0 oy
413 göst.
Diğer kategorisinde (425 puan) tarafından
Agda yaptirdiktan hemen iki gun sonra tekrar cikio kiriliolar ne yapmam lazim bi turlu puruzsuz olmuyo  kirildigi icin  varmi bi cozum oneriniz bascam jileti yoksa

7 Cevaplar

0 oy
(22,061 puan) tarafından
Ters yöndenmi aliyon napiyon killarin cikis yonunden itibaren cekecen hem agda hic sevmiyom makinayla aliyom ben
(425 puan) tarafından
Ben almiomki agdaci kiz alio normal asagdan yukari cekio killarim asagya bakio anlamadim gitti
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canim agdalar sekerli ya ondan oluyorrrr en guzeli aslinda lazer 
(425 puan) tarafından
Cok acio oda denedim valla dayanamiorum
tarafından
Oyle ama yavastan bitiryo killari dayancan aslinda
0 oy
(1,090 puan) tarafından

Ben ömrümde ağda yapmadım kız doğuştan ağdalıyım dünyadaki tek şansımı orda kullanmışım :)

(1,090 puan) tarafından
Bak kendini ele veriyon ha çıkarcam şimdi seni ☺️
tarafından
Ahahaha yok tanıyamazsın oretmenim  çünkü ben ozmanlar kayıtlı değildim takip ediyordum öylesine:)
(1,090 puan) tarafından
Ahaha yok yok ben seni çıkarcam ☺️
tarafından
Özelden yaz :d öğretmenim bulursan
(1,090 puan) tarafından
Ahaha yazdım bir şeyler ama
0 oy
(811 puan) tarafından
Canım ben lazere de gttim baya azaldı ama yine de var 

Doğum yapacağım zaman ilk kez kuaförde yaptırdım ağdayı 1 hafta sonra tamamen geri çıktı tekrar zar zor kendim yaptım verdiğim paraya içim yandı

Kuaförde bizim kadar özenli yapmıyorlar kırıyolar tüyleri. Bence sen rulo ağda al ben ondan kullanıyorum 1 saatte tüm vücudumu alıyorum bazen 1 saat bile sürmüyo tam çıkmamış oluyo dize dirseğe kadar alıyorum kolum bacağım çok geç çıkıyo hamileyken 4-5 ay almadım nerdeyse sadece özel bölge koltuk altını alıyodum
(811 puan) tarafından
Asıl kökleri güçsüzleştriyo valla
Benim lazeri bıraktıktan sonraki çıkışında çok fazla çıkmıştı ilk ağdayı yaparkende çok acıdı ama ağdaya başlayınca 2-3 sefer yapınca geri azaldı şimdi çok kolay yapıyorum acımıyo bile eskisi gibi
Ne yapıyosun o zaman ağda yapmıyorsan
(1,841 puan) tarafından
Jilet le alıyorum lazer deki uzmanlar öyle dedi ağda ile güçlendirirsin kökleri öldü dedi o şekilde alıyorum
(811 puan) tarafından
Canım lazere devam ediyorsan jiletle ilk seansta al dediler sadece bana ondan sonra traş makinesiyle aldım öyle gittim seansa
Sen lazere devam etmiyosan asıl jiletle güçlendirirsin kökleri farkedersin zaten jiletle alınca hem kıl kalınlaşıyo hemde bı kökten iki tane çıkıyo bence lazere devam etmiyosan ağdaya geç iyice alışırsan jilete tüylerin çoğalır
(1,841 puan) tarafından
Tekrar lazere gitmek çok isterim de gidemem işte eşim istemiyo
(811 puan) tarafından
O zaman ağdaya başla canım jiletle zaten ertesi gün geri çıkmaya başlıyor
 Dediğim gibi tüylerin hem kalınlaşır hemde çoğalır ağda azaltıyor
0 oy
(7,622 puan) tarafından
Kıl yapınla alakali .lazer yaptir yoksa ayni devam eder
0 oy
tarafından
Valla bacım benimkide öyle 10 güne kalmadan amazon ormanları gibi oluyor jilet kullanmıyorum mecbur ağda çıktığı zaman öyle kıl çıkması fln hormonlardan hormonlarını baktır derim 
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Lazer yaptırdım seans birkaç tane kaldı gidemedim alt kısımda hafif çıkıyor ama üst kısımları bebek gibi :) direk genital bölgeye atış olursa acı oluyor ama ben bacakları yaptırıyordm en son genital bölge yaptırdım acı hisstmiyordum 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 579 göst.
1 Şubat 2021 Diğer kategorisinde ❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤ (2,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 200 göst.
20 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,122 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 316 göst.
13 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,087 göst.
14 Mart 2022 Diğer kategorisinde Bsrst (278 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,995 soru

23,687,819 cevap

310,697 kullanıcı

...