0 oy
552 göst.
Diğer kategorisinde (16 puan) tarafından
5 aylık ogluşum benim kucagıma gelince aglıyor huysuzlaşıyor ama babanneye gidince gülmeye başlıyo babannesi gell gell diyince kollarını oynatıo bana gelince sırtını dönüyo sizcee normal mı bu yoksa bebegim beni istemiyo muu :/

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
onun dikkatini çekeck şeyler yap seveceği hoşlanacağı mesela sen onunla beraber vakit geçiriormsn ona ilgi yeteri kadar gösteriormsn ona annesi olduğunu anlat yavaş yavaş sevdgni anlt onu yanlız brkma brkirken ne yapacgni nereye gttgni nezmn glicgini anlt hep ben kizima doğduğundn beri oleym şuan 7aylik oldk sayılır ve ben hep bisi yapacaksm veya odadan ckicksm vs anltrm derim ve anlar çoğu zaman beni bekler vs güven vermek önemli ccga untma canım aklında bulunsun
(16 puan) tarafından
bu anlattıklarınızı sürekli yapıyorum erken uyandıgi için erken kalkıyorum oynatıyorum üstünü altını degiştiriyorum ama babanneyi görünce beni unutuyo
-Reklam-
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Ne kadar vakit ayırıyorsun çalışan annelerden misin cnm 
(16 puan) tarafından
hayır çalışmıyorum temizlik dışında sürekli vakit geçiriyorum
(5,328 puan) tarafından
Anladım cnm sen bebeğin  tek kalın bi kaç gün kimse opmasın sadece sen ol ozaman sana daha çok alışır zaten sen onun annesisin aranızdaki bağ asla kopmaz cnm
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Canim bebegini mumkun oldugunca sesli sev. Ayrica bebisine ne yapiyorsan ona anlat mesela altini degistirirkennsunu bunu yapiyorum bunu yapiyorum de. Senin sesine varligina alissin ayrica cocuguna uygun oyunlar oyna mesela sarki soyle ellerinle alkis yap birde masaj yap ona. Bebeklerde ilgiyi sever 
(16 puan) tarafından
sesli seviyorum  ona bakarak gülüyorm şarkılr söylüyorum ama babanne yi görünce unutuyo beni
0 oy
(903 puan) tarafından
Çalışıyor msn canm
(16 puan) tarafından
hayır canm çalışmıyorum
0 oy
(1,515 puan) tarafından
Çocuğunla.ne kadar vakit geçirirsen o kadar çok ister ama sen annesin canım en çok sana ihtiyacı var en çok sen varsın senin yerin hep ayrı belki babaanne sürekli dibinde ve sürekli ilgilenirse senden çok ona alışır bebeğin kendine alıştır

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 184 göst.
7 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde OgretmenAnnee (1,686 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 491 göst.
0 oy
31 cevap 2,727 göst.
9 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde MimozaCicegi (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 400 göst.
21 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,628 soru

24,389,160 cevap

349,178 kullanıcı

...