Her evde olduğu gibi benimde esimle sorunlarım var biz baya yıprandık ailesi yüzünden ne düğünde bisey taktilar ne değer verdiler bizi ayırmaya çalıştılar laf sokup durdular ama yüzüne vurunca yok kızım sen yanlış anladın dediler eşimin parasini yediler bayaa yediler hemde o yüzden biz hala kredi ödüyoruz. Ben şu an ailesiyle konusmuyorum ama hamile kalınca ister istemez beni aradılar bi iki kez actim ama ben onların yaptiklarini unutamiyorum çok hakkımı yediler hatta onlar yüzünden ben eşimden dayak bile yedim ama yinede eşime olan sevgim bitmedi . O da beni seviyor ama belki benim sevdiğim kadar değildir. Hani ben 5 seviyorsam o 4 seviyordur. Demek istediğim şu ki ben bunun ailesini ne yapayim eşim hep mutlu olalım aileler gelsin gitsin küslük olmasın istyor ama benim zoruma giden çok şey var ve ben unutamiyorum bayramda da kaynanam geleck . Ben napiyim nasıl davranim bilemiyorum bi akıl verin nolur:(
Bende senin qibiyim bi haftadir esimin annesiyle konusmuoruz we bayram.yaklasio beni alip ailesinin yanina qotrcek bende mecbur bariscam ama kalbimin kirikliqi oyle arada kaynasinda istemiyorum bende ne yapacaqimi bilmiyorum banada akil werin :)
yasadiklarin icin uzuldum canim ama evine gelen insana kotu davranma samimi yuz goz olma ama el mecbur alttan al o zaman belki esinde sana siddet uyguladigi icin utanır
valla lüzum allah yardmcn olsn Bnm esimnde ailesi beni istemedi dgnume bile glmedlr ki dgnumide kinami da ailem yaptı kendi ogllrni sdce utandrlr boynunu bukduler herkze karşı benim ailem ona sahip çıktı kendi ailesnn yapmadklrni yaptı yapıyor gorumcem bizi ayrmk istedi blkide halada istiyor neler neler ve BN çok iyi niyetli oldm hepsine karşı ama artik mesafe koydum ve eşimde blior çünkü oda uzak duruor çünkü kardeşinn biz ayrmkdn başka nieti olmadgni ki diğer kardeşleri atamaz sormz nerdeyse öldünmu kldnmi acmisinz DİE oda çok şükür daha çok bana ve Bnm aileme yöneldi :) ben kimseden ayrmk istemezdm ama kmsede k.bkmasn neysem oyumdur onlr gbi iki yüzlü yalancı sahtekar insan dglmdr esimde bni bilir bzn bisiler demiştir trtisgmzda sn ailem için böle dEDİN DİE BENDE DEDİYSEM NİE DDM ACABA OLE SEYLER SOLUORMKİ BİSİ DİEMİOR CNKU BEN HKLYM :)ONUN AİLESİ GLMEDİ HC EVİMİZE GLECKLERDİ O GÖRÜMCEMİ SİRF ALLAH RİZASİ İCN KNDME YAKİSANİ YAPMAK İCİN AGİRLMK İSTEDM CNKU NEKDR MTLULUGMU GORURSE OKDR İYİDİ:) AMA YALAN YOK EVİMN DSNDA Bİ GORSEM SATASSA DLAARDM SENDE AFFETMK ZRNDA DGLSN AMA SN KNDNE YAKİSİNA YAP VE SNRA KNDİ HYTİNA DEVM ET
Bence iyi davran canım hatalarını anlamışlar demek ki onlar kötü olsa da sen iyi ol ki eşinin yanında değerin daha çok artsin bi de sen haklı ol eşinin yaninda
Bende gorumcem ve eltimle ozellikle eltimle kanli bicakliyim esimde öyle ablasiyla ve yengesiyle eltimi zaten ayda bir görürüm kaynanamla ayni evdeyiz bayramda kandillde bazende ayda bir geliyor bende ona inat oturuyorum hep o hizmet ediyor onu deli ediyorum :D esimde sen otur diyor hep o yemegi felan hazırlıyor iyice sinir oluyor bana artık cok fazla gelmeyi ve bana bulaşmayi bıraktı ama gelince de esim veya kaynanam var diyede gelmesin diyemiyorum mecburum ama konusmuyorum kesinlikle bazen de laf sokuyorum ona iyice sinir oluyor ama atsan atılmaz onlarda esinin ailesi mecbur gelicekler yapacak bisi yok yani
Hiç bor erkek ailesini atmaz simdi sana birsey demesede ici kinlenir senden dirdirindan biktigi an ailesine kosacaktir hem sende bir annesin artik ne ekersen onu yasliliginda biceceksin hakli haksiz demiyorum sen esinle mutluluguna bak 3. Kisleri ne senin ailen ne onun ailesi sokma ama surat asma hatta iyi davran nefsini yen seytani kov ve esin ocin ailesiyle güzel ol eskiyi göm eskiye donup yasama ilerine bak yoksa cok yakin zmanada bebegim bile yuvani kurtaramaz cunki ne olursa olsun hic bir erkek ailesini atmaz esinde hir mudet sonra siıkilacak ailesine hak vermeye baslicaktir kurnaz bir kadin asla esini kendi ve ailesinin arasina birakmaz bunu untma artik ailesinoyle.olmuslari birak yuvana bak kapina gelneleride bas üstüne tut degerin artar eskilsmez en nefret ettigim insanlar bile evimde en iyi sekilde ağırladığım insalardir kul bilemsede kalbimi rabbim bilsin niyetlerimiki yuvamda huzur bulayim iyi dusun iyi bul bunu unutma herkez kendi gelecegini yaptiklariyla hazirlar iyise iyi bulcak kotuyse kotu allah kolaylik versin
Kızlar bize düşen büyüklük göstermek inanın zor biliyorum ama eşlerimiz için ne küs ne kızgın kalabiliyoruz hele bayram da nekadar kizsakta hiç bişey olmamış gibi devam etmemiz lazım mesafe koycaz amaa kocalara soğukluk yapmiycaz işimiz zor malesef
Ne yaşadın ne kadar incindin bilmiyorum ama bence önyargılarını kenara bırak belki onlar da seni üzdüğünün farkına varmıştır bir adım atıyor sana karşı bir şans ver ve bunu gör, gerçekten bu dönemlerde ailecek olmanın keyfi çok başka...çok daha moralli oluyorsun, Bazen unutmasan da kenarda bırakmak gerekiyor bazı kırgınlıkları...
Ben bu postu yeni gördüm. Hatta bi ara acaba ben mi yazmışım diye baktım. O kadar benziyoruz ki anlatamam. Yaşadıklarının aynısını yaşadım tek fark eşim beni benim onu sevdiğimden daha çok sever. Bizimde paramızı aldılar. Eşim beni kaçırdığında görümcem geldi herkesin içinde keşke köyden alsaydık falan dedi. Yok kıyafetim yok saçım yok başım acik falan bir suru sorun. Yok fazla geziyosunuz çok para harciyosunuz bu paralar nereye gidiyo falan. Ama ben artık napiyorum biliyomusun bak tavsiye ediyorum sende çok rahatlicaksin böyle yap. Eşini sakın ailesinden koparmaya çalışma esin kusse bile sakın sen küsme. Eşine de küslük olmaz git konuş barış falan de. Senin kırgınlığın devam etsin ama ara git gel gül onlarla hiç bi problemin yokmus gibi davran. Yani artık ben öyle yapıyorum. Eşim bana hep diyo ki suan hamileyim canim ne isterse ara soyle gelip yapıcaklar yapmak zorundalar de. Sen ne istiyosan onu yapmak zorundalar diyo. Bence sende oýle yap. Ne eşinle aranda bi sorun kaliyo nede evinde huzursuzluk. Benden sana nacizane bi tavsiye. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısıni versin inşallah
1,492,277 soru
24,383,152 cevap
348,891 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın