0 oy
1,532 göst.
Diğer kategorisinde (969 puan) tarafından
Kizlar eşim telefoncu. Bugun dükkana bı hemşire gelmiş eşimden sadece 4 yaş büyük. Eşim kulağı iki gündür tıkalı diye ona nasıl acilicagini danismis oda hastaneden sıra alman için yardım ederim demiş numarasını eşimin telefonuna kaydetmiş bu akşam watsaptan mesajlastilar kız ona bana iPhone ayarla demiş eşimde hastaneden randevu almak için yardım istemiş bende kıskançlık yaptım :'( sonra bı süre daha yazistilar demin telefonuna baktim mesajlar yok silmiş sordum dedi senin hoşuna gitmedi moralin bozulmasın diye sildim. Sinirlenip telefonu fırlattı falan yani ben mi haksizim omu :'(:'( 

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sen haklısın silmemesi gerekirdi . Hemde kaçıncı zamanda yaşıyor arasın alsın randevusunu gitsin . Benim eşim öyle birşey yapsa ben acarım evde onun kulağını bir daha hiç duyamaz. Kadınlarda yazissin ozaman randevu almak için ozaman kadın dünyanın en pisliği olur ama kendilerine gleince birşey yok 
(969 puan) tarafından
Evet bide kendilerini çabucak akliyorlar ya oda cabası
-Reklam-
0 oy
(558 puan) tarafından
Sebep niye siliyor ki sıkıyorsa bir yamuğu var demek ki kendine güvenen adam eğer bir şey yapmadiysa silmez ztn cnm k.b ama sende serbest birkama tabi kiskanclik yapcan hakkın yani
(969 puan) tarafından
Benim kocam herseye bı bahane buluyor işte
0 oy
tarafından

Sonrada sağlık çalışanlarına şiddet diye haberlerde çıkıyor. Ben öyle hemşirenin varya yolmadık saç bırakmam başında. Hem hemşire olduğunu öğrenecek kadar telefoncularla muhabbet mi ediyormuş zilli. Sen az bile yapmışsın bence ben olsam o tlfnu atar kırardım 

(969 puan) tarafından
Her önüne gelene sıra almak için numarasını alıyorsa kesin çok kötü bı kızdır benim kocamin da numarasını almış böyle
tarafından
Sildir numarasını canım bir daha yazmasın o zilliye. Arasın 182 yi ordan alır randevu.
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Hastaneden randevu almak icin hemsireye gerek yokki ayrica ayip bisey yapmiyorsa sana mesajlari gosterirdi bir de uste cikmak icin telefonu firlatiyor ayni seyi sen yapsan nolur acaba 
(969 puan) tarafından
Bn yapamam ki yapsam anında öldürürdü beni
(1,676 puan) tarafından
Bence kizin numarasni sil esinin telefonundan telefon alacak insan efendi gibi gelir dukkana ordan begenir alir boyle yilan hikayesine donmez ayrica neden o kadar muhabbet etmsler yasini meslegini ogrenecek kadar valla bana hic normal gelmedi canm
(969 puan) tarafından
Banada hiç normal gelmiyor eşimin bu kızla konuşması beni hiç aldatmadi bugüne kadar ama yinede erkek işte fazla serbest kalınca yaparlar
(1,676 puan) tarafından
Aynen canm gozun ustunde olsun

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 493 göst.
25 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Buket masal (2,695 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 592 göst.
8 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde nerminin annesi (1,168 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 602 göst.
11 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Esence (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 522 göst.

Kategoriler

1,494,735 soru

24,418,932 cevap

351,441 kullanıcı

...