0 oy
541 göst.
Diğer kategorisinde (2,766 puan) tarafından
Burdaki cogu kisinin dert yanip esiyle bosanma asimasina geldikleri olaylari ben amaaa diyip gecistiriyorum kime derdimi anlatsam nasil dayandin diyor ne anam var ne babam var hayatta olsalarda bana bi faydalari yok ne kizima ne bana bi cop bile almadilar kaynana kayinbaba desen onlari gorumce denen nalet almis parmaginda oynatiyor daha 16 yasinda ama bilmedigi halt yok onun zamaninda ben bir yillik evliydim elimden her is gelirdi de yalan dolan gelmezdi ama simdiki nesil öylemi agizlar kufur iftira dolu 9 tane kardesim varmis bunuda 8 yil once ogrendim ama hicbirininde bana faydasi yok bi arayip halimi hatrimi sormadilar 6 yillik evliyim bugune kadar kaynananin Allah razi olsun yemegimi yaptin ekmegimi yaptin evimi temizledin dedigini duymadim kizim dis cikarma donemine girdi ates kabizlik oldu kaynana bana hergun beddua okdu cocuga bakmayi bilmiyon senin yuzunden boyle oldu dedi ama kizimin ne kaninda nede idararinda enfeksiyon cikmadi hepsi disin yuzundemis coook cektim ya benimle biraz dertlesin valla bugun cok bunalimdayim aglamak istiyorum onu bile yapamiyorum ya

9 Cevaplar

0 oy
(7,628 puan) tarafından
 Rabbim sabır versin inşallah 9karded oldunu nasıl bilmiyon
(2,766 puan) tarafından
Evlatlik vermisler canim koruyucu aile
(7,628 puan) tarafından
Bakamican madem niye yapiyon senin hayatına yazık deyilmi ya
(2,766 puan) tarafından
Canim anam hic adet olmuyormus o yuzden gebe oldugunun bile farkina varmiyormus cok asmalardan ameliyatlardan gecmis ama tam 15 kere gebe kalmis 9 tanesi sag yasiyor bi tanesini araba carpmis digerleri dusuk olmus en sonunda rahmini aldirmis oylelikle durdurmus
-Reklam-
0 oy
(16,590 puan) tarafından
Allah sabır versin 
(2,766 puan) tarafından
Amin sagol canim
0 oy
(669 puan) tarafından
Allah yardım etsin 
(2,766 puan) tarafından
Sagol amin
0 oy
(258 puan) tarafından
Allah biliyor canım takma insan herseyi taktikca daha çok bunaliyor
(2,766 puan) tarafından
Valla oyle taktikca takiyorum hersey beni buluyor
0 oy
tarafından
Yavrum suç sende kaynanana yüz veren sensin onu şımartip oma cesaret veren sensin. En son hamileliğini öğrendiğinde anne deyip kocaya süpriz yapar gibi kaynanaya surpriz yapanda sensin  . Yapmayacaksın gotunu bu kadar kaldirmicaksin öyle hanım ağa gibi oturup el opturmesini beklemiceksin.  Böyle böyle uz buluyorlar . Temiz kalpli saf birisin çokta güzelsin şirret yapılı kaynanalar kıskanır çalışkan güzel kadınları.  Ne demek beddua etmek.  Küçük evlenen kız kardeşimin kayninin gelini var. Bütün aileyi avucunun içine almış.  Küçük büyük alakası yok akıllı olcan kötü ol demiyorum ama kötülüğe de susar susar durursan böyle tepene çıkarlar 
(2,766 puan) tarafından
Ne kadar dogru demissin iste zmaninda dillerini anlamazdim bana ne dese guler gecerdim ama simdi anliyorum arapcayi ne deseler anliyorum susmuyorum ama susturuyorlar zorla gercekten cok tepeme cikarmisim demin biri kaynanam cocuguma gogsjnu veriyor diye post acmis benim kizim beni emmedi kuvezde biberone alismis kaynana kayinbaba bana nispet olsun diye ikiside gogsunu cikarir verirlerdi oyle cok zorume giderdi ki kizim bakmazdi onlarin memesine ama benim gene de zoruma giderdi yapmayin siz sapikmisiniz diyorum da benimle dalga geciyorlar genede
0 oy
(45,018 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun canim yaa
(2,766 puan) tarafından
Sagol canim
0 oy
tarafından
Canım benim herkeisn derdi kendine ağır seninkide sana ağır ama dertsiz bir tane kul yok bu dünya da derdim yok dersen o zaman üzül rabbim sevdiği kulunu her daim sınar hepimiz ayrı ayrı imtihanlardan geçiyoruz rabbim sınavını hakkıyla geçenlerden eylesin her birimizi sana zarar veren herkesten uzak duracaksın bir birey olarak kendi öz benliğine olan saygından yapacaksın bunu kimsenin seni arkalamasini beklemeden sahip çıkmasını beklemeden çünkü bu hayatta en baş sahibimiz allah sonra da kendimiziz şükürler olsun anam babam sağ her daim arkamda olduklarına ve olacaklarına da eminim ama bir günde benimde su derdim var demedim kendi işimi kendim hallettim hem ben erken hem de evlendikten sonra ben çok badireler den geçtim çok kez pencere kenarlarından aldılar beni bir gün sabah arkadaşım arayıp bana ulaşamayınca intihar ettim diye kısa kısa eve gelmişti ama şükürler olsun hepsi geçti gitti şimdi çok şükür ediyorum iyikide şeytana uyup intihar etmedim diye eşimle bal dok yala değiliz herkes kadar derdimiz sıkıntımız var ama her zaman çözümcü olmaya çalıştım kendimi bütün binalar yıkılmaya altında kalmışım kadar yorgun hissediyorum ama kendimi bırakamam çünkü benim iki tane evlaidm var biride yolda ben hem kadınım hem anneyim güçlü olmak zorundayım kendimi sevip kendime saygı duyup dimdik ayakta durup evlatlarimda dağ gibi arkasında durmak zorundayım 
(2,766 puan) tarafından
Ben bi gun kaynana iftira atmisti esimde inandi ben dedim sen ona inaniyorsan ben gidiyorum dedim git dedi tabi gitcek yerim yok gittim antibiyotikler vardi 4 tanesini ictim besinci hapi icerken kaynana geldi yapma etme diyo ve ben bundan iki hafta once iki aylik hamile oldugumu ogrendim rabbim kizimi bana nasip etti onunla guclendim suanda tavrimi koyabiliyorum kendimi guclu hissediyorum ama malesef yuz verdim ayiya geldi sicti halima is isten gecti artik keske bastan koysaydim tavrimi ahhh ahh
0 oy
(1,575 puan) tarafından
Bi şekilde herkesin kendince derdi var sınav dünyası diyoruz neticede.. kardeşlerim arayıp sormuyor diyosun ya anne babam yok diye acaba sizin onlardan beklentiniz olduğu gibi onlarinda sizden mi bi beklentileri var? Arasın gelsin elimizi öpsün gibi.. amacım kırmak değil kusura bakmayın 
(2,766 puan) tarafından
Onlarin benden bisey beklemeye hakki yok canim bekleyemezlerde bugune kadar arayip sormadilar dogdugum gun daha gobek bagim bile baglanmadan vermisler benden ne hak isteyebilirlerki
0 oy
(2,095 puan) tarafından
Kurban olsunlar sana valla senin yaşındaki hiç kimse senin yaptıklarının yarısını beceremez takip ediyorum arada seni şok oluyorum hayret ediyorum çok çalışkansın neşelisin maşallah  ama hayat bu işte herkesin sınavı imtihanı çok başka senin nasibini de böylesi düşmüş dertler kalıcı değil sabret canım arkadaşım elbet geçecek kimse ölümsüz değil bırak onların sana olan davranışı da onların imtihanı bu dünyanın bide öteki tarafı var Allahindan bulsunlar rabbim yardımcın olsun seninde kuzum
(2,766 puan) tarafından
Kimseye demedim bugune kadar benimde su derdim var diye bu yuzden herkes beni mutlu sanip gelen bi hancer giden bi hancer vurdu iste benimde kaderim boyleymis

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 426 göst.
15 Eylül 2021 Diğer kategorisinde 1993cagla (337 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 469 göst.
9 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 377 göst.
1 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde cansu28bado (425 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,059 göst.