5 gün oldu sezeryan doğum yaptım 39+0 da. Çok tatlı bir kızım oldu. Bu arada refakatçim yoktu kimsede gelmedi. Üniversite hastanesinde özel oda tuttuk ve eşim refakatçi olarak kaldı. Bebeğim ufak doğdu 2890 Dr lar kesinlikle mama vermeyin desede iki gün sonra yavrum 2600 olunca mamaya başladım kimseyi dinlemedim çünkü sütüm geç geldi oda rezene çayı sayesinde geldi. İki gün sonra bebeğim 2800 gr tekrar oldu sarılığı ilerlemişti azaldı. Normal doğan bebek mama yemediği için yan odamda anneden aldılar küveze girdi çok üzüldüm. Demem oki kesinlikle ilk günler çok önemli sarılık olmasın diye mama takviyesi yapın ama önce emzirin. Çok şükür bebeğimde bende iyiyiz darısı tüm hamilelerin başına. İlk saatlerde mecburen kalktım bebeğime baktım çok zor oldu.Bu arada gelmeyen kaynana vs gelecekmiş aradılar sitem ettim, bu halimle küfür yedim birde, bende olduğu gibi onlara iade ettim. Uzun oldu kusura bakmayın arkadaşlar ailem bilse çok farklı yerlere gidecek kiminle paylaşayım, çekilecek çilem varmış hamileyken huzur verilmedi. Lohusalığımda iki büklüm oldum dinlenmediğim için.
Ayy Allah yardımcın olsun cnm takma kafana sen esinle mutlu ol gerisi bos bide prensesi hayırlısı ile kucagına almıssın ya baska allah tan ne isteyecen ki
Kesinlikle mama verilmeli benim sütüm inmedi bebeğimde sanki çok yorgun gibiydi hiç emmedi hemen mama aldık 1 hafta mama verdim emzirmeyide denedim sütümide saatlerce sağdım insin diye bebeğim hiç.sarılık olmadı bnde herkese diyorum bebekle sütle inatlaşmayın alın mama verin diye. Aşlah sağlıjla büyütmeyi nasip etsin sinirden stresten uzak dur hele kaynanadan kaçç
1,507,921 soru
24,612,684 cevap
364,154 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın