Kızlar belki şimdi diyeceksiniz kendini acındırmak için mi yazdın diye ama amacım kendimi acındırmak değil sadece dertleşmek istiyorum 13.cu haftama gireceğim 3 aylık hamileyim ama bebegimi besleyemiyorum canım bazı yiyecekler çekiyor ama eşim almıyor buzdolabına bakıyorum sürekli aglıyorum bebegim ya zayıf dogarsa diye genede yiyorum bişeyler ama az yiyorum fazla bişey olmadığı için eşim zaten umursamıyor oyun derdine düşmüş ekşi jelibonlardan istedim paran varsa al dedim hatta 3 gündür almadı oyuna gelince oyun herşeyden önemli oluyor. Eşimin annesi de herkezin içinde bu nasıl giyinmek diyor çapulcu gibii oluyorsun diyor halbuki düzgün giyiniyorum çok üzülüyorum bebegime yansıyor 2 gün seyrilme olmadı çok korktum kızlar bebegime iyi bakmak istiyorum :(
Canım bu acındırmak değil. Ama bazen iç sesim diyor ki bunu senin şahsına söylemiyorum çok zor durumda olduğunu beyan edip en pahalı şeyleri kullanan insanlara söylüyorum. Içimden diyorum ki kullanma o zaman akıllı telefon , internete girmek için alma o zaman internet paketi. Yani bazı insanlar var ki ne yardan ne serden hesabı.
Bu söylediklerim asla şahsın ile alakalı değil ama çok görüyoruz bunları. Eşine de Rabbim biraz vicdan versin. Bak kendi ağzın ile söylüyorsun oyun olsa yapar diye. Böyle adamın çocuk neyine yarın nasıl bakacak o çocuğa. Ahhhh ahhhhh
O dengesiz eşini karşına alıp konuş adam olsun az hamilesin sen ya ondan bir parça taşıyorsun bu kadarda vurdum duymaz olunmazki ama ya
1,491,960 soru
24,378,951 cevap
348,563 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın