0 oy
564 göst.
Diğer kategorisinde (570 puan) tarafından
Kızlar ben severek evlendim istemeden önce eşime söylemişdim evim ayrı olucak diye istemede tuturdular iki yaşlı başlı insan yazık günah diye bende kabul ettim ama evlendiğimin ikinci ayı kaynanam başladı tedavi ol bilmem çocuk olsun diye neyse 2  ay sonrada hamile kaldım zaten ama düşük yaptım herkesin yanında soğukda durmuş ondan diyim durdu potoloji sonuçumda bile ilaç tükedimi olduğu çıktı gebe olduğumu bilmiyordum 2 yıl geçti yine hamileyim ama bu 2 yılda söyledikleri şeyler çok ağır sürekli eşimi dolduruyor herşeye karışıyor babamgile geldim eşimde git dedi zaten yolda uzun sonra ağırlaşırsın çocuk doğunca gitemezsin  falan kendine 20 gün kal dedi gelin görünki kaynanam yine başlamiş doldurmuş eşim durduk yere benimle tartışdı babama kadar gitti konu bende dedim ben o eve dönmem babamda tamam demişdi dün abisi aradı ne konuştularsa babam git yuvanı kurtar bu nedenle bitmez evlilik diyor eşimede gel al demiş ama ben o eve dönmek hiç ama hiç istemiyorum evimi ayır öyle döneyim dicem biliyorum ailesinin tepsinden korkuyor evet demez bende diretmek istiyorum ama babamda böyle diyor napiyim ben yuvam bozulsada gitmek istemiyorum artık yeter diyorum millet ne der oluyor

11 Cevaplar

0 oy
(7,791 puan) tarafından
Hamile kalmadan sart kossaydin ya çocuk istiyorsan evi ayır deseydin keske
(570 puan) tarafından
Çok söyledim yaşlılar dişini sık diyim duruyor ama kaynanam bir dk huzur vermiyor evde bir domates çürüsün nasıl kadınsın diyim millete duyuruyor
(7,791 puan) tarafından
Canım o evde çocuk falan yapmayaydin iyiymiş şimdi de mecbur gidiceksin biz ne desek boş
-Reklam-
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Baban konuşsun bence evi ayırsın sen öyle dön 
(570 puan) tarafından
Iki ucu boklu deynek kardeşim abilerim ne der bi anama bi babama bakamadın der gibi garip bir düşünce yapısı ama ben diretmek istiyorum.evliliğimden biŕşey anlamadım hep tatsızlık huzursuzluk
0 oy
(13,313 puan) tarafından
Yaa ömür bu saati belli mi sanki yaşlılar da ne kadar yaşlılar? Valla baban eşinin yanında senden taraf olursa evini ayırsın öyle git. İki gün sonra doğurcan ne varsa karışacak belli ki. 2 ayda tedavi ol diyorsa. 
(570 puan) tarafından
Öyle çok çektirdiki bu çoçuk konusunda anlatamam her dk laf soktu yok onun gelini hamilede şunun canı şunu çekmişde neler neler kocamda biliyor susmayı tercih ediyor
(13,313 puan) tarafından
Hepsi öyle yaa. Valla neler neler gördüm de hala susmayı tercih ediyor.
(570 puan) tarafından
Sustukça kendime olan saygımı yitiyorum ama kimse anlamıyor bi senmisin diyor
(13,313 puan) tarafından
Sorma sabrın sonu selamet ama ben doldum patladım baban arkandaysa evini ayırttır.
0 oy
tarafından
Canim evet anne baba buuk sorun ama atamazki yaslilarmis birde ben senin yerinde olsam evimi cok yakin bir yerde tutarim sabahtan gider islerini gorurum evim yatmaya ayri olur 
(570 puan) tarafından
Ama hakarete gidiyor söyledikleri insan olsun olmazsa babasının evine at diyor eşime
0 oy
(1,329 puan) tarafından
millet ne derden önmli olan senin hislerin baban doğru demiş git eşine evliliğine sahip çık herkes kendince birşeyler yaşiyor canım kimse dört dörtlük değil 
(570 puan) tarafından
Eşim bana sahip çıkmıyor ama arkamda durmuyor birşey için tartışalım eşimle duysun babanın evine git diyor
(1,329 puan) tarafından
Ben sana benim yaşadiklarimi anlatsam abla nasil dayandın okdar dersin canım eşini eline sen alacaksın senin anen böyle baban böyle deme hiç bir erkek kolay kolay annesinden vazgeçmez canım yinede karar senin tabiki
(570 puan) tarafından
Ama şunu anlamıyorum insan hiçmi karısının arkasında durmaz abla birkerede anne sende karışma oda cahil demez ya hemen geliyor bana parlıyor
(1,329 puan) tarafından
demez ayrıldıgım insanin babasi beni dövdu 6 aylık hamileydım sebepte neden anneme gidip kandilleştim diye ilk önun elini öpcekmişim düşün artık yinede babasina sen ne yapıyorsun diyemedi
(748 puan) tarafından
Bnce sennn haklinoldugunu biliyor.senn yanimda olirsa eger yuz bulacahini dusunerektem sana destek ckmiyor.olaylar dahada karismasin die
0 oy
(798 puan) tarafından
Aynılarını bende kaynanamdan cenktim evinin kesinlikle ayır canım yoksa daha çok çekersin 
(570 puan) tarafından
Biliyorum ama babam yuvanı bozma pişman olursun sonra diyor
0 oy
tarafından
Hatayı başta yapmışsın canım aynı evi kabul ederek 
(570 puan) tarafından
Evet yaptım abla biliyorum ama sevdim dedim yapabilirim bu kadar pislik olabilecekleri aklıma gelmedi
0 oy
(87 puan) tarafından
Başka çocuğu yok mu bu insanların. Aurıca evin ayrıyken de onlara destek olabilirsin. Valla bende beraber oturuyorum hiç de istemiyorum ama 1 2 sene dayanıp ev alıp çıkıyım diyorum. Gelinlerin kaynanaya ve kayınpedere bakma zorunluluğu yok bu dinimizde de böyle geçer eşine olan saygından bakmak istersen bakarsın 
(87 puan) tarafından
Eşin gelmek istiyordur sonuçta çocuğunu taşıyorsun. Dolduruşa getiriyolardır o yüzden gelmiyodur
(570 puan) tarafından
Ayırmıyorsan evi boşanalım diyorum yeter hiçbir fedakalık yapmıyorsun ben o evde yaşamak istemiyorum dedim yinede ayırmam diyor bende boşanalım diyorum öyle basit değil diyor ailesinden kişileri araya sokuyor kendide aramıyor
(87 puan) tarafından
Aklına giriyolar çok belli sen hamileisn bence düşğnmemeye çalış stres yapma inan bebek çok etkileniyo
(570 puan) tarafından
Düşünmemeye çalışıyorum ama hakkım helal değil bu halde bu sinire bu sterese koydular beni
(87 puan) tarafından
Çok iyi anlıyorum senş bende hamileliğimi stresli geçirdim bebeğimde aşırı gaz sorunu var şu an çok etkiliyomış stres gazı
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Allah'ım yardımcı olsun
(570 puan) tarafından
Amin kuzum allah razı olsun
0 oy
(1,674 puan) tarafından
Canim yaslilarsa yaslilar hasta bakici mi aliyorlar herkesin evi yuvasi ayri olmali ama tabiki anne baba olarak yanlarinda olursun hastalandiklarinda bakar yardim edersin en basta kabul etmemeliydiniz su an icin de bence babaniza herseyi anlatin kaynananizin soylediklerini yaptiklarini babaniz bilsin amac korkutmak olsun sizi kaybetmekten korksun ayirir bence evi boyle olmaz bu isin daha lohusalik kismi var cekemezsiniz kimseyi o donemde 
(570 puan) tarafından
Arkamdaydı dün kaynımla ne konuşduysa bir sen mi çekiyorsun kızım sabret diyor ama anlatamıyorum olmadığını sonra sen sevdin sen istedin oluyor :(biliyorum ben istedim ama ben bilmiyordum böyle lanetler
(1,674 puan) tarafından
Valla ne deyim canim Allah yardimcin olsun o zaman baban herseyi bildigi halde boyle diyorsa artik ne deyim insallah kurtulursun
(570 puan) tarafından
Amin dua edin bana lütfen
(1,674 puan) tarafından
Ederim canim sen cok yipratma kendini hamilesin streslenme insallah bir cozume kavusur ve evini ayirirsin
(570 puan) tarafından
Inşallah canım allah razı olsun
0 oy
(1,319 puan) tarafından
Yaşlılar evet maşallah şeytandan beterler 

Yaşlı deyince aklıma etliye sütlüye karışmayan , ibadetini yapan insanlar gelir. 

Onlar gibi ortalığı katıp karıştıran benim dediğim olacak diyen insanlar değil. 

Çok günah altındalar cooookkkk
(570 puan) tarafından
Allah bildiği gibi yapsın tek dediğim bu artık
(1,319 puan) tarafından
Allah sana sabır versin yavrum inşallah ayrı yuvan olur inşallah
(570 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim duan için allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 311 göst.
15 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde D. 65 (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 520 göst.
11 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayatnur (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 196 göst.
10 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seddy (914 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 294 göst.

410,010 soru

12,327,464 cevap

39,134 kullanıcı

Kategoriler

...