0 oy
280 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
yeniden etikenlendirildi
Kizlar benm ilk hamileligim bazıları da bana ilk hamileliğin oldugun için bebek emdikçe göğüslerimin aciyacagini ve sizlayacagini soyluyorlar çok korkuyorum öyle birşey var mi dogru mu 

19 Cevaplar

0 oy
(12,667 puan) tarafından
O hemen hemen her annede oluyor 1.2.3 kaçıncı çocuk olursa olsun yine yara oluyor ilk zamanlar korkacak bişi yok 2 çocuğumda da oldu ağrısı kötü ama zamanla geçiyor 
-Reklam-
0 oy
(712 puan) tarafından
Hayır ilk başlarda sadece mastit olmuştum ben herkes olmuyor ama korkma hiç acısa bile bebeğini emzirmek çok güzel bir duygu
0 oy
tarafından
Kaç aylık bebeğin
tarafından
Daha doğmadı 4 aylık hamileyim ama söylentilerden dolayı dogurmaktan korktum
tarafından
Ya sanki kız kardeşimin öyleydi hep ağrıyor diyordu bilemdm ki şimdi
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Aaa sanane bizim göğüslerimizden kız ? Erkek üye misin yoksa :Dd
tarafından
1Erkek olsam burda ne işim olur
2 erkek olsam niye göğüsten bahsedim
3hem erkekler hamile kalabiliyor mu ki böyle sorular soruyor;)))
(1,791 puan) tarafından
Hey yavrum heyy burda ne sapıklar dolaşıyor haberiniz yok. Özelden sapikca mesajlar atan bile var.. sana dediğim laf şakaydı ama burda var yani erkekler haberiniz olsun
0 oy
(3,282 puan) tarafından
İnşallah olmaz canım bende ilk doğumu mu yaptım 17 günlüğüz göğüslerim öyle kötü oldu öyle  yarıldı ki sütümde az zaten emzirirken canımdan can gidiyo
(3,036 puan) tarafından
Kız zaten korkuyor niye böyle yazdın ki
(3,282 puan) tarafından
Başıma geleni yazdım canım herkezde de olacak diye bişeyyok zaten
0 oy
(12,524 puan) tarafından
İlk zamanlar evet oluyo malesef.. Rabbim verdiği kutsal annelik ile sabrını da veriyor.. 
0 oy
(3,919 puan) tarafından
Bende oldu bir haftta kadar çektim çok kötüydü. İçim parcalaniyordu ya. Bı krem vardı eczaneden aldık o geçirdi. Ama doğum yapınca bebek emzirmeden önce soğan sür hiç yara olmaz diyorlar ben denemeyi unuttum sen dene bence
0 oy
tarafından
Benim ikisindede olmadı bin şükür
0 oy
tarafından
Göğüs uçların yara olabilir olmaması için doğumdan 1 ay önce kimisi krem kullanıyormuş olmuyormuş araştır istersrn
0 oy
tarafından
Doğru keşke acıyla sizlamayla kalsa gerçi kişiden kişiye değişiyor herkeste olmuyor ama ben üç ay göğüs ucu yarasiyla uğraştım ameliyata kadar gitti sonu 
(5,489 puan) tarafından
Lansinoh kullanıyorum bende 2 gündür, o biraz iyi geldi gibi, eğer geçmezse cuma  gideyim inşallah
tarafından
Kuzum ben de hamileyken almıştım lansinoh u o zamandan kullandım ama bende hiç işe yaramadı almak istersen madecassol u öneririm düzenli kullanınca çok etkili oluyor
(5,489 puan) tarafından
Her emzirmeden sonra sürüyorum, eşim artık isyanlarda, denemediğim şey kalmadı doktor yazmadıkça almaz
tarafından
Anlıyorum seni kuzum ben de çok şey denedim en sonunda onu aldım sağlık ocağında ebe önermişti. Sonra doktora gidince o da devam et dedi. Sen de git tabi inşallah geçer
(5,489 puan) tarafından
Amin tez zamanda inşallah
0 oy
tarafından
İlk emerken ağrır sonra değil 
0 oy
(1,475 puan) tarafından
3cu cocuk bu emdikce goguslere süt iniyo yaniyo damarlarm aciyo ve bebegm doyuyo şükür sütlü bir anneyim 
0 oy
(329 puan) tarafından
Karnın 6 aylık filan olunca gögüs ucu nemlendirici ler var doguma kadar kullan dogumdan sonrada baya kullan tam sütün gelsin bebek güzel emsin ozmn bıraktı bsey olmaz valla acısı cok kötü bebek cektikce bnde kanadı aman ha dikkat et derim bu dedgimiz uygula bnde smdi ikinciye hamileyim önlemimi alcm bu sefer
0 oy
(14,080 puan) tarafından
Her anne bunu yaşar ama korkutucu bisey degil yani o kadar da abartilmasin 1 haftaya gecer sonrasi muhteşem 
0 oy
(5,489 puan) tarafından
Kesinlikle son ay lansinoh kullan, bana diyen olmadı 18 günlüğüz sağ göğsüm ucu yaradan emziremiyorum iltihap akıyo. Soldan eme eme orayı da ezdi iyice. Bilmiyorum bende ne yapacağımı
0 oy
(3,036 puan) tarafından
Canı herkeste olacak diye bisey yok ben gümüş kapak aldım hiç krem kullanmadan 40 kına kadar kapakları kullandım doğru emzirirsen olmaz yara falan sen şimdi bunları düşünme emzirme ile ilgili bebek bakımı ile ilgili bolca bilgi edin 
0 oy
(12,776 puan) tarafından
İlk bı hafta ağrım oldu krem sürdüm sonra alıştı doğru emzirme ile sende dogurmadan 1 2 ay önce doktoruna danışıp göğüs krem kullanabilirsin önden tedbir alirskn 
0 oy
(3,212 puan) tarafından
Bu cilt yapına ve bebeğinin memeyi doğru tutmasına bağlı canım. Ama bence o güzel hamilelik günlerinin tadını çıkar bunlara kafa yorma. Dünyanın en güzel acısı ki bebeğinin karnını doyuruyo ona huzur veriyo. 
0 oy
tarafından
Evet canım ilk başlarda zor olur ama benim 1 hafta da acı geçmişti 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 506 göst.
1 Kasım 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mrvvvv (406 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 281 göst.
30 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 611 göst.
18 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Kuzeyin Anası (877 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 291 göst.
1 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

401,181 soru

12,007,041 cevap

36,194 kullanıcı