Ya çok sinirleniyorum artık kayınvalidemler başka ilde bugün bizim kaynımlara geldiler bizde hoşgeldine gittik benimki bir yaşında onun bebeğide 1.5 neyse oynuyorlar kaynanam çocukları diğer odaya bırakın oynasınlar sizde çay için dedi bende nasıl tek başına mı dedim ne olacak ki dedi olurmu daha yürüyemiyor bile olmadık yere tutunup kalkmaya çalışır nasıl yalnız bırakalım dedim eşim ordan atlamış ne olacak sanki ne olabilri düşer ne olacak sen de dalan yapıyor bir yaşındaki çocuğu yalnız odaya mı bırakayım ciddi misin sen diyorum he ne var bunda ben bırakıyorum diyo sen nerde bırakıyorsun diyorum bazen sabahlaır bir saat alıp bakıyor bende dinleniyorum o ara yalnız bırakıyor muş güyya brnde iyi o zaman bi daha sana da bırakmayayım çocuğu dedim ama o kadar kızdım ki orda kavga etmemek için zor tutum kendimi şimdi de hiç konuşasım gelmiyor yaptığından değil sırf annesi demiş ya muhalefet olmak için bana diyor aşırı sinir ediyor beni ya normalde ailesini severim sırf böyle saçma sapan hareketler ediyor diye gelsinler istemiyorum