0 oy
637 göst.
Diğer kategorisinde (906 puan) tarafından
Kızlar baby turco kullandınızmı hiç nasıl iyimi yada bildiğiniz uygun iyi bez varmı başka  a101 bim kullandım memnun kalmadım fazla

15 Cevaplar

0 oy
(45,023 puan) tarafından

Bende bı denemek istiyorum bu yeni cikanini  beklim surda:)

-Reklam-
0 oy
(1,169 puan) tarafından
Ben kullanııyorum canım kızımın cildi hassas evy baby can bebe prima ve baby turco çok iyi. Ben aldım a101 den büyük paketlerden
(45,023 puan) tarafından
Bende deniycem ama bizim burda a 101 de hep sofio var sleepy var
(1,169 puan) tarafından
Evet normalde onlar var ama kampanyalı gelmişti 4 5 6 bedenleri 90 lı 120 li paketler 70 tl idi
(45,023 puan) tarafından
Yok canım deneme amaçlı az istiyorum ben
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Denemedim ama memnun kalan da var kalmayanda bildiğinden şaşma derim
(906 puan) tarafından
Ya son zamanlarda bimin bezi taşırmaya başladı onun için değiştirmekistiyorum
0 oy
(438 puan) tarafından
Deneme amaçlı küçük paketlerden aldım ama çabuk şişiyo bez dolmadan
0 oy
(438 puan) tarafından
Deneme amaçlı küçük paketlerden aldım ama çabuk şişiyo bez dolmadan bence iyi değil
0 oy
tarafından
Ben kullanıyorum oğlum iki aylık doğduğundan beri kullanırm çok dolarsa tabiki de şişer  ben her numarasından almıştım memnunum 
(906 puan) tarafından
Saol canım
0 oy
(3,060 puan) tarafından
3 ay olucak kullanıyorum gayet memnunum 
0 oy
tarafından
Minies dene cnm
(906 puan) tarafından
Canım taşma koku falan yapıyormu
tarafından
Biz çok az kullandik ama çok menundum
0 oy
(1,422 puan) tarafından
Ayni sleppy gibi ben paket olarak almadım ama bi ara kuzenime gitmiştim cocugun altini değişecek çantama bez koydum sanmışım baktım yok ondan aldım baby turco ydu verfigi bez sleppy den hiçbir farkı yok dar ve uzun 
(906 puan) tarafından
Biminkinden iyimi kötümü
(1,422 puan) tarafından
Biminkinden iyidir heralde kullanmadım bimin bezini ama çok parfümlü olduğunu biliyorum
0 oy
(151 puan) tarafından
Çok memnun kaldım  ben , içi yumuşacık pamuklu zaten tamamen organik 
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Ya ben indirimden aldım yeni çıkanı herkes çok kötü Pamuklari falan çıkıyor dedi daha önce sleepy kullanıyodum son zamanlarda çok sızma falan yaptı ama baby turco dan gayet memnunum 10 gündür kullanıyorum pişik falan da yapmadı 
0 oy
tarafından
A 101 ve BİM'in bezi daha iyi baby turco hiç begenmedim
0 oy
(105 puan) tarafından
Kullanmadım ama netten araştırdığım kadarıyla kalıbı darmış
(906 puan) tarafından
Hmm 1 numara büyük almalıyım o zaman
(105 puan) tarafından
Evet öyle araştırmama göre ilk prima sonra molfix geliyor en iyi bebek bezi olarak bende baby turco düşündüm ama kalıbı dar ise sıkıntı yaşarım diye vazgeçtim
0 oy
(24,251 puan) tarafından
Ben kullanıyorum ilk doğduğu zaman da kullanmıştım  zaman biraz pişik yapmıştı BİM'in bezini geçtik o biraz daha iyi gibiydi sonra bey bir türkü daha ucuz geldi onu tekrar kullanalım dedik bu sefer zeytinyağlı olduğu için herhalde iyi gelir falan diye düşündüm ama yine pişik yaptı değiştireceğiz artık bir daha kullanmayacağım bayağı 120'li paket almıştım bitirdim bir daha kullanmam artık ara ara kullanacağım
0 oy
(1,404 puan) tarafından
Baby turco doğadan kullanıyoruz gayet memnunum sıkmıyor tasirmiyor pisikte yapmadi 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 239 göst.
30 Temmuz 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Frezya (702 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 172 göst.
0 oy
12 cevap 1,116 göst.
25 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ebru_2810 (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 398 göst.
12 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,756 soru

24,405,494 cevap

350,471 kullanıcı

...