Eşinize hamile olduğunuzu nasıl söylediniz ilkinde beraber beklemişdik sonucu kucaklayıp dakikalarca döndürmüşdü ama sonuç hüsran oldu.ama
Ikincisinde yanımda değildi şehir dışındaydı görüntülü arayıp testi göstermişdim çok mutlu olmuştu birsürü güzel sözler söyleyip akşamına çicek göndermişti
Siz nasıl söylediniz ne tepkiler aldınız
Uyduğu esnada söylemiştim büyük bir şok geçirmişti
Sabaha karsi 4 de yaptim testi uyandirdim kalk hamileyim dedim haa tamam yat sabah konusurus dedi dondu totosunu yatti uyudu bide
3 haftadır bitmek bilmeyen afedersiniz ishal vardı karın ağrısından duramıyodum eşim ilaçta çalıştığı için biliyodu hangi ilaçtan içeceğimi hergun 2 tane majezik içiyodum bide başka bı hap. Bı gece yarısı karın ağrısı fazlalaştı acile götürdü kan aldılar röntgen çektiler sabaha karşı çıkar sonuç dedi doktor sabah 10 gibi annemi aldım beraber gittik doktorun yanına girdik sonuç vardı benim dedim baktı hayırlı olsun hamilesin canım dedi aynı anda annemle doktora neee diye bağırdık hiç beklemiyordum çünkü çok istiyorduk bekliyorduk olmuyodu içerden çıkarken gülerek çıkıyorduk herkes covid testi veriyordu bunlar niye gülüyo diye bize bakıyorlardı minibüse bindim hamileymişim diye mesaj attım whatsaptan o da neeee dedi garibim patronun yanındaymış adama bakıp masum masum hamileymiş eşim demiş haha
1.de kutu hazırladım sıfır tepki ben biliyordum dedi
1,490,147 soru
24,353,954 cevap
346,639 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın