Ayyy çok kötü bişey oldu bana akıl verin kızlar eşim bebeğin kimliği için başvuru yapmaya gitti rabdevuyla gidilıyomus neyse onu hallettik randevu vermişler oradan halletmiş ama çok büyük bi hata yapmış kimlik çıkartırken şimdi benim bi kızım. Daha var onun adı Hira Nur bende yine kızım olunca onu da 2 . kızımın adına yakın olsun diye İkra Nur koyalım dedim tamam dedi eşim ama gel gör ki kimlik için isim yazarken eşim onu da Hira nur olarak yazmış ve şimdi yeni doğan kızımın adı da hira Nur oldu 2 tane kızımın adı da hira nur napıcam ben şimdi nasıl düzelecek bilmiyorum mahkemeye dilekçe falan demişler 4 ayda sonuclanıyomus ozmna kadar ya onaylamazlarsa ikiside aynı isimli olacak deli olcam ya akıl verin bana benim başıma gelen pişmiş tavuğun basına gelmez
Düzeltme için evet dilekçe veriliyor diye biliyorum gerçekten büyük şansızlık olmuş ama süresini gerekirse bekleyin sonuçta kimlik elinizde dolaşmıyorsunuz çevreniz kimlik kontrolü yapmayacak siz gene ikra nur diyin değişiceği zamanda hemen ikra nur yazılır
Giz anaaaam kötü olmuş yaaa
Ay istemsiz güldüm eşinin aklı neredeymis.
Düzelir merak etme
Küçük bir ilcedeyseniz adliye de yoğunluk yoksa 1 günde hal oluyor
1,501,918 soru
24,523,648 cevap
359,619 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın