0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde (3,805 puan) tarafından

Bilenler vardir belki ama bilmeyenler için diyorum. Tok tutma ve bağırsak bosaltmak için ben hep duyuyodum tv den filan ama hic denememistim. Yoğurt alt suyu sade maden suyu pul biber kekik karıştırıp aç ken icince tokluk hissi veriyo bayağı vede bağırsak lari bosaltiyo rahatlatiyo. Benim gibi pis boğazı bile iştahını azalttiysa düşünün yani:D

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Teşekkür ederim cnm diyete başlayınca denicem inşallah;)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sinemaki otu da işe yarıyor kabızlık için iştahı birazda bünye meselesi 
(3,805 puan) tarafından
Onu hic denemedim canım.  Tabi bünye meselesi birazda. Benim bunyem kilo vermeye el verisli ama pis bogazimi tutamadim için
tarafından
Bende diyetteyim 1 aydır .67 kiloyum şimdi 73 74 arasindaydim çoğu  zamanımı aç geçiriyorum ama  artık veremiyorum nedense
(3,805 puan) tarafından
Bi  ayda gene iyi vermişsin kiz neler yaptın.
tarafından
Sguat bolca mekik ve çokça aç kalarak sguati bölgesel çalışmadım bütün vucut için olan videoları izleyerek spor yaptım mesele karin kalça popo göğüs için oĺan videolar
(3,805 puan) tarafından
Kiz ben bütün gün evde iş yapiyom bu olmaz mi spor yerine akşam anca vaktim oluyo.
tarafından
Ev işi bana zerre kilo verdirmiyor mecbur spor yapıyordum.  Sporu kestim kilom verme olayı durdu ama koruyorum 1 haftadır.  Bende akşam spor yapıyordum vaktim oldukça ıste
(3,805 puan) tarafından
Deme kiz . Spor yapmak zor geliyo bana
tarafından
Sporla desteklersen kolay kolay geri almazsın kiloları
(3,805 puan) tarafından
Orasi da öyle tabi . Şimdi kaç kilosun canım tam olarak.  Sabah akşam yemeleri nasıldı.  Ben özellikle gece yemeklerinde kendime karşı koyamiyorum
tarafından
Gece yemeleri basimin tatlı belasıydi :) kızım uyumadığı için sabaha kadar yer öyle yatardım 1 ay önce başladım ya önce yemeği kesmeye çalıştım1  hafta sürdü başardım limonlu tarçınlı suyla yaptım diyebilirim sonra spora başladım sabahimiz yok öğlen uyanıyoruz kalkınca da hiç iştahım olmuyor benim akşama kadar su belki varsa o gün  5 6 kraker ile geçirdim günlerimi eşimle yemek yedim ama sonra yemedim gece boyu .vitamin kaybetmiyim diye yulaf ezmesine başladım yoğurtla birlikte  ıste o zaman irademe iyice  sahip çıktığım zamanlar oldu bugünde yemedim birşey keyfim yok hiç  bir iki atistirmalik abur cubur yaptım kızımla  o kadar. Herşeyi az az yedim kilo verdim diyenlerden değilim yani  . Benim bünye öyle değil çünkü az da yesem kilo veremem
(3,805 puan) tarafından
En en en sevdiğim şey gece yemek yemesi acayip keyifli acayip mutlu ediyo beni ya.
tarafından
Kilolarını da sev o zaman :))

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 479 göst.
0 oy
6 cevap 174 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (8,889 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 647 göst.

411,562 soru

12,389,635 cevap