0 oy
257 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (393 puan) tarafından
Söylemiştim size kıyafet yüzünden tartismistik dün nöbetçiydi akşam mesaj falan attı ama ikimizde soğuk konuştuk.. Bu sabah geldi eve ikimizde konuşmuyoruz beraber yemek falan yiyoruz ama sohbet yok sevgiye ihtiyacım var sarilmAşina.. ama sürekli ben gidiyorum tartisinca hatasını anlamasını da istiyorum ne yapacağımı şaşırdım gurbetteyiz ondan başka kimsem yok akıl verin ya ben gitsem hatasını anlamicak eminim.. hamileyimde 

4 Cevaplar

0 oy
(1,253 puan) tarafından
Şimdi gitme bekle desem olmayacak. Ben konuyu tam bilmiyorum ama uzatma boşver git yanına sarıl sana ihtiyacım var de beni sev de :-) biraz sakinlesince olay biraz soğuduktan sonra beraber bir konuşun anlat ona hep ben mi gelecegim de. 
-Reklam-
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Hayat kisa tatlim ilk adim diye bisi yoktur sen git birsey eksilmez senden 

İnsanlar konusa konusa demisler  bence yuz yuze sakin sakin oturup konusmak en mantiklisi 
0 oy
(3,457 puan) tarafından
Aksama kadar bekle belki konuşur seninle
0 oy
tarafından
En iyisi konuşmak ona hatasını anlat hoş olmadığını söyle. Bu durumdan rahatsızlık duyduğunu , hatalı olmasına rağmen sana hatalı gözle bakmamasini konuş . Ona muhtaçmış gibi konuşma . O farkına varıyorsa bu düşüncenin o yüzden sana böyle yapıyordur. Ne de olsa o gelecek o özür dileyecek o ortamı yumusatacak diye düşünüyordur . Ondan adım atmiyordur 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 445 göst.
0 oy
19 cevap 1,088 göst.
23 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Dolunay yin annesi (266 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 360 göst.
24 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Duygubuse076 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 216 göst.
31 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,719 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,374 soru

23,678,922 cevap

310,133 kullanıcı

...