0 oy
477 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ya koca nöbetten geldı sabah uyudu kız da durmuyor ben açım o uyudu şeytan dıyor kalk ıkı lokma kendıne hazırla ye ama vicdan rahat degıl vala nobette de uyuyor cok cok uykucu sımdı kahvaltı hazır canm kalk desem uyandıgında dıyecek kahvaltı yaptık ya o derecw uykusu var ben ne yapım şimdi başım dönuyor aclıktan:(

18 Cevaplar

+1 oy
(2,091 puan) tarafından
Git yeeee sende allah allah acmi durcan brisey olmaz soncuta 
tarafından
Kızz gunah dıyorum her nobetten geldıgınde bırlıkte yaparız zaten haftada bır ıkı defa kahvaltıyı bırlıkte yapıyoruz ya:(
(2,091 puan) tarafından
Kizz günah olmaz bundan birseu olmaz benim esimde sabah gelor işten uykusuz önümü bekliycem kahvaltıya zayen direk uyuyor bem yiuoom kim bilir kaç kalkacak
tarafından
Benımkını bıraksam aksama kadar ac ac yatar haklısın hemen bır seyler yıyım vala ne yapım kız durmuyor şuan sallıyorum uyuyo ben kalktıgım an aglar
(407 puan) tarafından
Boşver sen yap hal etmiyorlar benimde nöbetten geliyo yatıyor sbaaha kadar karakolda uyuyor ayı
-Reklam-
+1 oy
(235 puan) tarafından
Sizde abartmayın ya sen kahvaltıya oturmayın a kocanın bogazında geçmiyor mu ye nefret ediyorum byle şeylerden 
0 oy
(135,956 puan) tarafından
ye gitsin nolcak yaa
tarafından
Vala hazırlayamıyorum kız iki dk durmuyo kucagımda zaten her gun tek elle yemek yıyorum
tarafından
Aynı durumdayiz benm kız da huysuzzz hiç durmuyo
0 oy
tarafından
Kız bayılmayacak kadar bari ye. O kalkınca onunla yersin yine
tarafından
Dimi oyle yapım emzırıyorum canımdan can gıdıyor acıkıyorum vala
0 oy
(5,724 puan) tarafından
Canım benim eşimde güvenlik gece çalışıyor geliyor bazen uyandiriyorum sabah kahvaltıya uyanmiyor ben yiyorum snra diyorm seslendim uyanmadin aç mı kalcaksn çocukta varmış ye biseyler 
tarafından
Aynen canm aman uyandırmam yatsın artık
(5,724 puan) tarafından
Yatsın ye günah sana da canım
tarafından
Oyle yapacam trıp yıyecem de:()
(5,724 puan) tarafından
Uyandırdım de uyanmadin on ikide yaptım kahvaltı de artık midem bulandi
(5,724 puan) tarafından
Bu adamlar çok merakli bide trip atmaya kızmaya biz hiç uzulmuyoruz zaten
0 oy
(845 puan) tarafından
Ben koca gelmeden hazırladım yedik şimdi o uyuyor Bende yanında uyumaya çalışıyorum benim kocada uykuyu çok sever gerçi nöbette uyamiyorlar ki ekmeğin arasına domates koy ye 
tarafından
Koca sabah 8 de geldı kapıyı nasıl actım hatırlamıyom geldı kı kızı uyandırsın ızın vermedım gıtmıs oturma odasında uyumus bende yatakta uyumusum oyle sımdıde o kalkmıyo:)benımkı uyuyor nobette polıslerle tuttugu ıcın eşimle ılgılı durum degıl ama kendı devrıyedeyken köylere gıttıgınde falan uykusuz kalıyor baya uyuyamaz
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Şimdi sorun kocanla yemek istiyor olman mi kız durmadigi için mi yiyemiyon cnm ilk fırsatta yap kavaltini açken insanın tahammülü fln da azalir
tarafından
Sorun kocaayı kıza bakmadı  hemen uyumus yoksa o yemese bıle kendım ıcın hazırlardım da kendıme bıle hazırlayamıyorum kalkıp yesem benı nıye uyandırmadın der
0 oy
(5,399 puan) tarafından

:woot: Benim ki nöbetten veya görevden  gelince önce kahvaltı yapılır sonra düşer uyar. Önca saat beklemiş 1 saat daha bekleyebilir asla önce uyumasına izin vermem. 

tarafından
Kız ben uyutmam normalde ama şansa kız uyuyordu ve eşimde bugun erken geldı 8 di heldıgınde bende uyumusum o da gıtmıs salonda uyumus normalde uyutmam
0 oy
tarafından
Doymayacak kadar ye cnm.ac kalınmaz.
tarafından
Aynen canım oyle yapayım emzırıyorum vala mıdem kazındı
0 oy
(1,048 puan) tarafından
Aman bırak kızzz o kadar da düşünme. Eşin kalkınca onunla da yersin :D Bende yapmadım daha gel beraber yapalım ayol :D 
tarafından
Ayy vala hıc yok demem hep tek basımayım zaten:))
(1,048 puan) tarafından
Ayy bende öyle valla insanın tekken bişey yiy3si de olmuyor. Böyle karşımda olacak biri :DD o kahvaltı sofrasından kalkmam
0 oy
tarafından
Karnını fazla dyurma canim iki lokma bisey ye sonra uyanınca yersiniz 
0 oy
(266 puan) tarafından
Biraz ye karnını duyorma
0 oy
tarafından
Otur ye bacım deli misin :) kalkıncada sen atistirirsin o da yemeğini yer. 
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Ay bebeği yanına ben öleceğim açlıktan de baksın çocuğa hem nöbet uyumalı hem eve gelince uyuyor. Gece çalışmak elbet zor ama uyumayı severim ama uyku saatlerinde. Bu resmen sana vicdansızlık
0 oy
(1,275 puan) tarafından
Cnm evin bir mahremi vardir bu kadar küçük sorunlari neden buaraya yazarsiniz gercekten anlamiyorum ya bazen bakiyorum o kadar küçücük sorunlari buraya yaziyorlar şok oluyorum aciktiysan git ye cnm burdakilerin yorumlarinami gore hareket ediceksin ben asla yazmam boyle seyleri ve cok sacma geliyor eminim bunu bir cok bayan yasiyordur bende yasiyorum erkekler uykuya duakun çünkü ama asla buraya yazmak aklima gelmedi kimseyede sormam ne yapacagimi 
(1,275 puan) tarafından
Hahhaha kocama anlattım çünkü bizede aynısı oluyor ben zorla onu kaldiriyorum istanbul valiliginden izin almadan yemesin diyor ay kociskom güldürdü beni :D
tarafından
Canm mahremlik yazmadım ki hani sohbet olsun diye buraya oyle degısık seylerde yazılıyor olabılır ama benımkı cok masumca uykucu bır koca yazmısım ki bu hıc elestırılecek bır sey degıl ki
tarafından
Kız tek yıyınce trıp atacak yemeyecek ben vıcdan yapacam sonucta o yokkende yıyorum tek ama bak kalktım yedım benı nıye kaldırmadın dıyor:)
0 oy
(426 puan) tarafından
Az atıştır kocan kalkınca beraber kahvaltı yaparsınız
0 oy
(14,065 puan) tarafından
Sen biseyler ye o kalkinca yine onunla ye 

Gerçi ben cvp yazana kadar yemişsindir yani inşaallah:))
tarafından
Yedım dıyor benı nıye kaldırmadın:)
0 oy
(486 puan) tarafından
Bizde genelde ben kahvaltı yi hazır layana kadar eşim uyur sonra kaldırırım yaparız beraber tekrar uyumak isterse oğlumuda alır gider. Yatarlar bende işlerimi yaparım
tarafından
Kız benım kız durmadı bır elımle de hazırlıyorum her gun cok zor esım olmasa hemen kolay seyler ındırırım zaten o varken duzgun kahvaltı yapıyom bugun uyuyası tuttu defalarca kaldırdım kalkmadı vala

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 241 göst.
24 Haziran 2022 Diğer kategorisinde kbrazhra (1,467 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 491 göst.
2 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 179 göst.
22 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Esra1212 (267 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 89 göst.