0 oy
916 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Ya ben yetişemiyorum oğlum 7 aya doğru gidiyo pazar günü perdem cam kapı temizlik yaptım dün sadece süpürdüm bu gün süpürdüm sildim sadece. Ev işleri değil de oğlum çok zorluyor beni tam hareketlenme zamanları ne yerde duruyo ne gökte uyumuyo yemiyo içmiyo sürekli bi mızmız bazen diyorum keşke kardesim evli olmasaydı gekirdi bende kalırdı inanın bi gün de oglumun altını değiştirse biri (yani biri dediğim teyze hala anneanne babaanne) bi gün biri oglumu doyursa uyutsa tek başına çok zor oluyo annemler taa 4 saatlik yolda kaynana görümce konuşmuyoruz asla oğlum zor gelmiyor bana onlara güvenerek de yapmadık çocuğu sonuçta ama insan bi mola istiyo hayatında biraz dinlenmek istiyo.

29 Cevaplar

0 oy
(7,133 puan) tarafından
Biz de yetişemiyoruz ki hepsine canım illa, eksik gedik kalıyor Bi yerden 
tarafından
Kiz bir haftadır oğlum cok huy değiştirdi yemek yapamıyorum hem aparatif şeyler bu gün kocam diyor içimiz kurudu kuru yemekten şaka yapıyor tabi sağolsun görüyor halimi birşey demiyor
-Reklam-
0 oy
(6,687 puan) tarafından
Valla ben yetişdiriyorum ikide çocuk bende var 
tarafından
Nasıl yapıyosun
0 oy
(3,212 puan) tarafından
Oğlum herşeyden önemli hiç yetişmeye çalışmıyorum. Börekler açacağım evimi bal dök yala temizleyeceğim günler gelir inşallah ama şimdi zamanı değil. Geçen günler ömürden ve bir daha oğlum bebek olmayacak. 
tarafından
Önceliğim oğlum tabi ki ama çok yoruluyoruz
(3,212 puan) tarafından
Yorulmak bu işin şanında var canım. Açarsan tvyi bütün gün çocuğun önüne mis gibi yaparsın işleri yetişiyorum dersin işte o zaman. Ama öbür türlü gerçekten ilgileniyorsan mümkün değil yetişmiyor.
tarafından
Ay ben gün içinde tv bile açmiyorum ne kadar dikkat etsen de izlemek istiyor asla izletmemeye çalışıyorum
0 oy
(5,139 puan) tarafından
Oldugu kadar yapıyoruz canım hafta sonu eşim evdeyken sil süpür yapıyorum hafta işi de yemek falan anca böyle gidiyor iyice büyüene kadar
tarafından
Allah yardımçcmız olsun canım
0 oy
tarafından
Canım benim oğlum çok akıllı hiç mızmız ligi olmayan bir bebek ti pusetine koyar her temizledigim yere götürdüm sonra bı şekilde bu böyle 1 yaşına kadar duzenliydi 1 yaşından sonra oğlum dağıtmaya başladı şimdi temizlik yapsamda dip köşe haftada bir yapabiliyorum yetişemiyorum tabiki ama evimi pislikte götürmüyor hergun siler süpürür toplar tuvalet banyoyu yıkarım genede sabah ayrı akşam ayrı ev toplarım 
tarafından
Ne zaman soyle yaptıgımız temizlik kalır uykularımız düzene girer acaba
0 oy
(7,935 puan) tarafından
Oğluma tek başıma bakıyorum.Hiç bir şeye yetişemiyorum .Yaptığımı yapıyorum yapamadığım kalıyor.
tarafından
Vallah  bende öyleyim ne yalan söyleyim
0 oy
tarafından
Diş dönemi normal huzursuz olması şuan 
tarafından
Ama hiç şişmedi daha damakları yine de huzursuz olur my

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 315 göst.
2 Ocak 2021 Aile kategorisinde Syma (726 puan) tarafından soruldu
0 oy