Burdaki cogu kisinin dert yanip esiyle bosanma asimasina geldikleri olaylari ben amaaa diyip gecistiriyorum kime derdimi anlatsam nasil dayandin diyor ne anam var ne babam var hayatta olsalarda bana bi faydalari yok ne kizima ne bana bi cop bile almadilar kaynana kayinbaba desen onlari gorumce denen nalet almis parmaginda oynatiyor daha 16 yasinda ama bilmedigi halt yok onun zamaninda ben bir yillik evliydim elimden her is gelirdi de yalan dolan gelmezdi ama simdiki nesil öylemi agizlar kufur iftira dolu 9 tane kardesim varmis bunuda 8 yil once ogrendim ama hicbirininde bana faydasi yok bi arayip halimi hatrimi sormadilar 6 yillik evliyim bugune kadar kaynananin Allah razi olsun yemegimi yaptin ekmegimi yaptin evimi temizledin dedigini duymadim kizim dis cikarma donemine girdi ates kabizlik oldu kaynana bana hergun beddua okdu cocuga bakmayi bilmiyon senin yuzunden boyle oldu dedi ama kizimin ne kaninda nede idararinda enfeksiyon cikmadi hepsi disin yuzundemis coook cektim ya benimle biraz dertlesin valla bugun cok bunalimdayim aglamak istiyorum onu bile yapamiyorum ya