0 oy
99 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (11,916 puan) tarafından
Kızlar 6 yasında bir kızım var. Cevreye göre de oyle soyluyorlar ortalamanın ustunde bir zekaya sahipmiş.neyse kardesi dogdu dogalı olmadık seyler yapıyor gidip bebegın yanında bir anda bagırıyor uyuyorsa gidip yuzunu surekli parmaklıyor. Kardesinden sogumasın diye kızmıyorum uyarıyorum ama yok rahat bırakmıyor cocugu her duydugumu yaptım hediye verdim kardesiyle oyun oynattı yok yok. Dr götürsem de kardes kıskanclıgı diyecek bir cozumu olan var mı

2 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kardeşi kaç aylık bilmiyorum ama zamanla alışacak canım 
(11,916 puan) tarafından
İnşallah canım neler yaptık olmadı durmadan oyun oynuyoruz kızla bebekten cok onunla ılgıleniyorum.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Disleksi olabilir canım . Yani bu hiperaktivite ve odaklanma bozukluğu . Ablamın kızında var küçükken çok haraketliydi kendini yerlere atar bağır çağıra ağlardı hiçbirsey yokken ortada sonra okula başladı odaklanma problemi yaşadı sürekli kıpır kıpır . Sonra pedagog disleksi dedi ama özel egitim seviyesinde değil sadece odaklanma sorunu yaşıyor. Bunu gözlük gibi düşünün hayatı boyunca ilaç kullanmak zorunda dedi eğitimi için . Bir pedagoga goturmeni tavsiye ederim. Çok zeki oluyorlar ve beyinlerinin bir lobunu kullanamiyorlar . Yani bu otizm falan değil bizim ki normal çocuklar gibi okula gidiyor çokda başarılı sadece hapı içmediği zaman odaklanamiyor mesela kitap okurken orda bir resim görsün dikkati dağılıyor hayal kuruyor yani böyle bir farklılık 
(11,916 puan) tarafından
Götürdüm ben canım daha once kızımı Dr cok zeki dedi. Hatta okula baslamadan once sınavlara sokun filan dedi. Ama cok sımarıkmıs bir oterite yok ustunde o sizi yonetiyor filan dedi.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 103 göst.
5 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Almilayla (1,307 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 374 göst.
18 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 71 göst.
6 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Nalankt (1,434 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 186 göst.