0 oy
793 göst.
Diğer kategorisinde (253 puan) tarafından
Kaynanamla aynı binadayız cuma günü kız kardeşleri geldi neyse normalde her sabah görüntülü arar oğlumu görmek için onlar geldiğinden beri aramadı hiç 3 gün oldu ayrıca 2 3 gündür oğlum hasta ateşi var ve bi kaç kere kustu eşimde dün uğramış ona eve çıkarken söylemiş hasta diye oğlum söylediği halde yine de arayıp bi sormadı oğlum için nasıl iyi oldumu olmadı mı diye tuhafıma gitti bende eşime söyledim valla insan sırf kardeşleri geldi diye unutur mu arayıp sormaz mı diye eşimde nasıl aramadı etmedi falan dedi bende valla bugün inecektim normalde aşagıya inat ettim inmicem dedim bu kadar vurdumduymaz olunmaz yani görüntülü aramayı geçim insan normalden arar bi 5 dk ben ne olursa olsun böyle şeylere önem veren insanım ben ararım sorarım Geçen de ben hastaydım beni de arayıp sormadı hiç... 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Biz aynı evdeyiz sormuyor çocuğu Allah'a havale et cnm 
(253 puan) tarafından
Ay o büyük sacmalık
-Reklam-
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Amannn salla aramaması daha iyi azıcık aşin kaygısız başım 
(253 puan) tarafından
Vallahi eşimde dedi boşver aramasın daha iyi geçende ben hastayken de dedim beni aramadı hiç nasılsın iyimisin diye oda dedi zaten bi oğlu abim bi gelinide yengem dedi o yusden bizi aramaz dedi yine boşver falan
(1,134 puan) tarafından
Kız sende  kaynanacı çıktın valla işim olmaz öyle kaynanayla  ne hali varsa görsün benden uzak diğer gelinine yakın olsun
(253 puan) tarafından
Yok kız ne kaynanacısı ne kıskanırım nede sorarım hiç yani beni sevsede olur sevmesede eltim sevde hiç umrum olmaz :))))
(1,134 puan) tarafından
En iyisini canım valla kaynanayi kim sevmiş ki
0 oy
(136,254 puan) tarafından
Takma kafana ararsada acma
(253 puan) tarafından
Zaten dur bugün gidecek kardeşleri yarın ararsa yada bugün açmayacağım oh ne güzel dünya işine gelince ara işine gelmeyince unut hemen arama
0 oy
(7,343 puan) tarafından

:)Işleri düşünce arar benimkide :D

(253 puan) tarafından
İşte yok öyle bi dünya işin düşünce aramayacaksın iyi günde de kötü günde de arayacaksın
(7,343 puan) tarafından
Kız boşver Allah görüyor yapılanı yapilmayani.
(253 puan) tarafından
Aynen öyle canımmm torununu çok sever ama ne kadar gerçek bilemiycem artık bundan sonra yoksa hep yalandan mı sevmelerrr
0 oy
(954 puan) tarafından
Belki de misafirim geldi gelin inmedi bakmadı diye trip atıyordur
(7,343 puan) tarafından
:))))))))))))) tripkolik kaynana.
(253 puan) tarafından
Yok canım valla cuma akşamı avm ye gittim neyse kardeşleri geldi diye uğrayıp onları görüp yanlarında oturayım ayıp olmasın dedim kaynanamda zaten yemeklerini çaylarına bana getirtti hep gelinim ya aman ben yapayım da görsünler neyse zaten annem arar her gün konuşuruz cumartesi dedim böyleyken böyle oda geldi dün kız kardeşimde Allah razı olsun yardım ettiler bana kaldılar bugun gittiler zaten yani istesem de inemezdim canım hem çocuğum da hasta
(253 puan) tarafından
Valla trip yapmışsa boştur o tribi cuma akşamı yanındaydım
(954 puan) tarafından
Aynen boş ver takmana değmez böyleleri
0 oy
(515 puan) tarafından
Aramazsa aramasın arayınca ya da sorunca cok ılgılısınız ya saolun bıseyı yok cok sukur de. Bnm kayınbabam ıglum duatu tırnakları cıktı nerdeyse parmakları kırılacaktı aramadı sormadı ben hamıle kaldıgımfan berı odu koptu bıse ısteyecek dıe aramadı dogumda da gelınce nıe geldın kı dıcem bu zmn a kdr yoktun oglunu fa ısı dusunce arar arabamı yaptır demıs aramıs delı olcam valla
(253 puan) tarafından
Ahh şu işleri düşünce arayıp soran kayınbabamlar kaynananlar yok mu ahh Allah ıslah etsin onları eşinde hiç kullandırtmasın kendini canım iyi günde kötü günde arayıp sormayana iyilik yapmayacaksın
(515 puan) tarafından
Esım aıkesını kırmaz buse dıemez kı deseydın dıorum baba sen bıze kussmusn ne oldu hayırdır deseydın dıe dıemem ben duı
0 oy
(44 puan) tarafından
Ay canım bosver aramasın valla bizimde aramızda 1 sokak vardı anne kız gibiydik hergün gelir giderdi arardı muhabbet ederdik biri gelse beni hemen arardı bende ne yaparsam yapıyım asla ayırmam götürürdüm 2 ay oldu tasınalı artık ne arıyor ne soruyor hamileyim 29 haftalık artık zorlanıyorum ama 1 merak edip öldünmü diye bile aramıyor saolsunlar :)))) eşimde bosver takma ben uyaricam dedi ama ne gerek var kendi düsünmesi lazım  edirneden misafirleri geldi hiççç gelin edin diyen olmadı boşverr işleri düsünce ararlar gecmis olsun buarada kuzum insallah biran önce düzelir minigim 
(253 puan) tarafından
Zaten Allah biliyor ya tek isteğim uzakta oturmak bana bi hayrı yok cunki zaten istememde olmasın herkese iyi tarafını gösterir herkes iyi bilir onu ama gelsinler de bi bana sorsunlar herkese iyiliği dokunuyo heralde bi bana dokunmuyor . Senin kaynanada başta yalandan sana öyle ilgili davranmış öyle tavır sergilemiş demek ki canım hep göstermelik yani sende boşver gerçekten ne kadar uzak o kadar iyi... oğlum içinde sağol canım
(44 puan) tarafından
Aynen öyle canım o yüzden sende üzülme en azından gercek yüzlerini gördük ikimizde artık ona göre davranırız :) inşallah sende uzaga tasınırsın aminnnn ❤️:)
(253 puan) tarafından
Evet canım amin amin inş :)))
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Bence kaynanalar sadece isleri düşünce arayıp sorarlar benimki de biz hastanolsak ya da başka bisey olsa arayip sormaz ama kendi başına bisey gelince sen benim yanimda olmuyorsun bana destek olmuyorsun diye kustu mesela kendileri yapmıyorlar ama gelinlerden beklerler birak aramasin 
(253 puan) tarafından
Kim ne derse desin herşey karşılıklı valla o sorarsa bende sorarım ki ben her zaman sorarım nasılsın iyimisin diye
(1,938 puan) tarafından
Bizler yapıyoruz da bazen hak etmediğimiz davranışı veriyorlar ama
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Amaann aramasın ne öyle vıcık vıcık 
0 oy
(52,188 puan) tarafından
belki misafir var diye senin gitmeni beklemiş gitmedin diye de tavir almistir gerci bebegi sormasi gelip bakmasi lazimdi misafir olsada gelir görürdu

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 638 göst.
25 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde Damlasafis (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 609 göst.
0 oy
14 cevap 392 göst.
28 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Sevimlipandacik07 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,233 göst.
28 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Ozgen (1,028 puan) tarafından soruldu

412,979 soru

12,433,873 cevap

45,750 kullanıcı

Kategoriler

...