0 oy
324 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar geçen kaynanamla kavga ettik paylaştım kaynanam ben kızına annesinden de iyi bakıyorum dedi ve bu laf üzerine kavga ettik . Kaynım o günden belli bana laf atıyor .Bende eşime dedim .Esimde boşver gitsin he he gitsin dedi.Ne gibi laf atıyor derseniz .kavgayı ben başladım gibisinden içinden gelmek istemediğini söyledi.

2 Cevaplar

0 oy
(3,004 puan) tarafından
Benim eşim.olsa beni kapıya koyar sana arka çıkmış en azından
tarafından
Niye kapıya koyar olay şöyle Bu sabah kahvaltı yapiyorduk . erkek kardeşimle kaynima bizdeydi.Laflafi açtı kaynanam  beni sevmez herkes bilir bunu aramızda samimiyet yoktur saka falan yapamaz.gece kendisiyle yatıyor kızım kaç kere alayım dedim kavga etti benimle .Bende esimde yatsın dedi tamam dedim.Laf lafı acinca dediki  ben torunuma annesinden daha iyi bakıyorum .Bende orda ben almak istedim kac kere  sen birakmadin .Alaydın çocuğunu  dedi .Dedim koca yaz sonbahar ben baktım gece kimse demedi bu kadina bakam ne yapıyor diye .Orada annesinden iyi bakıyorum diyince gözüm doldu ağladım sofradan kalktım . Herkes kaynanamı haklı buldu. Oda güya saka yapmış .Ne varmış bunda.
(3,004 puan) tarafından
Annemle iyi olacaksın der her fırsatta.. annem ne derse doğru der falan
tarafından
Yazdım  bir bakar mısın
(3,004 puan) tarafından
Şaka falan yapmamış çocuğu verse de görsek sen iyi mi bakıyon kötü mü bakıyon.. yerinde olsam kızardım bende ama benim arkamda duran eşim yok biz kesin boşanırdik :D
-Reklam-
0 oy
(3,094 puan) tarafından
Nazicane tavsiyem he de inadina gül geç. Bunlar şaka adı altinda seni sinir etmeye yönelik şeyler. Sen sinirlenince karşı taraf keyifleniyor neden ona bu mutluluğu yasatasin ki. Sende eşinde bilir cocugunuza nasil baktiginizi kimse annesinden daha iyi bakamaz evladına. Icin rahat olsun çokta dayanamam kavga ediyim dersen kavga etme alttan alttan sağlam laf sok.

İlgili sorular

0 oy
43 cevap 1,008 göst.
31 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,070 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 703 göst.
10 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Annemnerdeeee (1,856 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 112 göst.
23 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 635 göst.

411,882 soru

12,399,409 cevap

44,358 kullanıcı

Kategoriler

...