0 oy
757 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (326 puan) tarafından
Kaynanamın alt katinda oturuyorum kendi evime kiraya verdim kira parasi benim hesabima geliyor kucuk bebeğim var mama ve bez siparis veriyorum ailesi esimi öğretmiş ve kargo gelmesin demeye başladı fuzuli alisveris yapmicakmisim bende dedim insanlar parayi ne kadarsa ona gore alisveris yapar dedim kaynanam dedi yok ben almam bir tane varsa ikinciyi almam dedi bugunde esim mama bir tane aliyorsan ikinciyi alma dedi bende neyse kaynanam sigara içtiğimi öğrenmiş benim arkamdan laf çarpmış rsime iyi iyi için gibi gibi para harcamamı istemiyorlar resmen sinsi insalar yaa esimi öğretip öğretip bana söyleniyor zaten birsey almak isteyim kayinpederimle konuşurum genelde kaynanam arkadan yok yok masraf yapma diyor ne yapicam ben böyle yaaa esimde ailesiyle tarla isinde calisiyor kadin resmen kira gelirime karışıyor kac yillik sigara icen adam bana icme diyor sirf annesi öğrettiği icin diyor maksat sağlık değil para gitmesin diye 

13 Cevaplar

+1 oy
(135,708 puan) tarafından
Eniste resit degilmi yaa evki barkli adam be oyle anansini dinliyo geri girsin ana rahmine onzaman
(7,129 puan) tarafından
Ne kadar kibarsin kizz  
Geri girsin anasinin rahmine :) bixim burda bunu baska soylerlerde tuafima gitti
(135,708 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️☺️
-Reklam-
+1 oy
(5,404 puan) tarafından
Kıskanç!! Çatlıyor şimdi kirayi sen alıyorsun diye kargo geliyor diye o çatlıyor patlıyor =) kocana o ağzı verme ben internetten uygun fiyatlı olanı alıyorum de yedek alıyorum sonra  fiyatı artıyor de güzelce alttan gir sen de kavga etme eşinle. Bezin ucuzunu internetten alıyorum gibi. Sigara yi da inkar et arkandan atıp  tutmasınlar eşine de söyle hakkimda konuşurlarsa senden bilirim de. Yakında kirayı da senin hesaptan çekmeye kalkarlar güzelce eşini ikna et kendi tarafına çek 
(326 puan) tarafından
Peki ben naptim biliyor musun gittim söylendim söylendim oda uzakta duruyordu duysun diye yaptım ve duyduda işine baksın benimle ugrasmazsin
(5,404 puan) tarafından
Kaynanana mi söylendin?
0 oy
(13,611 puan) tarafından
Pardon da kayınpederden izin almak ne demek ya bu kadar müdahale ettirmeyin hayatınıza ister 1 tane alırsın ister 10 tane onların cebinden mi çıkıyor para iki gün sonra kira isterlerse şaşırma canım
(326 puan) tarafından
Esim seninle konusmak istiyorum demesinden anladim cok sinirliyim gercekten
0 oy
tarafından

Eşin cocukmu ki öğretiyorlar dinlemesin.   Veya sana karışmaya ne hakları var.  

Eşin kaç yaşında ki annesini dinliyor sadece merakımdan soruyorum

(326 puan) tarafından
Dinledi ve bana söyledi ki esime neden diyorlar bana desinler guzelce anlayisla karsilarim zat3n
0 oy
tarafından
Hayat benım hayatım kimseye mudahale ettirmem sen de ettirme canım onlara ne
(326 puan) tarafından
Valla gittim söylendim bagirdim cagirdim onane yaa istediğim gibi harcarim
tarafından
Ona ne oluyorsa
0 oy
(1,475 puan) tarafından
Bence haklılar paran cebinde kalsin mama bez bitmesine yakın al benmde 3 tne evladm var 3cusu 3aylik bez bitimine yakın alıyoruz 4 5 tne kalınca yada benmi cok kitmirim bilemedm
(326 puan) tarafından
Tatlım mama aldim 60 liraya 5 tane suan baktım stok tukendi diyor 800 gram mamayi kim 60 liraya verirki onlar beni anlamiyorlarsa ben ne yapabilirim
(1,475 puan) tarafından
Iyimis fiyati biz 130 verdik 400gr mamaya 7aylik dogdu 3 numra benm 27gun kuvezde kaldı icnden mamanın 4 beya 5 kez verdim eczaneden aldık mamayi atmadim duruyo mama dha
0 oy
(2,530 puan) tarafından
Bu kaynananalar gavurlugu yapıolar snra gelin bizicneden sevmio sevmez yanı gıcıksınız da ona karıstrma sert cık yeri geldignde kvga et
0 oy
(2,078 puan) tarafından

Hiç takma kafana yada alışverişe eşinle berbaer çıkın canım teklı alımlarda çoklu alımlards ne kadar fark oluyor anlar belki, netten alışverişlerine çoklu alışverşine karışmazlar,

Biz de altlı üstlüyüz, 3 çocuk okula gidiyor, sonbahar olunca 2 cuval patates, bir cuval soğan alırım, çocuklar okula gidince beslenmelerine, normal yemeklere bana gidiyor baya, kaynanam görünce deli misin bukadar patates alıyorsun biz yemiyoruz, her defasında bana bunu dedi en son dedim anne siz iki kişisiniz sevmeyebilirsiniz, biz seviyoruz biz 6 kişi iken siz 2 kişisiniz, kayınbabam kızdı onun küçük çocukları var yiyorlar dedi, hala anlamıyor, düşün işimiz paramız herşeyimiz ayrı, pazara gidiyorum kabak alıyorum veya ıspanak elimde görünce bu kabakları neden aldın, yemek yapmak için anne diyorum, ee Biz kabak sevmiyoruz daha neler neler inan yerimde kim olsa karşılık verip kavga eder ben hiç umursamıyorum 
(326 puan) tarafından
Karışmasın isine baksin bende tavrimi koyucam herkes isine baksin altinda oturuyorum diye laf edemez karisamaz evliligime
0 oy
(1,939 puan) tarafından
Ne kadar saçma ya istediğini alirsin evini onlar mi gecindiriyor da aldıklarına karışıyorlar izin verme eşinin akli yok mu eşinin cevabini vermesin lazim onlara her seye müdahale etme hakları yok anne baba diye 
(326 puan) tarafından
Esim babasiyla çalışıyor tabi laf edicek sonucta kaynana ne beklersin ki :Ddd
0 oy
tarafından
Demekki eşin dolduruşa gelen ve ağza bakan bir tıp sende kendi tarafina çek senin ağzına baksın :) 
(326 puan) tarafından
Kocam umrumda değil artık ben onun yuzunden hasta oldum deprestona girdim simdi bile bile yine beni hasta etmeye çalışıyor
0 oy
tarafından
Eşin 4 yaşında cocukmu öğretecek yaa..kadının dili var kalbi kötü karisiyo soyleniyo..bu erkeklerin beyni nereye gidiyo..söylense konuşsa ne olcak..uymak yada herseylerine tamam demek zorunda mı....bisiy alınacağı zaman alırsın gerekse..onlar niye.karismasina izin veriyosunuz ki..niye soruyorsun bisiy alınacağı zaman....
(326 puan) tarafından
Gittim söylendim ona mi kalmış benim harcamalarım sanane Allah Allah esimi öğretip duruyor yok harcama yok sunu yapma
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Kiracıyı çıkarıp kendi evimizde oturalım o zaman kira parasını harcayamayacaksam de canım
(326 puan) tarafından
Aksine para vermesi gereken yerde harcamasin diypr
0 oy
(188 puan) tarafından
Biraz alakasız olacak ama hamileyken içtin mi canım sigara o zamanlar yada biliyormuydu eşin bir şey dedimi şimdi mi diyor 
(326 puan) tarafından
Sigara tek tuk içerdim hamileyken hic icmedim sonra ne olduysa basladim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 418 göst.
13 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 255 göst.
11 Eylül 2023 Diğer kategorisinde gozdekaracaa (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 346 göst.
20 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayselaras (281 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 328 göst.
12 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (2,615 puan) tarafından soruldu

411,602 soru

12,390,946 cevap

43,786 kullanıcı

Kategoriler

...