0 oy
511 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kızlar eşim her tartışmamız da gerek ailesi gerekse tavırları konusunda özür diler 2. 3 gün sonra aynı hatayı tekrar yapar sizce ne yapmalıyım yani yapmam deyip aradan birkaç gün sonra yapan birine nasıl ders verilir

10 Cevaplar

0 oy
(7,973 puan) tarafından
Bi küs 1 ay barisma bakalim bidaha yapcakmi
tarafından
Aynn küs kalmayı uzatim demi çabuk affediyorum bn
(7,973 puan) tarafından
Çabuk affetme nasil olsa hemen affediyo algisi olusmasin
tarafından
Galiba öyle bı algı oluşturdum bile kendinde
(469 puan) tarafından
Aynı ben nefret ediyorum bu huyumdan
tarafından
Bende nefret ediyorum huyumdan ama elimde değil kötü olmayalım diye elimden geleni yapıyorum ama kendi gel beni kası diyor illa
(469 puan) tarafından
Ya sorma benüm artık özür bile dilememeye başladı yeminle nefret ediyorum artık ya çok bencil tartılma çıksa kendiyle ilgili bişey dediğimde ya onu geç şimdi deyip benle ilgili şeyleri tartışıyor benle ilgili pek mevzu çıkmaz zaten de hep onla çıksa sus kes falanlar şimdi yine küsüz hep özenirim ufak çaplı tartışmalara sonrasında kadının düşmanca küs kalmasına erkeğin kadını küs diye affetirmek için hediyeler süprizler yapmasına ve aynı hatayı yapmamasına bizimki küssen sabah barışır yada gece yanaşır yada tartışma biter bitmez sinirimi alamamışken sürekli dibimde ağzımın içine kadar girip konuşmak ister ben istemem deyince sert tepkiler verir
tarafından
Bnmki de hep konuyu kapatır haklı da olsa bişe sorsam tam cevap vermez geçen maaşını aldın mı cnm dedim sanane ne yapacan dedi kaynanm sordu direk dedi kaynanam bişe ister koşa koşa alır bn istesem yıllar geçecek bn anlamadım bnle mi evli kaynanm la mi nereye gitsem kaynanam kuyruk gibi arkamda bişe alacak oluyorum karışıyor ne bişe alabiliyorum ne de bı yere gidebiliyorum ağzımın tadıyla Yeni evliydim her akşam bizdeydi gel yatağa da bizle beraber gir dicem de olmicak bişe dedim mi annem o bnm diyor artık içimde onlara karşı gram Sevgi kalmadı bn hamileliğimin başlarında ağrıdan kivrandim arabayı vermediler sen düşün dıştan baktın mı çok iyi insanlar bı de gelip bana sorsalar kocamla aramı açmaya çalışmadı mi dersin bana iftira bile attı eşim annesinin arkasında bıktım Bazen konuşayim diyorum eşimle dinlemiyor bn konuşamaya devam edersem annesi gile gidiyor maaşını alır annesine kardeşine para verir bana vermez sanki onlar karısı bişe desem bn suçlu oluyorum bide çocuğunu taşıyorum karnımda yazık günah ya insan düşünür eşim bnim için nelerden vaz geçti diye bizimki annem de annem diyor
(469 puan) tarafından
Tövbe yarabbim ya oda çok abartmış tamam benimkide annesini sever. Bişey istese götürür evinde yardım eder. Kaynanam rahatsızım belim ağrıyor oğlum sunu yapar mısın der tak yapar. Ben ağrıdan ölüyorum doğumdan 11 ay somra ilk adetimi olacağım 1 hafta önce gaz gibi şişlik davul gibş zor yürüyorum ve her iki adet arası olmaya başladı yada başka başka her ağrım var kolunu kıpırdatmadı oturdu tv izledi çocuklada pek ilgilenmez zaten varsa yoksa tv telefon PlayStation hamileyken de benim ailemle ilgili problemler vardı eşimden borç almışlardı 3 ay sonra vereceklerdi 6 7 sonra verdiler verdiler ama o aradaki 3 4 ay karnımda çocuk her gün haber varmı arasana bilmem ne sürekli ağlıyorum bıktım yeter git onlara sor diyorum iki arada bir derede kaldım psikolojim o gün bugündür  bozuktur şimdi kavga edince istemsizce küfür ediyorum sert çıkışıyorum. Ama senin durum da kötü benimki aşağılarda dönüp dolaşır kaynanamla yakın oturuyor kavgalarımızj vs bilmesinler diye adım almaz
tarafından
Aynı eşimden bahsediyor gibisin de bnm eşimin tek farkı ileri derece anne sevgisi
(469 puan) tarafından
Aynen tek fark o gibi görünüyor benimki Allahtan ikimizin yerinin farklı olduğunu biliyor
tarafından
Senden beterleri de varmış cnm şükret haline
(469 puan) tarafından
Çok şükür neler okuyoruz görüyoruz ama eşimde bazen hatta genelde kendinden kötülerden bahseder bende diyorum ki birazda senden iyilerden bahsetsene o zaman bişey diyemiyor
(7,973 puan) tarafından
Kız gidin yatin uyuyun ikide bi bildirim geliyo sjsjs
-Reklam-
0 oy
(570 puan) tarafından
Özür dilediğinde hemen affetmeyerek sürüntürerek sert bir tavır koyarak
(570 puan) tarafından
Tahmin ettim okur okumaz hemen af etmezsen iki güne tekrarlamaz o onu
tarafından
Aynn hemen affetmeyim bugüne kadar hep alttan alıp affediyodum. Affetmem bundan sonra
(570 puan) tarafından
Nasıl olsa affediyor hemen dedirmişsin adama kuzum ondan bu erkeklerin beyni ne kadar ki altan alıyon hat hut hötten anlıyor bunlar verecen ayarı bak nasıl kedi oluyor :D
tarafından
Haklısın CNm acımam bundan sonra iyilikle yaranamiyoruz bugün farklı yarın çok farklı zaten affediyor diyor
(570 puan) tarafından
Aynen bacım
0 oy
tarafından

Al çocuğunu git baban evine klsn kir pas içinde yemek yapanida olmsn aklına gelirsin ama taktik bazen işe yarar bazen yaramaz:D

tarafından
Cnm gelirim gelmesine ne bn uzun kalırsam komşular anlarlar
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Hemen affetme 
tarafından
Bn çok çabuk affedip çok Hatasını görmezden geldim aramız bozulmasın diye ama sonunda böyle oldu
0 oy
(9,542 puan) tarafından
Özrünü hemen kabul etme az kıvransın 
0 oy
(2,241 puan) tarafından
ben 1hafta anneme gittim telefonlarina da cevap vermedim simdi sut kuzusu oldu masallah . sende hemen barisma hemen affedince nasilsa affediyo diyo tekrar yapiyo
0 oy
tarafından
Hemen affettigin için yapıyor kuzum bunu nasılsa affeder diye 
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Uzun süre konuşmam 
0 oy
tarafından
Valla cnm benimde ailesi yüzünden çok kavga ederdik bigun bı olay patlak verdi abileri falanda geldi daha ben başladım anlattım gorumcelerde vardı baştan sina ailesinin yaptığı her boku kaynim ne diyodum haklisin diyodu valizi getirdim gidiyorum dedim kocamada seni tüm memlekette rezil edecek köyünüze gelip rezil edecek sen dur donuna kadar Alaçam dedim benden bu kadar rahat kurtulamicaksn dedim 3 gün eve alamadım ne halin varsa gör dedim numarasını engelledim kaynimlarda eşimin ağzına sicmis sen kurban ol bu kadına kahrını cekiyo falan demiş şimdi şükür akıllandi ilk işim hemen evimi kaynananın irfan taşıdım şimdi kafam kulağım rahat
0 oy
(914 puan) tarafından
Yine aynı yapıyosa kavgadan sonra de bari bu ozurunde çiçek al da bari bu sefer  değişik olsun  de

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 326 göst.
25 Mayıs 2022 Aile kategorisinde BsrByr (849 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,061 göst.
10 Mart 2021 Diğer kategorisinde Bosverin (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 66 göst.
0 oy
3 cevap 123 göst.
30 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Elif21 (2,620 puan) tarafından soruldu