0 oy
2,569 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (24 puan) tarafından
Kizlar  vestel marka  bulasik makinam var hangi marka  bulasik deterjani kullaniyorsunuz. Fairy kulaniuordum ama cok pahali market markası  almaya karar verdim ama hangisi daha etklilu kullanan var mi

15 Cevaplar

0 oy
(2,333 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bende fairy kullaniyodum ama hem pahalı hem de bulaşıklarda çok kokusu kalıyodu diye geçenlerde pril marka aldım. Şimdilik sorun yok iyi gibi 
(24 puan) tarafından
Markasi ne acaba makinanizin
(2,333 puan) tarafından
Regal marka canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben bimin kendi bulaşık tabletini kullanıyorum çok memnunum
(24 puan) tarafından
Makinenizin markasi ne acaba. Markaya gore de degisiyor diyorlar
tarafından
Profilo canım
tarafından
Mesela benim makinem finish asla kabul etmiyor eğitmiyor yıkamıyor
(24 puan) tarafından
Aynen benimde finish i kabul etmiyor
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Biminki iğrenç hic sevmiyom 
(24 puan) tarafından
Makinanizin markasi ne acaba
(22,072 puan) tarafından
Siemens canim
0 oy
(57 puan) tarafından
Ben Türkiyede yaşamıyorum 2 yıldır almanyadayım. Ama size şunu söyleyebilirim bim in toz bulasık derjanı kadar güzel yıkayan ben bulasık deterjanı kullanmadım 
(57 puan) tarafından
Bildiğiniz tablet değil toz bulaşık detarjanı. Türkiyede çok iyi bir markanın bulaşık makinasını kullanıyordum. Ama hangi deterjanı kullansam hep leke leke oluyordu. Servisi kaç defa aradım gelip baktılar hatta artık alın bu makinayı dünyanın parasını ödedik yıkamıyor demiştim. En son bimin toz bulasık derjanını aldım bir leke bile bırakmadan yıkadı :) Ah birde sıvı olanlar da iyi onuda tavsiye ederim
(50,853 puan) tarafından
gormedim bile ben onu markette yarin gidip bakayim ☺️
(57 puan) tarafından
O makina yüzünden o kadar çok marka kullandım ki onu bile keşfettim :) gel görün derdime çare o oldu :)
tarafından
Makinenin markasini reklam olmasin diye mi vermiyosun anlamadim D
(57 puan) tarafından
Samsung tu
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Sakın bim alma ne alırsan al cnm 6 sene birtel çizgi olmayan bardaklarım daha 2-3 kullanmada çizildi pişmanım 
(24 puan) tarafından
Makinanin markasi ne acaba canim
(3,036 puan) tarafından
En sevmedigim şey buğu buğu olması ben finnish kulanıyorum bazen sabun kalıntısı oluyor ama 2 yıldır aynı bardakları kullanıyorum hiç çizik yok
(25,224 puan) tarafından
Makinem arçelik canım eskiden finishin alıyordum hiç böyle sorun yaşamadım pahalı diye değişeyim dedm burdan öneri ile aldım onı da zaten berbatmış gerçekten. Finishyen şaşmam daha pahalı ama en azından zarar vermiyor fairy çok kötü koku bırakıyordu
(3,036 puan) tarafından
Finnish a101 re bazen aldın aldin indirimi oluyor 50 li 17 liraya almıştım en son  takip et arada giriyor
(25,224 puan) tarafından
Edeyim cnm benim
0 oy
(44,928 puan) tarafından
4. Yıldır biminkini kullanıyorum çok memnunum ☺️
(24 puan) tarafından
Makinanin markasi ne canim. Markaya  göre  de degisiyormus
0 oy
(50,853 puan) tarafından
pril indirimli yakalarsan oda cok guzel 
0 oy
(1,471 puan) tarafından
Makina altus ve bimin tabletini kullanıyoruz finish aldık hiç yıkamadı bimden çok memnunum 
0 oy
(1,519 puan) tarafından
Bende fairy kullaniyordum yok cok tuzlu gelmeye baslamisti artik simdik bimin ki kullaniyorum memnunum sadece tabletle is bitmiyor ama canim parlaticisini koycan Temizligini bakimini yapcan ki güzle sonuçlar alasin :)
0 oy
(370 puan) tarafından
Bulaşık makinem vestel. Bende fairy kullanıyordum hatta 2 ye bölüp o şekilde kullanıyordum. Kokusu kalıyor diye. Çokta memnundum ama baya zam gelmiş. Biminkini aldım. 1 haftadır kullanıyorum şuan için gayet güzel yıkıyor bi sorun yaşamadım 
0 oy
(515 puan) tarafından
Kesınlıkle sok u tavsıye edıyorum canım mıntax ben toz almıstım gayet guzel yıkadı sımdı de sıvusı cıkmıs o da 20 tl ondan da cok memnunum bım den memnun kalmadım makınam d regal. Annem makınası arcelık faıry kullanıyor yıne de yıkamıyor mkına ıle alakalı bence
(24 puan) tarafından
Evet canim ya kesinlikle makina ile alakali anliyor nasil anliyorsa  
0 oy
(1,499 puan) tarafından
Benim makinam da vestel bi kere bimin deterjanını kullandım güzeldi daha sonra şokun deterjanını aldım pek güzel yıkamıyor hep leke bırakıyo tekrar bimin deterjanından alıcam o daha güzel yıkadı memnun kaldım 
0 oy
(14,080 puan) tarafından
Pahali almaya gerek duymadığım için bimden aliyorum hem ucuz hem güzel zaten aynı görevi görüyorlar 
(24 puan) tarafından
Makinanin markasi ne acaba
0 oy
tarafından
BİM'in de aldım yuzbirinde aynı temiz yıkıyor valla gerek yok bence o kadar para vermeye 
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Amway bulaşık makinesi tableti kullanıyorum. Yarısı bile pırıl pırıl yapıyor. Hem doğal. Kayınvalidem geçen diyor ki makinanın içi bile pırıl pırıl ne güzel ne bende seninkinden alayım dedi. Ha bide parlatıcı gözüne elma sirkesi koyuyorum. 
(1,629 puan) tarafından
Satış temsilcisi oluyor canım. Etrafında satan birileri vardır belki sor akraba arkadaş falan.
(24 puan) tarafından
Makinan vestel mi canim
(1,629 puan) tarafından
Evet canım vestel ve çokta iyi bir makina değil yani, küçücük en ucuzlarından biri
(24 puan) tarafından
Bende deneyeceğim amway i canim cok sagol onerin icin
(1,629 puan) tarafından
Rica ederim canım ne demek

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 209 göst.
4 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Biriiste (453 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 168 göst.
17 Kasım 2023 Aile kategorisinde Oykum0 (282 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 84 göst.
4 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Gokturkbebeginannesi (689 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 198 göst.
19 Nisan 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nuran (1 puan) tarafından soruldu

404,520 soru

12,118,034 cevap

36,467 kullanıcı

...