0 oy
145 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merhaba, normal doğum yaptım.ilk günden korse taktım ancak bebekle ilgilenirken çok zorlandım.Bebeğim 16 günlük oldu.Korse takmanın bir süresi var mıdır?

1 cevap

0 oy
(992 puan) tarafından

Ben dikişlerim cokagrimisti takamadım hatta takan arkadaşın altında çok ağrı olsu gerçi benimse 3 4 ay geçmesi yürürken altın zonkluyordu

Ama 27 kg verdim verilir mekik çekersin felan
tarafından
Benim de dikişlerim ağrıyor çok zorladım.Bir de korse olunca her şey daha zor.Ben kilo için değil de doğumdan sonra kalan göbeği toparlamak için kullanıyorum.
(992 puan) tarafından
Doğumdan sonra kalmıyor.merak etme mekik çekersin hiç üzme canını bebeğini odaklan
tarafından
İçim rahatladı çok teşekkür ediyorum.Hiç 45 kilonun üstüne çıkamadığım için göbeğe alışamadım.Önemli olan bebeklerin sağlığı tabi ama insan merak ediyor.Size de bebeğinize de sağlıklı günler diliyorum.
(992 puan) tarafından
Bende çok zayıf 170 50 kg hamile kaldım 77 kula doğurdum inan  2 ay sonra dumduzdum vücutla alakalı.  ALLAH BAĞIŞLASIN  hiçç canını sikma
tarafından
İnşallah benim göbeğim de eski haline döner.Sağ olun Allah sizin bebeğinizi de size bağışlasın sağlıcakla büyüsün.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 103 göst.
28 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ebru038 (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 172 göst.
17 Ocak 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde _GaRDeNYa_ (523 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 129 göst.
0 oy
1 cevap 102 göst.

412,275 soru

12,410,790 cevap

44,830 kullanıcı

Kategoriler

...