0 oy
197 göst.
Diğer kategorisinde (276 puan) tarafından
Doğum yapalı 3 ay oldu ama benim gibi korkanlar bı cesaret olur belkibenim hamileliğim çok zor geçti her gün 3/4 kez çıkarıyordum 9 ay boyunca.burda okudum etrafımdakiler çok zor normal doğum dayanamazsın dediler. Ama ben sezeryani hiç istemedim yaraya karşı fobim var bıçak kesse bakamam ben.yuruyus yapmadım hep yattım doğum zor olur dediler.neyse 7 Kasım akşam 7 gibi sancım başladı eşim hadi gidelim fln dedi yok yalancı sancı dedim arada gelip gidiyordu. Gece de devam etti. Sabah 5 gibi arttı yine gitmedim dayanilmayacak gibi değil çok zor oluyormuş dedim gitmedim sabah 7 de lavaboya gittim kan vardı kayinvalidemi aradık . Eşimi ise gönderdim doğum değil diye . Hastaneye 8:10 da giriş yaptık kayinvalidemle beni aldılar içeri 8 cm açıklık varmış eşimi aradım eşyaları getir doğum var diye 9:10 dada kızımı kucagima aldım. Hiç korkmayın kizlar abartildigi kadar hiç değil. Benim acı eşiğim düşüktür bide.elimi bıçak kesse ahlar vahlarim,optik hepinizi

4 Cevaplar

+1 oy
(164,043 puan) tarafından
☺️☺️☺️ allah anali babali buyutsun aynen yaa korkmasinlar ben dis cektiremem ama dogum yaptim rabbim veriyo kolayligini nirmal dogumun en guzel yani bebegini hemen veriyolar kucagina iste o an o agrilari hatirlamiyosun
(276 puan) tarafından
Amin canım cumlemizinkiniAynen valla 1 ay dış agrisi çekiyorum yinede cektirmedim  ama doğum çok daha kolay geliyor bana artık.birde hemen ayağa kalkabiliyorsun normal doğumda 1 saat sonra kalktım ben
(164,043 puan) tarafından
Kiz bende oyle 1 saat bile gecmeden duş yaptirdi hemsireler bana hemen ustumu hiydirdiler
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Valla ilk doğumum 17 saat sürdü canım gitti :D

İkinci doğumum 7 dakika sürdü sadece iki kere ikindim fırt dedi çıktı :D

0 oy
(613 puan) tarafından
Okurken bi daha doğurasım geldi ki ben sezaryenle iyileşene kadar canım çıkmıştı, maşallah sana :) 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 1,000 göst.
17 Aralık 2019 Aile & Aşk kategorisinde ❤️ Seda ❤️ (627 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,745 soru

24,375,899 cevap

348,320 kullanıcı

...