0 oy
2,084 göst.
Diğer kategorisinde (50 puan) tarafından

Burda bakiyorum salonunun fotosunu atarken veya cocuk dagitti derken bile cok düzenli, benim salon savas alani gbi cocugu uyuttugm yerde birakiyorm kaldrp besige koycm desem uyaniyor. Cocugun yaninda kan damlasi, vitamini, pisik kremi, zeytinyagi poposuna, pamuğu, sicak suyu, biberonu, agiz mendili, emziği, ince battanyesi, bezi, burda cekilen fotolarda ben bunlarin hic birini gormuyorum cocugun yaninda:D ve koltuklarin bozulan örtüsü yemegimi yedgm kaldramadgm sofram ayy ayyy savas alani resmen cocuk uyuyunca uyuduğu yerde dye iste yapamyorum

Hii birde ek gida arac gerecleri var ☺

22 Cevaplar

0 oy
(7,480 puan) tarafından
Gunduz benim bebegim 1 kere uyuyor ama alıştırdım besiginde dönence ile 1 saat oynuyor o sıra lavaboları temizletip süpürge açıyorum.oglumla biraz oynadıktan sonra sırtıma kanguruda koyuyorum yerleri siliyorum ana kucagina koyup yemek yapıyorum gece uyuyan bir bebek o zaman da balkonu yıkıyorum ütü  vs yapıyorum 
(50 puan) tarafından
Benmkisi hep annem yanimda olsun istyor ilgilenmemi istyor basindan kalkinca agliyor ona bakmaktan bende yoruluyorum o uyuyunca aksam bende uyuyorum esim olunca yapabiliyorum sadece
(7,480 puan) tarafından
Canım bende kanguru ya koyup yapıyorum çoğu işimi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Her yer topludur yeri gelir oturmam akşama kadar ama evimi dağınık görmeye dayanamam pişik kremi bezi ıslak mendil vs yatak odasındadır bezini orda değişirim başka yerde asla değişmem maması falan mutfaktadır başka yere gitmez aldığım şeyi işi bitince yerine koyuyorum hiçbir yer dağılmamış oluyorsun oğlumu da hep yatakta uyuturum orda yatar koltukta falan yatırmam bence sende dene bunları herşeyin toplu olduğunu göreceksin en basiti aldığın şeyi işin bitince aldığın yere koy 
(50 puan) tarafından
Benim kiz o kadar yaramazki canim ara öğün verirken bile karni ac degil hani ara öğün yogurt vereym dyorum arka arkaya vermezsem basiyor yaygarayı panikten herseyi yanimda bulundryorum cabuk yapmazsam goz yaşı döküyor uyanirken ağlıyor acım dye ne zaman uyanirsa oyle mama hazirlyorum hazirlayana kadar sinirlenip agliyor mamayida emmiyor zorla kucagimda gezdirip avutyorum oyle yediriyorum
tarafından
Ağlasın canım panik yapma o ağladığı zaman senin kucağına alacağını bildiği için kıyamet kopartıyo alma kucağına ağlasın

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 694 göst.
14 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sedeff (698 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 507 göst.
12 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sirvan00 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,843 göst.
0 oy
2 cevap 210 göst.

Kategoriler

1,514,103 soru

24,692,630 cevap

368,418 kullanıcı

...