266 puan) tarafından
Bravoo öyle yapayım
0 oy
(23 puan) tarafından
Konu nedir bilemeyiz ama canm eve gelmemesi doğru değil bence sık yapar mı ama ben olsam sessiz kalırdm biraz kafasını dinlesin madem gelince konuşurdm
(266 puan) tarafından
Sık yapmaz
(23 puan) tarafından
Sessiz kal ozaman nasıl alıştırırsan öyle gider umursamaz olduğunu göstericen bir yerde geldiğinde karşına alır konuşursun
(266 puan) tarafından
Öyle yapayım
0 oy
(796 puan) tarafından
Valla senin eşinde gurur yapiyo benim eşim olsa nenesi alsın der hiç gitme üzerine boşver 
(266 puan) tarafından
Gerçekten çocuklarım için dayanıyorum
(796 puan) tarafından
Kız zaten valla bu çocuklar olmasa insan hayatını maf edermi bi erkek için evliligin  böyle olduğunu bilsem adım atmazdım
(266 puan) tarafından
Öf kafayı yememek için zor tutuyorum kendimi
(796 puan) tarafından
Boşver kız takma içine ata ata hastalanırsın bi erkek için değmez o pişman olsun sen değil biliyorum çok zor ama napcan işte düşünmez erkekler  hiçbirşey
(266 puan) tarafından
Hiç bir şey umrumda değil adamın
0 oy
tarafından

Bir mama yüzünden mi küstünüz ay bacım :ermm:

(266 puan) tarafından
Gerçekten saçmalanıyor bana öyle ağır laflar ediyordu ki ağzımı bile açmadım sanki adam beni düvmek için bahane arıyor du
0 oy
tarafından
Mama sorunumu hala bence bahane ariyomus i kusmeye
(266 puan) tarafından
Evet ama becede bahane
tarafından
Çocuğu için insan neleri yapar TM o bulsaydi madem hem parasız hem geziyor eee ne oluyor o çocuk evde bahane o cnm
(266 puan) tarafından
Ya zaten annem ona önce sordu teklif etti oda kabul etmedi
0 oy
(1,018 puan) tarafından
Şu mama olayından ise bırak gitsin asıl sen onu eve alma.. Önce babalık yapmayı öğrensin..  çocuğu aç iken küsecek kadar lüxü yok onun..
(266 puan) tarafından
Vala sanki adama hakaret etik annem sadece teklif etti parayıda almadık
(1,018 puan) tarafından
Kız annendir alsa nolur sanki.. kocanda çok grur yapıyorsa maması bitmeden bi çare bulsun alsin mamayı o sabi de aç kalmasın..
(266 puan) tarafından
Ne bilim bu adam baya uzatı
0 oy
(392 puan) tarafından
Çok basit ne istiyorsanız onu yapın. Kalbinizin sesini dinleyin. Biz kimiz ki size tavsiyede bulunalım. Sizin eşiniz sizin ilişkiniz. Onu en iyi siz tanırsınız damarını siz bilirsiniz. Hataliysaniz özür dileyin kuculmezsiniz. Hatalı degilseniz de alttan alıp ilişkinize sahip cikabilirsiniz. Ne hali varsa görsün tarzı tavırlar ilişkilere zarar verir. 
0 oy
(13,672 puan) tarafından
Eşin küsüp başka evde kalacağına çözüm üretsin bı zahmet bebek mamasız ne kadar durabilir ki haklı olan sensin canım 
(266 puan) tarafından
Vala artık yoruldum
(13,672 puan) tarafından
Geçenlerde bir söz paylaştım aşağıda yeniden paylaşıyım ne kadar doğru olduğunu görüceksin
(266 puan) tarafından
Paylaş cnm
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Senin kocanın beyin yaşı kaç acaba beyni gelişmemiş galiba acilen tedaviye ihtiyacı var öyle bişey olabilirmi yaa neymis küsüz ben gidiyorum mu diyo ayy ne kocalar var yaa umrunda bile olmasın canm.bunun için üzülme bile bunu sıksık yapıyorsa bence kuzeni bile olmayabilir
(266 puan) tarafından
Yok canım kuzeni olduğuna eminim
(1,908 puan) tarafından
Karı gibi kusen eekketen nefret ederim Allah sana sabır versin canm
(266 puan) tarafından
Amin cnm
0 oy
(13,672 puan) tarafından

image

lütfen üzme kendini sen sadece bebeğini düşünen bir annesin
(266 puan) tarafından
Şuan haykırarak ağlamak istiyorum
(13,672 puan) tarafından
İçinden ağlamak geliyorsa ağla canım iyi gelir deşarj olursun
0 oy
(80 puan) tarafından

Onceki postunu okudumda bence sen yanlis yapmissin esin gidip bir bakkaldan borcla alsaydoda sen soylemedeydin annene hemen her es esine maddi manevi yetmek ister belki yarin olmadan sana bebek mamasi getirirdi gururu kirilmis bence esinin ara yada mesaj at aranizi bole ufak tefek seyler icin bozmayin lutfenn <3 iyi haberlerini bekliyommm kuzummm

(266 puan) tarafından
Alkolik deyil cnm
(80 puan) tarafından
Olsun sen baris esinle gonlunu al anlasin bu konuda ilerde anlarsin ne demek istedigimi kuzum sen ve cocugun icin daha iyi olucak
(266 puan) tarafından
Tmm canım deniyecem
(80 puan) tarafından
Barisirsaniz haber ver kiz evliliginibufak tefek seyler icin bozmayin yazik gunahh
(266 puan) tarafından
Tamam can haber vereyim m
0 oy
(4,148 puan) tarafından
Hem haksiz yere kusuyor hemde eve mi gelmiyor. Hiic sorma nerdesin nie gelmiyon falan anlasin sacmaladigini
(266 puan) tarafından
Aramiyim yani
(4,148 puan) tarafından
Arama sen kotu birsey yapmamissin ki.ne var bnda komsudan mi istedin dilencilik mi yaptin. Oda cocugunuzn ananesi nolcak yani
(266 puan) tarafından
Öyle yapayım
(4,148 puan) tarafından
Aynn canm inss hatasini erkenden anlar arar seni..
0 oy
(1,936 puan) tarafından
Bence sen onu arar mesaj atarsan hoşuna gider eşinin ve haklıyım ben diye dusunhr birak kendiliginden gelsin eninde sonunda gelecek eve nasilsa 
(266 puan) tarafından
Öyle yapayım

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 659 göst.
0 oy
4 cevap 640 göst.
0 oy
4 cevap 331 göst.
10 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Oylesinekimsee (393 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 398 göst.
18 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Dolunay65 (1,301 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,503,230 soru

24,542,706 cevap

360,588 kullanıcı

...