0 oy
601 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kızlar kaynanamgille altlı üstlü oturuyoruz arabamız yok onların arabası ile gidiyoruz bı yere giderken kaynanam biz nereye gitsek geliyor ne alsam karışıyor eşimde hep annesini savunuyor kaynanm bı yere giderken bni götürmüyor virüs var hamilesin diyor ama  Kendi her yere gidiyor da bni baş başa yollamiyor eşimde de suç var bişe desem o benim annem sen nasıl onun hakkında böyle şeyler söylüyoaun diye bnle tartışıyor

13 Cevaplar

+1 oy
(156 puan) tarafından
Eşin arkanda durmadığı sürece bu hep böyle devam edecek 
(1,424 puan) tarafından
Maalesef :(
tarafından
Haklısın cnm ama ne desem bn suçlu oluyorum
(1,424 puan) tarafından
Kaynananda düşünceli olmali oda yok eşinde biraz tepkisini koysa bir daha  bir yere gelmek için tereddüt eder. Ama işte oda yok artık eşine başla niyazla anlatman lazım.bazi kocalar anneci
tarafından
Cnm bazen Gelme diyor annesine eşim kaynanam bizden önce biniyor arabaya eşim de gel diyor
-Reklam-
+1 oy
(7,791 puan) tarafından
İş eşinde bitiyo canim
tarafından
Haklısın da ne desem boş dinlemiyor cnm
0 oy
(570 puan) tarafından
Kaynana söyle bilsin düşünceni
tarafından
Tavır yapiyorum anlıyor ama umursamıyor bişe desem aramız bozuluyor cnm
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Eşine değil kaynana ya dedin mi ?
tarafından
Tavır yapiyorum anlıyor ama umursamıyor bişe desem aramız kötü oluyor cnm
(4,659 puan) tarafından
Eşinde umursamamış sende gideceğini futurama arabasız gezin
tarafından
Hamile olduğum için de eşim otobüse binmeme izin vermez
0 oy
(1,340 puan) tarafından
Bu kocalar esleri ile annelerini ayrı el üstünde tutmayi ve anne yüzünden eşe eş yüzünden anneyr laf söylenmemesi gerektiğini bilmiyorsa neddn evleniyor benim kaynanam köyde biz koye gideriz arada hadi parka gidelim hadi merkeze gidip gezelim deriz veya tarlaya filan gidip hava alalim deriz kaynanamda gelcek olur eşimde anne biz bas başa gezcez sen sonra gel der tarlaya gidersek gotürür ama diğer yerlere gotürmeden önce bana sorar annem gelsin mi rahatsz olur musun die oyle olmali bence ve bu kaynanalar neden gelinlerin kuyruğu gibi
(1,340 puan) tarafından
Bozulmaz ilk bikac sefer eşin triplenir filan oyle yaptin diye kizar sonra sensiz gidesi gelmez bence
(7,244 puan) tarafından
Kız valla pikniğe bile çağırdı ve sonradan virüs çıktı iptal edildi:) memlekete başbaşa gideriz malum yaşlılara yasaktan ceza yememek için gelmez bizle ahaha.
tarafından
Cnm bazen Gelme diyor annesine eşim kaynanam bizden önce biniyor arabaya eşim de gel diyor
(7,244 puan) tarafından
Fırsatçı derim öylelerine ben.
tarafından
aynn cnm fırsatçı bişe almaya gidiyorum ya Kendi de geliyor eşime odetiyor şimdi de internetten getirtiyorum herşeyi
0 oy
tarafından
Haber verme gideceğini son anda çıkarken görsün 
tarafından
Cnm araba onların arabayı alırken mecbur söylemek zorundayız
0 oy
tarafından
kefi imkanlarınla git veyabgitme kafa daha rahat olur. ayrıca bütün iş eşinde bitiyor 
tarafından
Kız bı annemgile bı de hastaneye gidiyorum baska bı yere gitmem oraya da gelir pandemi hastanesi ne gidiyoruz oraya da geliyo
0 oy
(6,305 puan) tarafından
Esine deki ben senin karinim ana gibi yâr olmaz ama anadanda avrat olmaz
tarafından
Ne desem boş cnm
0 oy
(5,139 puan) tarafından
İş eşinde bitiyor canım 
tarafından
Biliyorum da anam da anam diyor bişe desem bn suçlu oluyorum
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Eşin arkanda durmadığı ve kaynanan hayatta olduğu sürece senin  kuyruğun olacak sen arka  koltukta çanta  gibi durursun canım alllah sabır versin sana 
tarafından
Amin cnm eşim her konuda annecidir dinlemez bni
0 oy
(2,363 puan) tarafından
Ayy bende ayni sitedeydim öyle her yere benimle geldi gitti en sonunda patladim 7 ay sonra daha farkli seylerde oldu tabiki şimdi o ben israr edersem gelir yoksa  gelmez rahatladim valla
tarafından
Bende eşime patlıyorum aramız bozuluyor
0 oy
tarafından
İnadına yapıyorsa sen de her defasında anne sen de gelsene yanımda olmanı çok istiyorum de, belki tersini yapar
tarafından
Yok cnm tavır yaptım olmadı dediğini yaptım olmadı eşimle tartıştım gelme dedi bizden önce o bindi arabaya sen düşün
0 oy
tarafından
Bigün  gir tuvalete  gelmedigin ora kaldi onada gel de☺️ Şükür  benim kocam izin vermisse kaynanam hic  karışmaz  
tarafından
Yakında yatağa aramıza girerse hiç şaşırmam bu arada eşim Gelme dese de geliyor kaynanm
tarafından
Ayhhh bu nee biz gezeriz valla hakkini yiyemem asla gelim demez

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 322 göst.
10 Mart 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 473 göst.
9 Ocak 2024 Aile kategorisinde A.l.p1453 (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 375 göst.
11 Kasım 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu