Bugün kaynanamlara gitcektik ya esimi yalniz bırakmayım demiştim dönüşte anneme gitcektim orda kalcaktm, demin hazırlandık kahvaltıya geliyoz diye kaynanamı aradı esim hastayım ben gelmeyin demiş, normalde mide bulantısı hastalığı var dün eşime öyle demişti midem bulanıyor gözlerim kararıyor diye niye doğruyu demez anlamam, biz de normal hasta diye gitcektik, demin aradik gelmeyin grip oldum demiş eşim tutturdu ben gideyim bakayım sen anneme gec diye bende kabul etmedim dedim gidersen 2 hafta göremezsin çocuğu annemden gelmem dedim, normal zamam değil gitsin test yapsın ona göre ihtiyaci olur yemek yaparım götürürsün dedim. Eşim ihtiyaci vardır diye gitmeyi düşünüyordu kızı yok, tek biz yakınız diger çocukları baska şehirde, bende dedim komşu bisey yapmış vermiştir.. Bıraksam gitcek e ne anladm ondan ben o gidecek gelcek yanımıza ne olcağı belli mi. Bana diyo normal hastadır normal hasta olsa neden gelmeyin diyo insan bilir kendini daha yeni şehir dışından geldi sonuçta. Sabah sabah sinir oldum