Babam çok hasta . Ve ben sanki kaybetmis gibi cok üzülüyorum. Kaç gündür ağlıyorum. Allah'ım acılarını yasatmasin uzun ömür versin . Babasını kaybedenler varmı nasıl dayandiniz ya ben hastalığı ile alt üst oldum içim yangin yeri gibi nasıl bi acı bu. Bisey olursa nasıl dayanacam
Rabbim babana şifalar versin
hiç demiyim ne ben anlatabilirim acimi nede tarif edebilirim Allah şifa versin İnşaAllah babaniza
Ben küçüktüm 13 yaşında falan ancayımdır sanırım babam cinayete kurban gitti ama çok düşkün değildim çünkü anneme çok eziyet etti zamanında bu çocuk gözler annemin dayak yemelerine şahit oldu hep ateşi bol olsun unutamıyorum annemin ağlamalarını çığlıklarını
3 aylıkken bosanmislar 15 yasinda gördüm ilk yüzünü o gundur görüşüyoruz ama asla bir kızın babaya duyduğu o muhteşem sevgi olmadi icimde. Bir sürü sebep var bunun icin kotu biri değil babam ama icimde ükte kalan coook sey var . Size yazsam üzmek istemiyorum ama en çok gücüme giden öğretmen ilk sınıfa girince tanışma faslı olurdu ya herkes anne babasının mesleğini söylerken babam yok derdim. Sira bana gelene kadar ici içimi yerdi nasılsın dicem arkadaşlarım bana bakacak diye utanırdım. Hayatta idi ama varlığını bilmedim ki yok tu yani . Bi elimi tutup parka götürmedi bi bakkala götürüp cikolata almadı. Bunlar büyüyünce yapılsa bile anlami olmayan seyler . O eksiklik küçükken yaşanıyor. Rabbım gene de tanıştırdı bizim kader de böyle imis . Anlatsam daha amannn gece gece ağlamak üzülmek istemem . Hayirlisi olsun
1,492,240 soru
24,382,613 cevap
348,843 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın